Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاکرمی گفت: نباید اجازه دهیم عده‌ای برای کسب سود وسایل حفاظت شخصی غیر استاندارد را از چین به کشور وارد و عرضه کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گردهمایی پنجاهمین سالگرد تأسیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت مرکز فنی و بهداشت کار که امروز (یکشنبه، ۴ اسفند ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار با ۵۰ سال سابقه زیر نظر سازمان بین المللی شروع به فعالیت کرد که نقش اساسی در ارتقا فرهنگ، دانش و ارتقاء سلامت محیط کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و ایمنی کار می‌تواند بازویی برای اجرا و تدوین آیین نامه‌های شورای عالی حفاظت فنی و ایمنی کار باشد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: این مرکز باید تغییر نگرش، فرهنگ و آموزش ایمنی را در دستور کار خود قرار دهد و روش‌های سنتی را کنار بگذارد و به سمت استفاده از فناوری‌های نوین برود.

شاکرمی بیان کرد: مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار باید یک گزارش از عملکرد ۵۰ ساله خود تهیه کند تا ببینیم در سطح بین المللی چه جایگاهی دارد.

وی گفت: امروز در کشور حدود ۲۰ هزار کمیته حفاظت فنی در واحد‌های تولیدی داریم که باید نسبت به آموزش و نظارت بر روی این کمیته‌ها اقدام کنیم، زیرا کمیته‌های حفاظت فنی نقش مهمی در افزایش ایمنی نیروی کار دارند. تقویت کمیته‌های فنی در واحد‌های تولید در جهت صیانت از ایمنی نیروی کار را باید در دستور کار قرار دهیم.

معاون روابط کار وزارت کار گفت: باید بسیاری از وسایل کار در واحد‌های تولید نوسازی شوند و متأسفانه برخی وسایل در واحد‌های تولید حدود ۱۰۰ دسی بل صدا تولید می‌کنند و به دلیل فرسودگی نه کارآیی دارند و هم به ایمنی کارگران ضربه می‌زنند، البته این کار به دلیل وضعیت اقتصادی کمی مشکل شده است.

شاکرمی افزود: ما در چند سال گذشته بر روی کار‌های سخت و زیان آور تمرکز داشتیم و بسیاری از نیرو‌های کار با استفاده از این قانون بازنشسته شدند که ما می‌توانستیم با ایمن سازی محیط از تعداد مشاغل سخت و زیان آور کم کنیم، زیرا تداوم این شرایط هم نارضایتی کارفرما، سازمان تأمین اجتماعی و هم مشکلاتی را برای نیروی کار ایجاد کرده است و بسیاری از کارفرما‌یان در پرداخت ۴ درصد برای مشاغل زیان آور به سازمان تأمین اجتماعی مشکل دارند.

وی بیان کرد: باید کمیته‌های تشخیص مشاغل سخت و زیان آور یک بازنگری روی واحد‌های تولیدی داشته باشند و واحد‌های تولیدی را با ایمن سازی از گروه سخت و زیان آور خارج کنند.

شاکرمی با اشاره به فروش وسایل ایمنی کار و حفاظت شخصی غیر استاندار در بازار تهران گفت: فاجعه است و نباید اجازه دهیم عده‌ای برای کسب سود وسایل حفاظت شخصی غیر استاندارد را از کشور چین وارد کنند و سازمان تعزیرات حکومتی باید بر کار مراکز فروش نظارت کند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار دارای عملکرد خوبی در آموزش کارگران دارد و سالیانه یک میلیون نفر، ساعت آموزش به کارگران داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار تهران مرکز فنی واحد تولیدی وزارت تعاون مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی معاون روابط کار وزارت واحد های تولید فنی و بهداشت کار سخت و زیان آور حفاظت شخصی ایمنی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان

یادگار محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر از تمرکز سازمان ملی استاندارد ایران بر رشد تولید در راستای تحقق شعار سال و همزمان با موفقیت غرور آفرین سازمان ملی استاندارد ایران در ارزیابی همترازی آسیا - اقیانوسیه خبر داد.

مدیرکل استاندارد با اشاره به نقش برجسته سازمان ملی استاندارد ایران در رشد تولید گفت: نقطه کانونی ما تمرکز بر رشد تولید است.

وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران و بالطبع آن اداره کل استاندارد ایلام در دوره تحولی با اعمال نظارت‌های دقیق در تولید کالا و ارایه خدمات به بازارسازی تولیدات داخل کمک می‌کند، گفت: اگر محصولات تولیدی باکیفیت و استاندارد در بازار عرضه شود قطعاً رشد می‌کند و ما سعی کردیم تا با ارتقای کیفیت، بر وسعت بازار تولید داخل بیافزاییم.

دبیر شورای استاندارد استان در خصوص بازارهای صادراتی نیز اظهار داشت: برای دستیابی به مقیاس بالای اقتصاد صادراتی نیازمند مراودات بین المللی هستیم، به همین منظور سازمان ملی استاندارد دیپلماسی استاندارد و کیفیت را در دوران تحولی دولت سیزدهم هدفگذاراری کرده است.

محمدی با اشاره به موفقیت سازمان ملی استاندارد و تلاش‌های رییس سازمان ملی استاندارد ایران و مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران در تمدید و افزایش عضویت کامل در اتحادیه تایید صلاحیت آسیا-اقیانوسیه گفت: بی شک این موفقیت جریان ساز جهش تولید و رشد اقتصادی کشور در راستای تحقق شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب، خواهد بود.

وی با بیان اینکه همزمان با کیفی سازی می‌توانیم بر رشد تولید و ایجاد بازار مناسب، همچنین سهم خوب با تحریک تقاضا در بازار داخل و صادراتی گام‌های موثری برداریم گفت: این اقدامات رشد تولید را به دنبال دارد و امیدواریم با عملکردی مناسب بتوانیم تا پایان سال کارنامه امیدآفرینی را داشته باشیم.

مدیرکل استاندارد استان در پایان، سازمان ملی استاندارد ایران را سازمانی مردمی و مردم نهاد معرفی کرد و گفت: امیدواریم با همراهی و پشتیبانی مردم در مشارکت تولید سال خوبی را با رشد تولید رقم بزنیم.

کد خبر 6088817

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • هیات وزیران با لایحه اصلاحیه سازمان تعزیرات موافقت کرد
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • طرح ویژه بازرسی از بازار لاستیک خودرو
  • آغاز طرح نظارت بر واحد‌های مشاور املاک