Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد برخی کشورهای عربی تهیه طرح آمریکایی صهیونیستی موسوم به معامله قرن مشارکت داشته‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به تهدیدهای مکرر سران رژیم صهیونیستی برای شعله ور کردن آتش جنگ علیه نوار غزه تصریح کرد ما تهدیدهای اشغالگران را کوچک نمی‌شماریم، اما از آن نمی‌ترسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد جنبش حماس از طریق سه محور میدانی، ملی و سیاسی برای مقابله با طرح معامله قرن فعالیت می کند.

العاروری که با شبکه ماهواره ای الاقصی گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت وجود توافق کامل فلسطینی برای فعالیت در این سه محور با هدف مقابله با معامله قرن و انجام اقدامات عملی مورد توافق ضروری است.

العاروری خاطر نشان کرد ما برای انجام هر دیداری با تمام گروههای فلسطینی به منظور پایه ریزی برنامه ملی واقعی که با معامله قرن مقابله کند، آماده هستیم.

وی افزود طرح معامله قرن، تمام منطقه را هدف قرار داده، ولی بخش محوری و مرکزی آن، علیه فلسطین است، زیرا اگر نتواند مسئله فلسطین را حذف کند، پیشبرد و رسیدن به مراحل دیگر دشوار است.

معاون اسماعیل هنیه تاکید کرد همه فلسطینیان در مخالفت با طرح معامله قرن اجماع دارند.

العاروری اظهار داشت طرح معامله قرن با جزئیات ریز آن، محصول اسرائیلی است و بازاریاب و مبلغ آن آمریکاست با توجه به قدرتی که این کشور برای تحمیل آن بر منطقه دارد.

وی در خصوص تهدیدهای اشغالگران علیه نوار غزه خاطر نشان کرد این تهدیدها ما را مرعوب نمی کند، و هیچ تغییری در سیاست ما ایجاد نمی کند که مبتنی بر آمادگی دائمی برای مقابله با دشمن و تجاوزات آن علیه ملت فلسطین است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی جنبش حماس نوار غزه معامله قرن طرح معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت

دکتر نور محمد خالد اندیشمند اهل نیجریه در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه بیت المقدس همواره یک موضوع محوری در جهان اسلام بوده است، افزود: بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان به اشغال اسرائیلی درآمده است و به همین دلیل اتفاقات خونینی در سرزمین فلسطین رقم خورده است. این امر نتیجه جداسازی هایی است که میان کشورهای مسلمان اتفاق افتاد و برخی از این کشورها ناآگاهانه در دام کشورهای غربی افتادند.

دکتر نور محمد خالد ادامه داد: هدف اولیه تفرقه افکنی میان کشورهای مسلمان، پیشبرد اهدافی بود که غرب برای تحقق امیال سیاسی و مادی خود در میان کشورهای مسلمان جستجو می کرد. اشغال فلسطین یکی از این اهداف بود که اسرائیل با حمایت متحدان غربی اش ان را به دست اورد و در حالی که کشورهای مسلمان مشغول اختلافات داخلی میان خود بودند، این هدف را توسعه داد. اختلافاتی هم که با وجود اوج گیری جنگ در منطقه میان اسرائیل و مردم فلسطین همچنان پابرجاست.

او در ادامه افزود: یعنی در این شرایط انتظار می رفت که دولت های مسلمان علاوه بر موضع گیری سیاسی در حمایت از مردم فلسطین اقدام عملی هم انجام دهند اما همچنان فاصله خود را با یکدیگر حفظ کرده اند. بنابراین ضروری است که تمام مسلمانان جهان با هوشیاری و با تکیه بر اصول مشترکی که دارند انسجام خود را بیش از پیش حفظ و دشمنان اسلام را ناامید و ناکام سازند.‏

دکتر نور محمد خالد به نقش متفکران و نخبگان کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی متفکران دینی نقش مهمی دارند و درصورتی که از قالب مرزهای مجازی و طبیعی فراتر روند  که به جای اندیشه ملی، اندیشه امت را برجسته سازند، می توانند ظرفیت های بالقوه برای وحدت میان مسلمانان را بالفعل سازند. در حال حاضر امروز وحدت اسلامی هنگامی جنبه عملی به خود خواهد گرفت که منشور مهم امت اسلامی به عنوان یک اصل مهم و بنیادین قرآنی و تنها مفهوم غالب اسلامی مورد توافق و تعهد فقها، اندیشمندان ودولتمردان کشورهای مسلمان قرار گیرد. وحدت مذاهب اسلامی یک هدف متعالی و حیاتی در به همپیوستگی امت اسلامی می باشد که پرداختن به آن بیش از گذشته حائز اهمیت است.
 

دیگر خبرها

  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • نقشه نتانیاهو برای غزه پس از جنگ فاش شد/ نیویورک تایمز: طرح نخست وزیر اسرائیل به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند