Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@09:48:07 GMT

آقای تبریزیان! چرا کرونا را درمان نمی‌کنید؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۵۱۳۰

آقای تبریزیان! چرا کرونا را درمان نمی‌کنید؟

 عصرایران؛ مصطفی داننده- عباس تبریزیان، روحانی که به واسطه آتش زدن  کتاب معروف پزشکی «هاریسون» حسابی سر و صدا کرد در آخرین اظهار نظر شاذّ خود اعلام کرده که با سیاه دانه و عسل می‌شود، کرونای پرحاشیه‌ی این روزها را درمان کرد.

بفرمایید حاج آقا! این گوی و این میدان. در قم کرونا شیوع پیدا کرده است. چند نفر را هم به دام مرگ کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسم‌الله، بهتر است ترکیب مورد نظر خود را آماده کنند و به بیمارستان‌ها تحویل دهند تا ایران اسلامی از شر این ویروس رها شود.

الان نه چین و نه قدرت‌های جهان نتوانسته‌اند درمانی برای این بیماری پیدا کنند. چه فرصتی بهتر از این برای به رخ کشیدن قدرت طب اسلامی؟

نمی‌دانم آقای تبریزیان که اینقدر به حرف‌ها و طب مورد نظر خود ایمان دارد چرا وارد مرحله اجرا نمی‌شود؟ چرا فقط در کانال و صحبت حرف از درمان می‌شود و در عمل خبری نیست.

واقعا منتظر هستیم تا جناب تبریزیان، کیف طب اسلامی خود را زیر بغل بزند و به خیابان‌های قم برود و اکسیر ضد کرونای خود را به خورد مردم مسلمان قم بدهد. چین که به قول حاج آقا از بلاد کفر هستند، ما که مسلمانیم. چرا جامعه اسلامی را از خدمات شایان خود محروم می‌کنید؟

شما برای اینکه نشان بدهید علوم جدید به درد نمی‌خورند، کتاب معروف پزشکان را به آتش کشیدید چرا از این فرصت طلایی استفاده نمی‌کنید؟

باور کنید که اگر بتوانید درمان کرونا را پیدا کنید و با سیاه دانه و عسل‌تان، حال کرونا گرفته‌ها را به سامان کنید، من یکی به شما ایمان می‌آورم و دیگر سراغ دکترهای از دانشگاه بیرون رفته نمی‌روم.

مثال شما الان به مثابه مهاجمی است که با توپ جلوی دروازه خالی ایستاده است و هیچ مزاحمی ندارد. کافی است یک ضربه کوچک بزند تا در دقیقه 90 فاتح دیدار بزرگ شود و نام خود را در تاریخ ثبت کند.

روحانی پر حاشیه‌ی این روزها ایران بهتر است در زمانه کرونا تکلیف خود را مشخص کند. واقعا اگر او وارد پروسه درمان نشود، حکایت از این معنا دارد که او فقط حرف می‌زند و کاری از دستش بر نمی‌آید. ادعاهای او در حالی است که علم پزشکی وارد صحنه شده است و پزشکان دانشگاه رفته، جان خود را در دست گرفته‌اند و برای درمان بیماران وارد صحنه شده‌اند.

آنها فعلا پای کار هستند در همان قمی که شما حاضر نیستید برای درمان اهالی‌اش وارد میدان شوید.

پس با توجه به شرایط ما همچنان به پزشکان دانشگاه رفته چشم دوخته‌ایم و با لبخند از کنار درمان‌های شما عبور می‌کنیم. به قول معروف به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

_________________

بیشتر بخوانید:

اطلاعیه نظام پزشکی مشهد درباره انتشار رای محکومیت 3 پزشک با شکایت "تبریزیان" دفاع شیخ عباس تبریزیان از آتش زدن "هاریسون": مصداق نفوذ بود/ حاضرم ترکیبات اصلی داروهایم را به پزشکان یاد بدهم نظرآیت الله مکارم شیرازی درباره "طب اسلامی": نداریم لینک کوتاه: asriran.com/002zzq

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تبریزیان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران وارد قزاقستان شد