Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا سبحانی کارگردان فیلم سینمایی «اژدر» که در حال حاضر روی پرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط اکران این فیلم گفت: متاسفانه فیلم در بدترین زمان ممکن به نمایش در آمد، در واقع به قول سینمایی‌ها در زمان مرده اکران شد، یعنی ما در تنگنای انتخاب بد و بدتر قرار گرفتیم و تحت چنین شرایطی که حق انتخاب از ما سلب شده بود ناچار شدیم در این زمان فیلم را اکران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که شاهد بودید این زمان مصادف شد با حوادثی تلخ و ناگوار که بر فروش فیلم‌ها تاثیر منفی گذاشت و جریان اکران را از حالت طبیعی خودش خارج کرد. این موضوع بر «اژدر» تاثیر گذاشت زیرا همانطور که گفتم اکرانش همزمان و مصادف با این رویدادهای سنگین شد. از طرف دیگر فیلم ما سر گروه نداشت و به ناچار به صورت آزاد اکران شد که این خود داستان دیگری برای نابودی یک فیلم است. 

وی افزود: از همه این‌ها گذشته تا فیلم خواست بعد از این همه اتفاق‌های منفی روند طبیعی خودش را در اکران پیدا کند سی و هشتمین جشنواره فیلم آغاز شد و گویی همه چیز دست به دست هم داد و خواسته و ناخواسته این فیلم در سیکلی معیوب در چرخه رقابت نابرابر قرار گرفت تا از نفس بیفتد. البته با توجه به همه این شرایط «اژدر» توانسته در میانه جدول فروش قرار بگیرد و خیلی از فیلم‌هایی که قبل ما اکران شده بودند، اکرانشان همچنان ادامه دارد، از امکانات مناسب مالی در تولید و همچنین از سرگروهی سینمایی و تبلیغاتی چشمگیر برخوردار بودند، برابری بکند.

سبحانی با اشاره به تبلیغات تلویزیونی این اثر بیان کرد: ما جز تعداد اندکی تیزر از تلویزیون که آن‌هم با پا در میانی دوستان به سختی گرفتیم و همچنین تبلیغات محدودی در فضای مجازی هیچگونه امکان تبلیغاتی برای فیلم نداشتیم، البته دفتر پخش فیلم در این شرایط خیلی تلاش کرد که برای «اژدر» فضای نمایش بیشتری در اکران به وجود بیاورد. با همه این تنگناها، شواهد حاکی از آن است که اگر فیلم در بستر زمانی خوبی به نمایش درمی‌آمد نتیجه بسیار زیادی داشت و با استقبال گسترده‌تری مواجهه می‌شد. 

سبحانی در بخش دیگر از صحبت‌هایش درباره سالن‌های سینمایی «اژدر» گفت: معتقدم اگر فیلمی تنها ۱۰ سالن نمایش در موقعیت و جغرافیای مناسب شهری و فول سانس در سینما نمایش داشته باشد نتیجه خیلی بهتری نسبت به داشتن سالن‌های زیاد اما تک و از رونق افتاده می‌گیرد. به طور خلاصه همیشه تصمیم‌های بسته و تحمیلی پشت پرده آسیب جدی به فیلم‌های مثل فیلم ما می‌زند.

این کارگردان تصریح کرد: بعد از کارگردانی فیلم «رژیم طلایی» تصمیم نداشتم ژانر کمدی را ادامه دهم. اصلا جنس سینمایی که دوستش دارم این نیست. خیلی تلاش کردم همان دغدغه‌مندی‌های سینمایی را که عمر و تمام انرژی خودم را صرفش کردم و با آن الفت داشتم، ادامه بدهم ولی متأسفانه فیلمنامه‌هایم به در بسته خوردند و با شرایط دشواری برای ادامه فعالیت‌هایم مواجه شدم. تولید این فیلم زاییده چنین شرایطی بود که در این رابطه ابتدا تصمیم گرفتم به لحاظ موضوعی قالبی فانتزی داشته باشد و کوشش شد از قواعد تکراری سینمای کمدی مرسوم وطنی پرهیز کنیم. با همکاری دوستانم آقایان عشیری و آریانفر اتود طرحی را زدیم و پسرم جاوید سبحانی براساس آن فیلمنامه اش را نوشت. 

وی در پایان توضیح داد: متاسفانه به خاطر امکانات محدود مادی دچار چالش‌های بسیار جدی در تولید شدیم و به ناچار فیلمنامه دستخوش چندین مرحله جرح، تعدیل و به عبارتی بازنویسی شد و به جرات بگویم این فیلم لایه کمرنگی از فیلمنامه اصلی با عنوان «خواب تاریک خواب روشن...» بود.

کد خبر 4858093 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا سبحانی فیلم کمدی فیلم سینمایی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران فیلم سینمایی جشنواره موسیقی فجر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر موسیقی ایرانی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر کارگردان تئاتر کنسرت موسیقی بازیگر سینما موسیقی پاپ موسیقی کلاسیک پوستر جشنواره فیلم برلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر، اکران آنلاین فیلم کوتاه «نمایش» به نویسندگی و کارگردانی محمدمهدی سجادی در سایت تیوال آغاز شد.

مهدی شاهدی و میلاد تاجیک بازیگران این اثر هستند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «جوانی به روایت قتلی اعتراف می‌کند که نمی‌داند این بازگویی نمایشی‌ست که او را نجات می‌دهد یا حقیقتی می‌شود برای سرانجام زندگی‌اش.»

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: مترجم: هومن صالحی، مجری طرح: مجید اقبالی، مدیرتولید: امیر شاه‌حسینی، مدیر اجرایی: دانیال رضایی، دستیار کارگردان: ملیکا اصل‌پور، برنامه‌ریز: سپیده مجنونی، منشی صحنه: منا خادم قاسمی، مدیر فیلمبرداری و نورپرداز: مصطفی امیری، صدابردار: سلیم پور بردباری، صداگذار: حمیدرضا حیدر اولاد، طراح گریم: سپیده نقدی، طراح صحنه و لباس: آنیتا قجر و محمدمهدی سجادی، تدوین: محمدمهدی سجادی، اصلاح رنگ: مصطفی شهباز، طراح پوستر و عکاس: فریماه اقبالی.

«تیر خلاص» به فرانسه رفت

همچنین، فیلم کوتاه «تیر خلاص» به‌نویسندگی و کارگردانی رضا گودرزی و تهیه‎‌کنندگی مشترک انجمن سینمای جوانان و رضا گودرزی که به تازگی جایزه نقدی هیات داوران بیست‌ و چهارمین جشنواره سینه‌کورتو اسپانیا را کسب کرده است، در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم tre’s court فرانسه حاضر می‌شود.

«تیر خلاص» پیش از این در فستیوال‌های سانداسکرین ایتالیا، سینه فروم اسپانیا، پاپی جسپر آمریکا، ادواستیت نیجریه، یوالیتی فرانسه، جشنواره رشد، سینه کورتو اسپانیا و cineaste دهلی هندوستان حضور داشته است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «تنها مردگان پایان راجنگ را دیده‌اند. در میان کشته‌ها و زخمی‌های میدان جنگ، سربازی تلاش می‌کند خودش را از دست افسر دشمنی که در حال تیرِ خلاص زدن به سربازان زخمی‌ست نجات دهد اما زخم‌های عمیقش مانع این کار می‌شود. افسر دشمن لحظه به لحظه به او نزدیکتر می‌شود و … .»

نویسنده و کارگردان: رضا گودرزی، بازیگر: رضا سیدی، مدیر فیلم‌برداری: وحید ابراهیمی، تدوین: حسین جمشیدی گوهری، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه: امیر خراسانی، دستیار طراح صحنه: نوید میرزایی، طراح لباس: نیلوفر سجادی، دستیار لباس: آتنا ادینا، طراح گریم: امیر ترابی و رابعه ملا حسینی، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، طراح جلوه‌های بصری: کامیار شفیع‌پور، صدابردار: علی نوین‌نژاد، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: ناهید میرمحمد کاشی و محمد مفاخری، مدیر تولید: اکبر خیرآبادی، اصلاح رنگ و نور: نگین حیدری، طراح لوگو و پوستر: محمدحسین هوشمندی، عکاس: امیرحسین علیجانی، مترجم: زهرا رمضانی و محسن لالانی، تهیه‌کننده: انجمن سینمای جوانان ایران، رضا گودرزی، پخش بین‌المللی: سینه پورت.

کد خبر 6097428

دیگر خبرها

  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!