Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - محبوبه قرمزچشمه؛ این دلالان از جنس همان‌ها هستند که شیرخشک را زمان جنگ انبار می‌کنند، دارو را هنگام تحریم و رب گوجه فرنگی را هنگام کمبود مواد اولیه. برایشان هم فرقی نمی‌کند دارو برای بیمار ام اس است و یا غذا برای کودک گرسنه، به دنبال منفعت به هر بازاری سرک می‌کشند.

گزارش میدانی خبرنگار اقتصادآنلاین نشان از کمبود بی‌سابقه ماسک و مواد ضدعفونی کننده در بازار دارد، یک عرضه کننده عمده تولید ماسک از خریداری شدن ماسک‌ها در دو هفته گذشته خبر داد وگفت: ماسک‌ها تنها برای جلوگیری از بیماری کرونا نیست، به شکل کلی و قبل از این بیماری، ما تقاضای بسیاری برای ماسک از شهرک‌های صنعتی اطراف تهران شامل شریف‌آباد، فرون آباد، چهاردانگه، عباس آباد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. داشتیم و داریم. کارگران این شهرک‌های صنعتی در کارخانه‌های رنگ‌سازی، لوازم صنعتی با هزاران نوع مواد شیمیایی دست به گریبان هستند. این نایابی ماسک‌ها اول از همه جان کارگران را در معرض خطر قرار داده است.

وی افزود: امروز توضیح کنندگان لوازم ساختمانی و مصارف صنعتی تنها به مشتریان ثابت خود ماسک می‌فروشند، البته آن هم اگر داشته باشند.

وی قیمت ماسک را  با توجه به کیفیت آن، در بازار متفاوت اعلام کرد و گفت: ماسک های معمولی یک فیلتره که الان بین 30 تا 60 هزار تومان در داروخانه ها عرضه می‌شود . در عمده فروشی‌ها قبل از کرونا 2 هزار تومان بود که با نهایت سود 2هزار و 500 تومان به مشتری فروخته می‌شد.  الان کارفرمایان شهرک‌های صنعتی در به در به دنبال ماسک می‌آیند و برای کارگران این ماسک ها را می‌خواهند و یک سری هم مردم عادی هستند که برای مصرف و مقابله با کرونا می‌خواهند.  ما به شرکت‌ها سفارش داده‌ایم اما هنوز به دست ما نرسیده است.

من خود شاهد بودم که دلال‌ها از  عرضه‌کنندگان و کارخانه‌های تولید ماسک، ماسک‌ها را از بازار جمع کردند و الان شاهد هستیم که به چند برابر قیمت در بازار فروخته می‌ شود. باید فکری به حال این وضعیت کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ماسک دلالان ویروس کرونا بازار ماسک ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود

در برنامه بالاتر موضوع تکمیل زیرساخت شهرک‌های صنعتی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. آقای ابراهیمی معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای ولی‌پور مدیرعامل شهرک صنعتی شمس آباد به سوالاتی پاسخ دادند.

ولی پور گفت: زیرساخت در شهرک صنعتی دو بخش است یک مورد زیرساخت‌هایی که متولی ایجاد آن شرکت شهرک‌های صنعتی است و مورد دیگر زیرساخت‌هایی است که توسط وزارتخانه‌های دیگر باید ایجاد شود. در دسته اول بر اساس برنامه ریزی ها، بخشی از زیرساخت‌هایی که تدوین شده اجرایی می‌شود و اگرچه کمبود‌هایی در این بخش وجود دارد، اما نظام‌مند است.

او افزود: عمده چالشی که در شهرک‌های صنعتی دارند در دسته دوم زیرساخت‌ها قرار دارد. به عنوان مثال در شهرک صنعتی شمس آباد، وزارت نیرو ۶۰۰ مگاوات تعهد داده است، اما بر اساس آخرین گزارش ظرفیت ایجاد شده در حدود ۲۵۰ مگاوات است. مشکل قطعی برق مهمترین مشکل شهرک‌های صنعتی است. سال گذشته قطعی برق‌های نظام‌مند که از اواسط خرداد آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور ادامه دارد را دو روز در هفته تجربه کردیم.

این صنعتگر ادامه داد: در طی این چهارماه حدودا یک ماه شهرک‌های صنعتی نتوانستند فعالیت داشته باشند و در شهرکی مثل شمس آباد، هزینه پرداختی کارفرما به کارگرانی که به دلیل قطعی برق نتوانستند کار کنند، ۶۰۰ میلیارد تومان بود.

ابراهیمی گفت: قسمتی از تعهداتی که سازمان صنایع کوچک می‌تواند انجام دهد، بر اساس برنامه زمانبندی، نیاز واحد‌های صنعتی را برطرف کردیم. اما آن بخش از کار که به صورت مشترک باید اقداماتی انجام شود، تا میزان مطلوب فاصله داریم. ما ۸۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور داریم. نیمی از این مقدار در گروه شهرک‌های تقاضا محور قرار دارند و زیرساخت‌های اولیه ایجاد شده است.

او ادامه داد: با توانیر ۱۲۴ تفاهم نامه در سطح کشور داریم که بر اساس آن ۵ هزار مگاوات به ظرفیت شهرک‌های صنعتی اضافه می‌شود. ۹.۲ هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که در سال‌های گذشته برای تکمیل پست‌های برق پیش بینی شده بود؛ اما با توجه به تورم این پروژه‌ها سرمایه بیشتری نیاز دارند که در بودجه وزارتخانه‌ها نمیگنجد و به معنای دیگر بسیاری از خدمات این دستگاه‌ها به دلیل نبود اعتبار به عقب افتاده است.

ولی‌پور گفت: سهم بخش صنعت از مصرف آب کشور ۲ درصد است که لزوم آب شیرین هم نیست، اما سهم بخش کشاورزی ۹۸ درصد است. با ۱۵۰ لیتر آب در ثانیه که در اختیار شهرک صنعتی شمس آباد قرار گرفته ۴۵ هزار اشتغال ایجاد شده است.

ابراهیمی نیز در این باره گفت: به ازای هر لیتر آبی که در شهرک‌های صنعتی مصرف می‌شود در استان‌های مختلف کشور از ۵۰ تا بیش از ۱۰۰ مورد اشتغال زایی انجام می‌شود. البته صنایع بزرگ نیز با بهره گیری بازچرخانی آب باید نیاز خود را به حداقل برسانند.

او افزود: ۹۲ نقطه در کشور در مجاورت و داخل شهرک‌های صنعتی برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی پیشبینی کردیم. ۱۶ نقطه در هفت استان کشور و یک شهرک تخصصی را در برنامه داریم. برنامه ما این تا پایان سال این ۹۲ نقطه به شرایط واگذاری برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان