Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت تجهیزات پزشکی در کشور در خصوص مقابله با ویروس کرونا گفت: مهمترین دستگاه برای این ویروس تجهیزات I.C.U است زیرا مشکلات تنفسی شایع‌ترین علائم آن است و ونتیناتول یک دستگاه حیاتی به شمار می‌رود که اکنون به اندازه کافی در کشور موجود است.

وی ادامه داد: تخت بستری و سایر تجهیزات به اندازه کافی برای کرونا تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در کل ما این تجهیزات را در کشور کم داریم اما برای این مورد بخصوص تمهیداتی صورت گرفته است.

وی در خصوص ماسک و مایع ضد عفونی‌کننده گفت: تا پیش از شیوع این ویروس تولیدات داخل جوابگوی نیاز بازار بود اما ناگهان با هجوم مردم شاهد کمبود آن در بازار هستیم هر چند تولیدکننده‌ها با تمام توان در حال کار هستند اما نیاز بازار تشدید شد.

فلاح افزود: هرچند موجودی بازار بالا بود اما برخی افراد شروع به احتکار به صورت گسترده کردند و همین عامل باعث کمبود شده است بر همین اساس هیات امنای ارزی، اجازه واردات را صادر کرده که این امر مدتی زمان می‌برد اما ظرف چند روز آینده بازار از این مواد اشباع خواهد شد. من خود فردا برای خرید نقدی 2 میلیون ماسک به ترکیه می‌روم و تا آخر هفته این محموله به ایران خواهد رسید و محتکران نیز مجبور خواهند شد جنس‌های خود را به بازار عرضه کنند.

وی افزود: البته تحریم‌ها و به خصوص رفتن ایران در فهرست سیاه FATF کار ما را سخت کرده به طور مثال اکنون چندین شرکت بین‌المللی آماده هستند که کیت تشخیص کرونا را به ایران ارسال کنند اما نمی‌توانیم برای آنها پول ارسال کنیم، آنها نیز تاکید دارند که فقط پول از طریق بانکی ارسال شود، البته راه‌هایی برای دور زدن وجود دارد ولی زمان‌بر است. باید مسئولین زودتر به فکر تامین این کیت می‌افتادند و با توجه به مشکلات تحریم و زمان‌بر بودن رسیدن این کیت‌ها حداقل از دو هفته پیش اقدام به خرید می‌کردند.

وی با اشاره به آمادگی بخش خصوصی برای کمک به وزارت بهداشت در جهت مقابله با ویروس کرونا گفت: ما پا به پای وزارتخانه در حال خدمت‌رسانی به مردم هستیم حتی اعلام کردیم پول‌های که وزارتخانه برای تامین سایر تجهیزات به بخش خصوصی داده علی رغم دادن سفارش به تولید کننده آن را ملغی کنیم و برای تامین تجهیزات و نیازهای جدید ویروس کرونا اختصاص دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران پول ماسک مشکلات تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب عصر امروز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان اظهار کرد: در جلسه امروز در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

وی افزود: دستور کار دیگر در خصوص مفاصل حساب قراردادهای پیمانکاری بود که بنا شده هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قراردادهای دیگر مدنظر قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحدها به این صورت است که ۱۰ درصد را کارفرما می‌دهد و مابقی آن را دولت پرداخت می‌کند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شده برای تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته در خوزستان حدود ۶ میلیارد دلار صادرات صورت گرفت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 6088144

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حباب سکه روند متوازن نداشت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • ردپای آرامش در بازار‌ها
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲