Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین انصاری مدیر گروه قوای محرکه شرکت کروز، در یازدهمین همایش بین المللی موتورهای درون سوز در کنفرانس مربوط به آینده موتورهای درون سوز در کشور و برنامه ها و دستاوردهای کروز در مسیر حرکت به سوی آینده، با اشاره به آینده این موتورها گفت: احتراق سوخت فسیلی موجود در موتورهای درون سوز سبب انتشار بیشتر گازهای گلخانه ای و تولید آلاینده های جوی می شود و با توجه به استفاده عموم مردم از ماشین آلات و موتورهای درون سوز، مهمترین بحث، کاهش میزان آلایندگی های حاصل از آن است که با کاهش مصرف سوخت امکانپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری در خصوص جایگزین این موتور در دنیا اظهار کرد: در برخی از کشورها برنامه هایی برای ممنوعیت استفاده از آن موتورهای درون سوز و جایگزینی آن با خودروهای برقی در سال های آتی تدوین شده است. در کشور ما برای تحقق این امر باید زیرساخت های تولید الکتریسیته پاک ایجاد شود و جایگاه های تامین برق و شارژ خودروهای برقی به راحتی قابل دسترس و استفاده باشد. محدودیت های منابعی مانند لیتیوم، کبالت و... و همچنین قیمت بالاتر آن نسبت به خودروهای با موتور احتراق داخلی از مشکلات استفاده همه گیر از خودروهای برقی است.

مدیر گروه قوای محرکه شرکت کروز با اشاره به موارد لازم در بهبود موتورهای درون سوز تصریح کرد: افزایش فشار تزریق استفاده از توربوشارژ، بهبود در احتراق، مدیریت هوشمند و بهینه در مصرف سوخت، انتخاب حجم و وزن مناسب برای موتورهای درون سوز و... می تواند به بهبود عملکرد این نوع موتورها کمک شایانی کند.

وی در جمع بندی موضوعات فوق در خصوص آینده قوای محرکه در ایران، بهبود طراحی و تکنولوژیک موتورهای درون سوز بر اساس تجربیات کشورهای صاحب فناوری، استفاده از سوخت گاز در موتورهای طراحی شده برای این منظور و همچنین طراحی و تولید خودروهای دورگه سری را تنها راه مقابله با مخاطرات پیش رو و ادامه حیات موتورهای درونسوز دانست.

انصاری با اشاره به بومی سازی بسیاری از قطعات در کروز اظهار کرد: از ابتدای ورود کروز به مدیریت قوای محرکه تمرکز بر داخلی سازی بوده و با وجود تحریم های کنونی و مشکلات حاصل از آن، موفق به بومی سازی بسیاری از قطعات پیشرفته خودرو و ارتقاء دانش فنی پرسنل کروز که از سرمایه های اصلی این شرکت به شمار می روند، شدیم.

وی درخصوص دستاوردهای کروز در داخلی سازی ECU گفت: ما در کروز توانسته ایم با استفاده از دانش و تخصص مهندسان این شرکت، توانمندترین تیم کالیبراسیون را در بین قطعه سازان ایجاد کنیم که منجر به داخلی سازی کامل ECU در 5 نسل شد. در نسل آخر آن که به تازگی بومی سازی شده، توانایی تجهیز دریچه گاز برقی برای موتورهای احتراق داخلی فراهم آمده است.

انصاری ادامه داد: کروز توانایی تامین مدیریت موتور را به طور کامل دارد و با همت این بنگاه اقتصادی خطوط پیشرفته برای تولید موتورهایی با تکنولوژی بالاتر به زودی در کشور راه اندازی خواهد شد.

مدیر گروه قوای محرکه شرکت کروز بیان کرد: در کروز تیم هایی جهت مطالعه در خصوص پیشروی موتورهای درون سوز و نیز خودروهای برقی تشکیل شده که در این مسیر پیشرفت های چشم گیری به وقوع پیوسته است و تلاش کروز حفظ جایگاه پیشرو و حضور در خط مقدم تغییرات موضوعات مربوط به موتورهای احتراق داخلی است.

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت گازهای گلخانه ای کروز موتور موتورهای درون سوز خودروهای برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد، از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از آبفا یزد، داود مخلصی اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده به کار قرار دارند.

وی، افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه‌ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیرهای حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تأسیسات تأمین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است.

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تأسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

کد خبر 747616

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد