Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر الهام خداوردی با اشاره به طراحی و ساخت داروی کروسینا با استفاده از ماده موثره زعفران توسط محققان این مرکز اظهار کرد: خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری از مهمترین ویژگی‌های این دارو به شمار می‌رود.


وی با بیان اینکه این دارو از سال ۹۴ با دریافت پروانه تولید وارد بازار شده است، خاطر نشان کرد: کروسین بعنوان یک مکمل دارویی دارای خاصیت ضد افسردگی و شادی آور است و در مطالعات بالینی اثرات بارز درمانی کروسین بر افسردگی، اضطراب و سلامت روانی بیمار در مقایسه با دارونما به اثبات رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مطالعات بالینی مختلف که در گذشته و حال بر روی زعفران و کروسین انجام شده خواص درمانی متعددی را برای این دارو به اثبات رسانده است، تصریح کرد: کروسینا از منشاء زعفران بدست می‌آید و اصلی‌ترین آنتی اکسیدانت زعفران به شمار می‌رود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این جزء نسبت داده می‌شود. از جمله این خواص می‌توان به اثر درمانی آن در آلزایمر و بهبود حافظه، افزایش قوای بینایی در سالمندان، پیشگیری و درمان اختلالات شبکیه چشم در بیماران دیابتی، پیشگیری و کنترل سرطان، درمان اختلالات جنسی، کنترل و تنظیم قند خون اشاره کرد.
رییس مرکز تحقیقات دارو رسانی هدفمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مطالعات بالینی گفت: قرص کروسینا توانست در مدت سه ماه میزان HbA ۱ C. بیماران دیابتی را کاهش داده، از التهاب شبکیه چشم کاسته و میزان دید بیمار را افزایش دهد.


وی تهیه فرمولاسیون سامانه‌های دارورسانی کارآمد در درمان بیماری‌های مختلف مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و ... را الویت‌های پژوهشی این مرکز برشمرد و خاطر نشان کرد: تهیه فرمولاسیون سامانه‌های دارورسانی کارآمد، با رهش اصلاح شده و هدفمند در درمان بیماری‌های مختلف بالاخص بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، بیماری‌های دستگاه تنفسی و تهیه فرمولاسیون سامانه‌های دارورسانی کارآمد، با رهش اصلاح شده و هدفمند در درمان بیماری‌های سیستم اعصاب مرکزی، دیابت و انواع بیماری‌های التهابی از جمله اولویت‌های پژوهشی این مرکز به شمار می‌رود.





منبع: پارسینه

کلیدواژه: زعفران پارسی خبر آلزایمر اختلالات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • زالو درمان می‌کند؟
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون