Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از دو نفر از مقام های ارشد دولت آمریکا گزارش داد: مقام های وزارت امورخارجه آمریکا تصمیم گرفتند بعد از مشورت با یک مقام ارشد وزارت بهداشت و خدمات انسانی، شهروندانی را که درکشتی ژاپنی قرنطینه شده بودند به کشور بازگردانند. اما مقام های مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها مخالفت کردند زیرا نگران آن بودند که این تعداد از مسافرانی که در بین صدها آمریکایی تخلیه شده در این کشتی بودند، ممکن است ویروس را گسترش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل- سازمان های خبری آمریکایی تصمیم این کشور برای بازگرداندن این تعداد از آمریکایی ها را دوشنبه هفته پیش اعلام کردند و مسافران همان روز به آمریکا وارد شدند.

ترامپ از ندادن گزارش به او  درباره آمریکایی هایی که جواب آزمایش آنها مثبت بوده است، خشمگین است و ظاهرا خشم خود را بر سر «الکس ایزار» (Alex Azar) وزیر خدمات انسانی و بهداشتی آمریکا و برخی دیگر از مقام های ارشد این کشور خالی کرده است.

یک مقام آمریکایی گفت، ترامپ بستن مرزها به روی افراد آلوده به این ویروس را در حفظ سلامت کشور بسیار مهم می داند و به دنبال  آن است که طوری قلمداد شود که او به خوبی از مدیریت واکنش به این بیماری بر می آید.

ترامپ در سال ۲۰۱۴ و همزمان با بحران ابولا در آفریقا به عنوان شهروند، از دولت باراک اوباما رئیس جمهوری وقت آمریکا خواسته بود پروازها را لغو کرده و افراد آلوده به این ویروس -حتی  تیم پزشکی آمریکا را برای کمک به آفریقا رفته بودند- از ورود به کشور منع کند.

کرونا دستکم ۶۳۴ نفر ازسرنشینان کشتی دایموند پرینسس را آلوده کرده و دو مورد مرگ گزارش شده است. مقام های ژاپنی این کشتی را به مدت دو هفته در بندر یوکوهاما ایزوله کردند.  تلاش ها برای قرنطینه  کردن این کشتی باعث شد که ویروس کرونا بسرعت در بین مسافران گسترش یابد.

مقام های آمریکایی روز جمعه اعلام کردند که دستکم ۳۴ نفر در داخل آمریکا آلوده به ویروس هستند که ۱۸ نفر آنها سرنشینان کشتی ژاپنی هستند. همه ۳۴ مورد به دلیل سفرهای خارجی مبتلا شده اندو هنوز نشانه ای درباره گسترش این ویروس به داخل جامعه آمریکا منتشر نشده است.

وزارت امور خارجه آمریکا به دقت وضعیت شهروندانش را در خارج و در کشتی  تفریحی وستردام در کامبوج و نیز آمریکایی هایی که به هتل هایی در پایتخت کامبوج منتقل شدهاند، تحت نظر دارد. آزمایش یک زن آمریکایی ۸۳ ساله که ساکن  این کشتی که به مالزی سفر کرده بود مثبت اعلام شده است. روز دوشنبه اعلام شد که هنوز ۹۲ شهروند آمریکایی درکشتی وستردام بسر می برند و ۲۶۰ نفر دیگر در هتل هایی پایتخت کامبوج بسر می برند.

شمار کل مبتلایان کرونا در چین به ۷۷ هزار و ۹۲۸ نفر در سراسر جهان رسید که ۷۶ هزار و ۲۸۸ نفرشان چینی هستند.  در این میان دو هزار و ۳۶۲ نفر جان باخته‌اند که دو هزار و ۳۴۵ نفر آن‌ها در چین بوده است. از میان جمع مبتلایان ۲۰ هزار و ۸۶۱ نفر نیز درمان شده‌اند. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت آمریکا سلامت پایتخت کامبوج وزارت بهداشت کرونا ترامپ آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۵۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ادامه روند سرکوب دانشجویان در آمریکا اظهار کرد: دولت آمریکا به جای اینکه ندای حق طلبی جامعه دانشگاهی را گوش دهد، با فشار و لابی‌گری رژیم صهیونیستی اقدام به سرکوب دانشجویان و اساتید دانشگاهی حامی فلسطین می‌کند.

وی افزود: نقض قوانین ورود نیروهای نظامی به دانشگاهی در حالی در آمریکا صورت می‌گیرد که در ناآرامی‌های سال گذشته، وزارت علوم اجازه ورود نیروهای امنیتی را به دانشگاه را نداد،‌ این موضوع نشان می‌دهد که دانشجو، استاد و عالمان علمی و دینی جایگاه بسیار والایی در نظام جمهوری اسلامی دارند، این الگوی احترام به صورت یک قانون درآمده است.

زلفی گل با بیان اینکه فریاد حق طلبی دانشجویان امروز در تمام نقاط جهان شنیده می‌شود و هر روز در اخبار برگزاری راهیپمایی در دانشگاهای جهان مخابره می‌شود، عنوان کرد: این ندای حق‌طلبی مانند حرکت امام حسین(ع) در کربلا ماندگار خواهد بود و نمی‌توان جریان حق طلبی را سرکوب کرد.

وی تصریح کرد: برخورد قهری با دانشجویان تأثیر منفی بر افکار عمومی جهان خواهد داشت و دامنه حمایت از دانشجویان را فراگیر خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه در دیدار مقام آمریکایی
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • آمریکا: تسلط اسرائیل بر گذرگاه رفح، عبور از خط قرمز نیست
  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد