Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماری کرونا با تشکر از اقدامات و تلاش‌های انجام‌ شده از سوی ستاد مرکزی برای جلوگیری از گسترش کرونا ویروس گفت: مجموعه آموزش‌ و پرورش از سیاست‌های وزارت بهداشت تبعیت می‌کند و هر کاری که لازم باشد، انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: کمک مهم ما به وزارت بهداشت در این شرایط سخت این است که مجموعه خود را محافظت کنیم؛ آموزش‌ و پرورش به دلایل متعددی در این شرایط اهمیت دارد؛ آموزش‌ و پرورش منظم‌ترین و گسترده‌ترین شبکه ارتباطی کشور است و هیچ مجموعه‌ای ارتباطش با مردم چهره به چهره و باقابلیتی که آموزش‌ و پرورش دارد، نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی میرزایی افزود:‌ روز گذشته نیز رئیس‌جمهور هم در تماس با بنده تأکید ویژه داشت که وزارت آموزش‌ و پرورش جدی وارد میدان شود؛ ستاد مرکزی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا باید به‌طور منظم تا حل بحران تشکیل شود و آمادگی داشته باشند در هر لحظه‌ای اوضاع را آرام کند و تصمیماتی لازم را بگیرد.

وی با بیان اینکه باید تصمیمات در چارچوب مقررات وزارت بهداشت اتخاذ شود، گفت: رصد دقیق شرایط و اوضاع اولین اولویت این ستاد است و باید در سریع‌ترین زمان ممکن از رویدادها اطلاع یابیم و اطلاعات باید در کمترین زمان ممکن از منطقه به استان و از استان به ستاد مرکزی منتقل شود؛ متناظر با آن ستاد باید در استان و منطقه هم تشکیل شود و دائماً در ارتباط منظم باشند.

* از تک‌تک مدارس سرکشی و از بهداشتی بودن آنها اطمینان حاصل شود

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: بعد از رصد رویدادها باید آنها را تحلیل کنیم و بر روی منشأ آن حساس باشیم و بر روی کانون‌هایی که در مدارس پیش می‌آید، مراقبت کنیم. هرچقدر بتوانیم اطلاعات سریع‌تر و‌ تفصیلی‌تر از مدارس داشته باشیم، واکنش‌های ما مناسب‌تر خواهد شد.

وی تأکید کرد: حتی اگر تک‌تک مدارس را سرکشی کنیم باید مطمئن شویم که همه آنها به امکانات لازم بهداشتی و ضدعفونی‌کننده مجهز باشند.

*‌آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ارائه شود

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه بوفه‌های مدارس در صورت لزوم تعطیل شوند، گفت: همه اعتبارات لازم باید به استان‌ها تخصیص پیدا کند و از جهت بهداشتی بودن اطمینان حاصل شود.

وی ادامه داد: در جلسات عمومی دانش‌آموزان و در کلاس درس حتماً باید آموزش‌های لازم برای مراقبت دانش‌آموزان ارائه شود؛ به مناطق اعلام شود که در قالب گروه‌های مختلف به همه مدارس سرکشی کنند و هیچ‌کس به حرف کفایت نکند و حتماً سرکشی را انجام شود تا از بهداشتی بودن محیط اطمینان حاصل شود.

وزیر آموزش‌ و پرورش بر آموزش اولیا نیز تأکید کرد و افزود: باید به اولیا اطلاعات لازم داده شود به‌طوری‌که به‌محض اینکه احساس کنند، فرزندشان بیمار است از حضورش در مدرسه جلوگیری کنند. در مدرسه هم کنترل لازم برقرار شود؛ آموزش لازم برای همه معلمان، والدین، مربیان و عوامل مدرسه باید ارائه شود و باید فیلم‌های آموزشی در اختیار همه قرار گیرد.

* توجه جدی به رعایت موازین بهداشتی در سرویس مدارس شود

حاجی میرزایی بر استفاده از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه تشکل‌های دانش‌آموزان، سازمان دانش‌آموزی و کانون‌های پرورشی تأکید کرد و گفت: باید مراقبت کرد تا نگرانی برای کسی ایجاد نکنیم و باید ضمن آرامش دادن به مردم این اطمینان را بدهیم که قاطعانه مراقب هستیم؛ باید معلمان و دانش‌آموزان که بیماری مزمن دارند، شناسایی شوند چون ریسک این افراد بالاتر است و نیازمند توجه بیشتر هستند.

وی همچنین بر توجه ویژه به سرویس مدارس تأکید کرد و افزود: در سرویس مدارس هم باید آموزش پیشگیری به همه از جمله عوامل و دانش‌آموزان داده شود؛ در سرویس از دستکش و وسایل دیگر برای حفظ سلامتی همه استفاده شود.

* تمام اردوهای دانش‌آموزی تعطیل می‌شود

وزیر آموزش‌ و پرورش از تعطیل‌ شدن همه اردوها و همچنین اردوی راهیان نور خبر داد و گفت: برای تعطیلات نوروز هم باید مراقبت‌های لازم از هم‌اکنون صورت گیرد؛ کمک اولیا بسیار مهم است و باید حتماً در جلسه‌ای از اولیا دعوت شود و مسؤولان بهداشت برای آنها توضیحات و مراقبت‌های لازم را ارائه دهند.

* توجه جدی به خوابگاه‌های دانشجویی شود

حاجی‌میرزایی از برقراری کامل آمادگی برای مراقبت از پیشگیری کرونا در دو دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و به‌ویژه خوابگاه‌های شبانه‌روزی تأکید کرد و افزود: در هرکدام از این دانشگاه‌ها و سازمان‌های وابسته باید ستاد تشکیل شود و سیاست‌های ستاد مرکزی به آن منتقل‌شده و از آن تبعیت کنند.

* تعطیلی مدارس فقط با هماهنگی حوزه‌های سیاسی و بهداشتی انجام می‌شود

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه برخی پیشنهاد تعطیلی مدارس را داده‌اند، گفت: تعطیلی مدارس باید شورای تأمین استان‌ها با هماهنگی وزارت بهداشت تصمیم بگیرد؛ برای تعطیلی مدارس باید موارد را با حوزه‌های سیاسی و بهداشتی مطرح کنیم.

* از مدارس استثنایی بیشتر مراقبت شود

حاجی میرزایی بر توجه بیشتر به مدارس استثنایی تأکید کرد و ادامه داد: با توجه به ویژگی‌های خاص مدارس استثنایی باید مراقبت در این حوزه به‌مراتب بیشتر باشد؛ افراد ستاد باید در دسترس بوده و در هر ساعتی از شبانه‌روز آماده هم‌فکری و اقدام باشند چون هر آنچه در این ستاد تصویب شود حتماً اجرایی خواهد شد و هرگونه اطلاع‌رسانی منحصراً از طریق ستاد مرکزی انجام خواهد شد.

* استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای ارائه آموزش‌های لازم

وزیر آموزش‌ و پرورش همچنین ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای ارائه آموزش‌های لازم و جلوگیری از کرونا بر مراقبت کردن و تحت تأثیر قرار نگرفتن از شایعات هم تأکید کرد.

وی با بیان اینکه بنده در ستاد مرکزی وزارت بهداشت حضور دارم و اطلاعات آن را به ستاد مرکزی وزارت آموزش‌ و پرورش منتقل خواهم کرد، ابراز امیدواری کرد با تدبیری که انجام می‌شود بتوان یک تجربه خوب مدیریتی را در ساماندهی این وضعیت در آموزش‌ و پرورش مشاهده کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی اردوهای دانش آموزی بیماری کرونا صراط شود حاجی میرزایی آموزش های لازم وزارت بهداشت تعطیلی مدارس دانش آموزان ستاد مرکزی وزیر آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند