Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@22:54:31 GMT

طرز تهیه حلوا مجلسی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۱۷۰۱

طرز تهیه حلوا مجلسی

خبرگزاری آریا -

طرز تهیه حلوای مجلسی
مواد لازم برای پخت حلوا مجلسی :
آرد سفید 2 لیوانشکر 1 لیوان آب1/5 لیوان روغن مایعنصف لیوان کره 100 گرمگلابیك چهارم لیوان
زعفران آبکرده یك چهارم لیوان مغز هل ساییدهدر صورت تمایل مقداری کم
طرز تهیه حلوا مجلسی :
برای طرز تهیه انواع حلوا، ابتدا باید شربت را درست کنیم. به این صورت که آب و زعفران آبکرده و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد حل شود و چند دقیقه بجوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آرد را روی حرارت ملایم تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن تغییر كند. در این مدت باید مرتب آرد را هم بزنید تا نسوزد.
روغن و کره را اضافه کنید و مجددا تفت بدهید تا رنگ آن قهوه ای کمرنگ شود.
از روی حرارت بردارید و شربت را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید. اگر آرد به صورت گلوله گلوله بود و حلواتان شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شود.
در این مرحله گلاب و مغز هل را نیز به حلوا اضافه کنید.
تقریبا 10-5 دقیقه طول می کشد تا حلوا یکدست و سفت شود. اگر حلواتان باز هم شل بود می توانید 3-2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا سفت شود.

انواع حلوای مجلسی
نكاتی برای تهیه انواع حلوای مجلسی :
• اگر از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت به صورت یکنواخت پخش می شود و بهتر است.
• می توانید از آرد برنج یا آرد سنگک هم استفاده کنید فرق آن در این است که رنگ آن تیره تر می شود در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگی كمتری پیدا می كند و رنگ آن کمی روشن تر می شود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن كمی تیره تر می شود.
• اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه كنید در اثر حرارت زیاد عطر آن از بین می رود.
• اگر آرد را به اندازه كافی تفت ندهید و روغن و كره را زود به آن اضافه كنید رنگ حلوا روشن تر می شود و در صورتی كه بیشتر تفت دهید رنگ آن مایل به قهوه ای می شود.
• دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده می كنید باید در هنگام تفت دادن آرد، بیشتر هم بزنید چون آرد گندم خاصیت چسبندگی دارد و به هم می چسبد و در صورتیكه مدام هم نزنید گلوله گلوله می شود. در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار این طور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند.
• برای طرز تهیه حلوای مجلسی قالبی، به همین صورت آن را درون قالب فشار بدهید و بعد از خنک شدن آن را برگردانید. فقط دقت داشته باشید برای تهیه حلوا قالبی، حلوا نباید شل یا خیلی سفت باشد.
بیشتر بخوانید: تصاویر تزیین حلوا مجلسی
حلوای خشک تبریز « لوز و پسته ای »

طرز تهیه حلوا خشک لوزی
مواد لازم برای طرز تهیه حلوا خشک لوزی :
آرد 250 گرم روغن250 گرم پودر قند250 گرم زنجبیل1 قاشق مرباخوری پودر هل 1 قاشق مرباخوری زعفران قاشق چایخوریگلاب 1/2 فنجان پودر پسته کمی برای تزیین

طرز تهیه حلوا خشک مجلسی :
برای طرز تهیه حلوا خشک، ابتدا روغن را داخل تابه داغ کنید و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت ملایم طلایی رنگ شود و گلوله های آن باز شود، سپس پودر هل، زنجبیل، پودر قند را اضافه کنید. زعفران و گلاب را حل کنید و به بقیه ی مواد اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و سریع و مدام هم بزنید تا حلوا خشک یکدست شود.
اکنون حلوا را درون ظرف چهارگوشی بریزید و آن را صاف کنید و روی آن پودر پسته بریزید و اجازه بدهید تا خوب خنک شوند، و بعد با چاقویی تیز به شکل لوزی برش بدهید و داخل ظرف سرو بچینید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برای طرز تهیه حلوا مجلسی روی حرارت تر می شود هم بزنید رنگ آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن بازنشستگی تغییر کرد

به گزارش تابناک، ایلنا نوشت: افزایش سن بازنشستگی از مصوبات مجلس در ۲۸ آبان ماه بود. این مصوبه در واقع یکی از بند‌های ماده ۲۹ برنامه هفتم توسعه بود.

مصوبه‌ای که البته هنوز زمان اجرای آن مشخص نشده است، اما با توجه به اهمیت این مصوبه، در این مطلب مهم‌ترین مواد مربوطه را بررسی می‌کنیم:

۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آن‌ها برای بازنشستگی اضافه نمی‌شود.. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.

۳. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.

۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.

۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

همچنین تبصره یک این ماده اجرای تمام یا بخشی از این مواد را مشروط بر این کرده است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد. تبصره شش این ماده هم قرر کرده است که افرادی که با تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آن‌ها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بند‌های (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

روایت رئیس مجلس از میزان افزایش سن بازنشستگی


محمد باقر قالیباف رئیس مجلس نیز توضیح داده است که براساس این مصوبه سقف افزایش سنوات خدمتی برای آقایان «حداکثر۳۵ سال یا ۶۲ سال سن» است و سقف سن بازنشستگی برای خانم‌ها ۵۵ سال است. همچنین گفته شده که در این مصوبه میزان افزایش سنوات خدمت پلکانی است و بیشتر افراد در حد چند ماه به سنوات خدمت‌شان اضافه می‌شود و به میزان سنوات خدمت افرادی که به‌تازگی شروع به کار کنند نیز حداکثر ۵ سال اضافه می‌شود.

نگاهی به سن بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی


البته ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی نیز به موضوع بازنشستگی پرداخته است بر اساس این ماده، مشمولان این قانون با داشتن شرایط حداقل ۱۰ سال پرداخت حق بیمه مقرر، قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی و رسیدن سن مرد به ۶۰ سال و زن به ۵۵ سال تمام امکان استفاده از خدمات بازنشستگی برای این افراد فراهم است. ماده ۷۷ این قانون نیز به میزان مستمری پرداخته است. بر اساس این ماده مقدار مستمری یک‌سی و پنجم متوسط مزد یا حقوق بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه است مشروط بر آنکه از صددرصد متوسط مزد یا حقوق تجاوز نکند. در تبصره قانونی آن نیز متوسط مزد یا حقوق برای محاسبه مستمری آمده که متوسط آن عبارت است از مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که براساس آن حق بیمه پرداخت شده ظرف ۲ سال آخر پرداخت حق بیمه تقسیم بر ۲۴ خواهد بود.

منبع: ایلنا

دیگر خبرها

  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند