Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر اسکندرپور، یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرداری شیراز که با هدف افزایش آمادگی شهر برای مقابله با ویروس کرونا برگزار شده بود، بر آمادگی مجموعه مدیریت شهری به منظور افزایش ایمنی و سلامت شهروندان با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط همچون علوم پزشکی تاکید کرد.

وی با اشاره به ضد عفونی کردن مترو در روز یکم اسفند ۹۸ گفت: امور مرتبط با گندزدایی و ضد عفونی اتوبوس‌ها، مترو و تاکسی با هماهنگی نماینده دانشگاه علوم پزشکی شیراز و توسط افراد دارای صلاحیت به صورت دوره‌ای و تا پایان شیوع بیماری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مترو شیراز ضد عفونی شد

وی اضافه کرد: سازمان مدیریت پسماند به دلیل ارتباط مستقیم کارکنان آن با پسماندها و زباله‌های مختلف از مهمترین حوزه‌هایی است که باید به مقوله پیشگری از بیماری در آن توجه ویژه شود و به همین سبب این سازمان باید علاوه بر اقدامات پیشگیرانه معمول، نسبت به تهیه لباس و ادوات مخصوص برای پرسنل مرتبط با جمع‌آوری زباله‌های عفونی اقدام کند.

شهردار شیراز با اشاره به لزوم توجه هر چه بیشتر به نظافت سرویس‌های بهداشتی عمومی، گفت: امور مربوط به نظافت و ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی عمومی در بوستان‌ها توسط سازمان سیما، منظر و در سطح معابر توسط سازمان پسماند باید به صورت دوره‌ای انجام و به سلامت شهروندان توجه ویژه شود.

اسکندرپور همچنین جمع‌آوری افراد بی‌خانمان را یکی دیگر از اقدامات ضروری برای افزایش بهداشت عمومی در سطح شهر دانست و اظهار داشت: تا کنون اقدامات خوبی برای جمع‌آوری افراد بی‌خانمان و معتادان متجاهر شده است و با توجه به شرایط کنونی، اداره آسیب‌دیدگان اجتماعی باید به صورت دائم نسبت به جمع‌آوری افراد بی‌خانمان در سطح شهر به ویژه در پایانه‌ها اقدام کند.

وی بر ضرورت همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شهرداری به منظور فرهنگسازی و تبلیغات در سطح شهر برای پیشگیری از بیماری کرونا تاکید و بیان کرد: اطلاع رسانی و آموزش در زمینه پیشگیری و مواجهه با این بیماری به صورت بنر، پوستر، استند و ... توسط معاونت برنامه‌ریزی و سازمان فرهنگی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

شهردار شیراز ادامه داد: به همه مدیران نیز ابلاغ شده است که برای پرسنلی که به هر نحوی احساس بیماری می‌کنند تا زمان بهبود کامل مرخصی لحاظ شود و در صورت لزوم به صورت دورکاری امور پیگیری شود تا از انتقال هر گونه آلودگی احتمالی به پرسنل و مردم جلوگیری شود.

اسکندرپور، ضمن تاکید به مدیران شهری برای انجام صحیح و به موقع امور مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا گفت: این اقدامات با هدف افزایش تاب‌آوری شهر برای مقابله با ویروس کرونا است و نباید فضای ترس از بیماری و التهاب در شهر حاکم شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا تاکسی دانشگاه علوم پزشکی زباله معاونت برنامه ریزی ناوگان حمل و نقل انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی علوم پزشکی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از تعیین و تکلیف ۳۳ اتوبوس گازسوز درون شهری بعد از ۵ سال انتظار خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمد مهدی تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری، اظهار داشت: در کشور بالغ بر 2500 دستگاه اتوبوس گازسوز وجود داشته که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده‌اند.

وی افرود: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند.

تقوی یادآور شدبر این اساس، سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت 33 دستگاه اتوبوس گازسوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی است، اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطرنشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین تصریح کرد:  فرمانداری شهرستان قزوین در خصوص لایحه سازمان اتوبوسرانی سه پیشنهاد کلی را برسی و ابلاغ نموده است.

وی ادامه داد: روش اولی که فرمانداری قزوین تایید و ارسال کرده استف پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

تقوی تصریح کرد: در روش دوم نیز فرمانداری ابلاغ کرده است که بهره‌بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه داده، و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف 500میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اعطا خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به روش سوم این چنین تاکید کرد: در روش سوم بهره‌بردار می‌تواند به‌ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره‌بردار می‌تواند تا سقف 49 درصد سهم مالکیت داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد