Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:32:56 GMT

قراخانلو دوباره رییس آکادمی ملی المپیک شد

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۸۶۹۷

قراخانلو دوباره رییس آکادمی ملی المپیک شد

رضا قراخانلو دوباره به عنوان رییس آکادمی ملی المپیک منصوب شد.

به گزارش ایسنا  و به نقل از  کمیته ملی المپیک، رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در حکمی دکتر رضا قراخانلو را به عنوان رئیس آکادمی ملی المپیک منصوب کرد. قراخانلو آذرماه امسال پس از ۲۱ ماه خدمت به دلیل برخی مشکلات و موانع قانونی از ریاست آکادمی ملی المپیک کنار رفته بود که پس از رفع ایرادات قانونی مجددا منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از این دکتر شمس الدین تقوی به عنوان سرپرست در  آکادمی ملی المپیک خدمت می کرد.

 همچنین کمیته ملی المپیک با توجه به شرایط پیش آمده در خصوص شیوع ویروس کرونا، تمامی اماکن ورزشی آکادمی ملی المپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل کرد.

نظر به توصیه های اکید بهداشتی در شرایط کنونی و ضرورت پیشگیری مناسب از خطر ابتلا به ویروس کرونا، آکادمی ملی المپیک اطلاعیه ای مبنی بر تعطیلی اماکن ورزشی این مجموعه صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر می باشد:

بدین وسیله به اطلاع مراجعین محترم می رساند با توجه به شرایط موجود و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تمامی اماکن ورزشی آکادمی ملی المپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل است.
بدیهی است ورزشکارانی که در راه کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو هستند و یا سهمیه المپیک را کسب نموده اند با تأیید مراجع ذیربط امکان حضور در آکادمی ملی المپیک را خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آکادمی ملی المپیک آکادمی ملی المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • درخواست هواداران چلسی: این ستاره را نفروشید!
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟