Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مراکز دانشگاهی شنبه 2 اسفندماه 98 با حضور منصور غلامی، وزیر علوم و اعضای شورای معاونان این وزارتخانه تشکیل و مصوبات آن در قالب بخشنامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بخشنامه وزیر علوم خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به شرح زیر است:

پیرو انتشار گزارش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره شیوع ویروس کرونا در کشور، «ستاد سلامت» با هدف آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع این ویروس در مراکز دانشگاهی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل و مقرر شد:

۱- شورای سلامت دانشگاه «ستاد آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا» را با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه‌های مادر استان تشکیل دهد.

۲- مراکز بهداشتی و درمانی مؤسسه تا حد امکان مجهز و از نظر تجهیزات پزشکی و درمانی به‌روزرسانی شود.

۳- رؤسای محترم و مدیران دانشگاهی تمامی مساعی خود را برای حفظ فضای آرامش و پرهیز از ایجاد و گسترش تنش‌های روانی و استمرار برنامه‌های آموزشی بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی شده مصروف کنند.

۴- به منظور ایجاد آرامش روحی و آسایش خیال دانشجویان و خانواده‌های آنها در صورت درخواست کاهش تعداد واحد درسی از جانب دانشجویان، ادارات آموزشی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی با انعطاف‌پذیری لازم عمل کنند.

۵- به اطلاع دانشجویان عزیز رسانده شود تا به محض مشاهده هرگونه علائم ناشی از سرما خوردگی، آنفلوانزا و مانند آن بدون هیچ‌گونه نگرانی به مراکز بهداشتی دانشگاه مراجعه کنند و مراکز بهداشتی دانشگاه‌ها اقدامات لازم را برای درمان آنها به عمل آورند. در این ارتباط، غیبت‌های ناشی از آن موجه تلقی شود.

۶ - از برگزاری کلاس‌های عملی از جمله واحد عملی تربیت بدنی (درس عمومی) که نیازمند تماس دانشجویان با ابزار، تجهیزات و امکاناتی است که ضدعفونی کردن آنها میسر نیست، خودداری شود.

۷- مسئولان خوابگاه ها موظف شوند با تکریم و رعایت شأن دانشجو به‌طور جد و مستمر از طریق کنترل افراد دارای علائم، بر این موضوع نظارت کنند. همچنین پذیرش مهمان در هر قالبی در خوابگاه‌های دانشجویی تا اطلاع ثانوی ممنوع شود.

۸- ترتیبی اتخاذ شود تا نسبت به ضدعفونی فضاهای عمومی به‌ویژه خوابگاه‌ها به صورت مستمر اقدام لازم صورت گیرد. چنانچه مورد تأیید شده‌ای از آلودگی به ویروس کرونا در خوابگاه مشاهده شد، ضروری است اقدامات فنی لازم با نظر و هماهنگی گروه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی انجام شود.

۹- مراکز بهداشتی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی نسبت به رصد و بررسی روزانه، نظارت و ضدعفونی دائمی فضاهای عمومی از جمله آبدارخانه‌ها، آشپزخانه‌ها، سلف سرویس و مراکز غذاخوری و سایر اماکن مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند.

۱۰- توصیه به استفاده از دوره اختصاصی آموزش همگانی ویروس کرونا با مراجعه به سامانه آموزش آنلاین معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران به آدرس لینک http://corona.irimc.org صورت گیرد.

۱۱- تا اطلاع بعدی، از برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارهایی که موجبات تردد و آمد و شد افراد را از مکان‌های دیگر فراهم می‌سازد، خودداری کرده و اجرای آنها به تعویق افتد.

۱۲- تا اطلاع ثانوی از برگزاری اردوهای دانشجویی، جشنواره‌های ورزشی مسابقات درون و بین‌دانشگاهی که به تشخیص دانشگاه می‌تواند باعث ابتلا به بیماری شود، خودداری و اماکن عمومی ورزشی مثل استخر تعطیل شود.

۱۳- چکاپ و کنترل سلامت نیروهای خدماتی شاغل در آبدارخانه‌ها، غذاخوری‌ها و سایر اماکن حساس به صورت مستمر صورت گیرد.

۱۴- برنامه‌ریزی برای عدم ثبت انگشت جهت استفاده دانشجویان برای رستوران‌ها و ورود به خوابگاه‌ها

۱۵- کنترل بهداشتی مسافرت‌های دانشجویان به شهرهای آلوده به‌ویژه پس از بازگشت آنها

۱۶- همراهی با دانشجویان غیر ایرانی در صورت تمایل برای بازگشت به کشورشان

۱۷- به منظور حفظ آرامش روانی جامعه و استمرار فعالیت‌ها و مأموریت‌های محوله، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ترتیبی اتخاذ کنند تا با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی، آموزش‌های لازم را درباره اقدامات پیشگیرانه برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان فراهم کنند تا جامعه علمی بتواند در این برهه حساس به عنوان «سفیران سلامت و بهداشت» همچون همیشه نقش پیشتازی خود را در کمک به سلامت جامعه ایفا کند.

۱۸- ترتیبی اتخاذ شود تا در اولین فرصت، رئوس مهم اقدامات پیشگیرانه اعلام شده از سوی وزارت بهداشت در بنرهای مناسب آماده شود و با نصب آن در اماکن مختلف در معرض دید عموم دانشجویان قرار گیرد.

۱۹- به‌منظور تحقق موارد مطرح شده در این بخشنامه، جلب همکاری عموم دانشجویان به‌ویژه شورای صنفی و دیگر تشکل‌ها و نهادهای دانشجویی مورد تأکید است.

۲۰- برگزاری آزمون ورودی دکتری ۱۳۹۹ طبق برنامه زمانبندی اعلام شده انجام خواهد شد. تأکید بر رعایت دقت در موارد اعلام شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون مورد توجه قرار گیرد.

۲۱- اتخاذ هرگونه تصمیم در مورد تعطیلی فعالیت مؤسسه براساس شرایط روز، نظرات فنی دانشگاه علوم پزشکی و نیز تأیید شورای تامین خواهد بود.

انتهای پیام/

168 / 320 وزارت علوم کرونا ستاد سلامت دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم کرونا ستاد سلامت دانشگاه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مراکز بهداشتی ویروس کرونا علوم پزشکی وزارت علوم خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛به‌مناسبت هفتهٔ سلامت و به‌منظور تشویق متصدیان به رعایت مسایل بهداشتی، واحد بهداشت محیط مه ولات از سه نفر از متصدیانی که در سال ۱۴۰۲ نسبت به رعایت مسائل بهداشت فردی و بهداشتی محیط محل کسب خود تلاش بیشتری نموده و بیش‌ترین همکاری را با واحد بهداشت محیط داشته‌اند، با اهدای لوح، قدردانی کرد.

سرپرست شبکهٔ بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت: نظارت، پایش و کنترل مستمر مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و کنترل سلامت و نیز رعایت بهداشت مواد غذایی تضمین کنند سلامت مصرف کنندگان خواهد بود؛ لذا دستیابی به یک زندگی سالم تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائهٔ خدمات صحیح بهداشت محیط فراهم می‌شود.
جواد جوانی افزود: شاخص‌های بهداشتی این واحد‌های صنفی، رعایت بهداشت فردی، بهداشت فردی و ابزار کار و توجه به تذکرات ارائه شده و همکاری مناسب با بازرسین مرکز بهداشت بود و این واحد‌ها همهٔ موارد بهداشت محیطی را در واحد صنفی خود به دقت رعایت کردند و در سال ۱۴۰۲ هیچ‌گونه اخطار، شکایت تلفنی و حضوری و تماس با ۱۹۰ توسط مراجعین نداشتند.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال