Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: در پی شیوع ویروس کرونا دانشگاه‌ها نیز امروز برای جلوگیری از شیوع این ویروس در محیط‌های آموزشی خود تدابیر خاصی اندیشیدند و اطلاع رسانی کردند. دانشگاه‌های تهران و نه استان دیگر به دستور وزارت بهداشت تا پایان هفته تعطیل اعلام شدند. ضمن این خبر دانشگاه علم و صنعت، شهید بهشتی طی اطلاعیه ای اعلام کردند هیچ یک از دانشجویان آنها به این ویروس مبتلا نیستند و دانشگاه خواجه نصیر نیز روز گذشته شایعه ابتلا یکی از دانشجویانش را پس از بررسی های پزشکی فرد مذکور تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دانشگاه شهید بهشتی امروز اطلاعیه ای را مبنی بر لغو مراسم اعتکاف در مسجد این دانشگاه برای جلوگیری از شیوع احتمالی ویرس کرونا منتشر کرد. دانشگاه هایی من جمله تهران، الزهرا، تربیت مدرس و صدا و سیما و شریف و علم و صنعت امروز صبح اعلام کردند که دانشجویان خوابگاهی تا پایان امروز باید خوابگاه را تخلیه کرده و به شهر محل زندگی خود بازگردند.

دانشجویان دانشگاه تهران تا پایان امروز باید خوابگاه‌ها را تخلیه کنند

سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها گفت: با توجه به اینکه وزارت علوم و وزارت بهداشت تصمیم بر تعطیلی دانشگاه‌ها گرفتند خوابگاه‌ها نیز باید تعطیل و تخلیه شوند. به دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها اعلام کردیم که تا پایان امروز فرصت دارند که از خوابگاه‌ها خارج شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: تعطیلی خوابگاه‌ها تا هر زمانی که وزارت بهداشت اعلام کند، ادامه دارد. فعلا تا پایان هفته تعطیل است و اگر ادامه پیدا کند به دانشجویان اعلام می‌کنیم.

حبیبا افزود: البته تاکنون نیز موارد بهداشتی را در خوابگاه‌ها در نظر گرفته‌ایم ضد عفونی خوابگاه‌ها را سه نوبت در دستور کار قرار دادیم و مواد ضدعفونی نیز مدام به خوابگاه‌ها تزریق می‌شود که کمبودی در این زمینه نداشته باشند. توزیع ماسک را نیز در دستور کار گذاشتیم که با بازگشت دانشجویان به خوابگاه‌ها آن را توزیع کنیم که مشکلی در این خصوص ایجاد نشود.

خوابگاه‌های دانشگاه تربیت مدرس تعطیل شدند

جواد خادمی مدیر امور دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: تمامی خوابگاه‌های دانشگاه تعطیل شده‌اند و تمامی دانشجویان خوابگاهی موظف به تخلیه خوابگاه‌ها هستند.

خادمی تصریح کرد: تنها دانشجویان غیر ایرانی امکان حضور در خوابگاه‌ها را دارند که بنا بر تصمیمات اتخاذ شده، آنها را در مکانی دیگر اسکان می دهیم.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: در حال حاضر خوابگاه‌ها تا پایان هفته تعطیل هستند و زمان بازگشایی خوابگاه‌ها بستگی به مصوبه دولت دارد و هر تصمیمی که دولت در خصوص فعالیت آموزشی دانشگاه‌ها بگیرد، ما نیز تابع هستیم.

همچنین تا این لحظه دانشگاه تهران و علم و صنعت طی اطلاعیه های جداگانه ای اعلام کردند که تا پایان سال کلاس های نظری و درسی ها به صورت مجازی و الکترونیک برگزار خواهد شد.

کلاس‌های دانشگاه علم و صنعت تا پایان سال الکترونیکی شد

دانشگاه علم و صنعت در اطلاعیه ای اعلام کرد: جلسه فوق العاده شورای دانشگاه امروز یکشنبه 4 اسفندماه برگزار و در خصوص نحوه برگزاری کلاس­های درسی تا پایان سال جاری (سال 1398) تصمیم گیری شد که مفاد آن به شرح زیر است؛

پیرو اطلاع رسانی­ های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام تدابیر پیشگیرانه و نیز درخواست­های گروه ­های مختلف دانشجوئی برای استفاده از امکانات غیر حضوری، به اطلاع می ­رساند بمنظور اطمینان از تداوم صحت و سلامت دانشجویان عزیز، از روز شنبه دهم اسفندماه تا پایان سال 1398، تمامی کلاس­های درسی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه LMS ارائه خواهد شد.بدین ترتیب دانشجویان گرامی بدون نیاز به حضور در دانشگاه و با اتصال به سامانه LMS از کلاس­های آموزش الکترونیکی مربوطه استفاده خواهند کرد.در این زمینه مرکز آموزش الکترونیکی ضمن ایجاد امکانات دسترسی و کاربری مربوطه برای تمامی دانشجویان، فایل راهنمای لازم را نیز در اختیار آنها قرار خواهد داد.

در ضمن کلاس­های آزمایشگاهی، کارگاهی و عملی تا انتهای سال 1398 برگزار نخواهد شد و درخصوص برگزاری کلاس های جبرانی آنها، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.همچنین تمامی خوابگاه های دانشجویی از فردا پنجم اسفند جهت آماده سازی و ضدعفونی کردن، در اختیار امور خدمات و پشتیبانی قرار می ­گیرد تا بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه فوق العاده شورای دانشگاه، خوابگاه های دانشجویی برای بهره برداری آماده شوند.تمامی دانشجویان خوابگاهی نسبت به تخلیه اتاق­‌ها و خارج کردن وسایل شخصی خود حداکثر تا فردا پنجم اسفند اقدام کنند.

کلاس‌های نظری دانشگاه تهران به صورت مجازی برگزار می‌شود

معاونت آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد: متعاقب اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی کلاس‌های آموزشی در برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای مقابله با گسترش ویروس کرونا، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه تهران تشکیل و مقرر شد کلاس‌های نظری نیمسال دوم 99-1398 تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار شود.

مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی از 5 اسفند جهت پشتیبانی‌های لازم برای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی اعلام آمادگی کرده است.

اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای کسب اطلاعات لازم به آدرس elearn.ut.ac.ir مراجعه کنند.

باید دید سایر دانشگاه‌های تهران برای تخلیه خوابگاه‌های خود و چگونگی برگزاری کلاس‌های درسی چه تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: شیوع کرونا تخلیه خوابگاه دانشگاه دانشجویی دانشگاه برگزاری کلاس ها دانشگاه تهران صورت مجازی وزارت بهداشت تا پایان سال خوابگاه ها دانشگاه ها تربیت مدرس علم و صنعت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!

همشهری آنلاین- فرشاد شیرزادی: محدثه شعبانی، معلم پایه اول ابتدایی، همان معلم فداکاری است که اوایل اردیبهشت ماه خبر و تصویرش در شبکه‌های مجازی وایرال شد. او که دریافت یکی از شاگردانش تحت عمل جراحی قرار گرفته است، کلاس درس را در خانه والدین او برگزار کرد. وقتی دانش‌آموز با معلمش، خانم محدثه شعبانی و دوستانش روبه‌رو شد، نتوانست خودش را کنترل کند و به رغم اینکه پزشک به او گفته بود، نباید به خودش فشار آورد، اما اشکی در چشمانش حلقه زد. او امروز خدا را شکر حالش خوب است و مانند گذشته سر کلاس درس حضور دارد. خانم محدثه شعبانی، معلم پایه ابتدایی مدرسه شهید غلامپور زاوین، از توابع کلات در استان خراسان رضوی است که به ابتکار خودش به بهانه عیادت، کلاس درس را در خانه شاگردش به اتفاق همه همکلاسی های او برگزار کرد. گفت‌وگوی ما با او خواندنی است.

اینکه ابتکار به خرج دادید و در دوران نقاهت پس از جراحی شاگردتان، کلاس درس را در خانه دانش‌آموزتان برگزار کردید، چگونه به ذهنتان رسید؟ کسی این مهم را به شما پیشنهاد کرد یا فکر و خلاقیت خودتان بود؟

قبلاً در دوران مدرسه، این اتفاق گهگاه برایمان رخ می‌داد. اگر مریض می‌شدیم و دوران مریضی به طول می‌انجامید، چون در محیط روستا درس می‌خواندیم، برخی معلمان به عیادت شاگردانشان می‌رفتند. این موضوع از همان زمان در ذهنم نقش بست. همواره دیده بودم که معلمان دیگر به عیادت دانش‌آموزانشان می‌روند. این دانش‌آموزمان هم از قضا خیلی احساسی است و البته در درس و کلاس بسیار فعالانه حضور دارد. دلش همواره برای دیگر دوستانش و دانش‌آموزان تنگ می‌شود. من البته قبلش خبرش نداشتم که او مریض است. روز قبل از اینکه به منزل آنها برویم، اردویی در مدرسه برگزار کردیم. وضع دانش‌آموزان را پیگیری کردم و متوجه شدم او حضور ندارد. از خواهرش پرسیدم و او گفت که تحت عمل جراحی قرار گرفته است. روز بعد که به مدرسه بازگشتیم، به اتفاق همه دانش‌آموزان کلاس و با پیگیری‌های مدیر مدرسه شهید غلامپور تصمیم گرفتیم، به عیادت او برویم.

چه حالی به دانش‌آموزتان هنگام برگزاری کلاس درس به او دست داد؟

خیلی خوشحال شد. این صحنه به گونه‌ای بود که وقتی در بدو ورود دانش‌آموزان وارد خانه والدینش شدند، اشک شوق در چشم این دانش‌آموز حساس حلقه زد.

خودتان چه حالی داشتید؟

من هم نتوانستم جلو بغضم را بگیرم. گریستم و او را بغل کردم.

عمل جراحی او چه بود و اکنون از نظر سلامتی در چه وضعی است؟

عمل فتخ داشت که از دو ناحیه او را جراحی کردند. الآن هم خدا را شکر حالش خوب است و به مدرسه می‌آید. او چند روز نمی‌توانست به مدرسه بیاید و از این حیث اگر سراغش نمی‌رفتیم، حساسیتش کار دستش می‌داد و او را بیشتر اندوهگین می‌کرد. این عمل جراحی بین بچه‌های خردسال معمولاً رایج است.

چند روز از درس و مشق دور بود؟

سه روز که دوران نقاهت او به طول انجامید. از ۴، ۵ روز قبلش نیز به پزشک مراجعه می‌کرد. بعضی روزها دو ساعت نخست را در مدرسه حضور داشت، مادرش اجازه‌اش را می‌گرفت و او را نزد پزشک می‌بردند. اما ۶ روز نتوانست به مدرسه بیاید.

خصوصیات این شاگرد علاوه بر حساس بودنش چیست؟ علقه خاصی بین شما و این شاگردتان وجود دارد؟

بچه درس‌خوانی است. باور کنید رابطه‌ام با همه شاگردانم خوب است. دلم می‌خواهد مردم به عینه ببینند که آنها را از سر صدق و دوستی عاشقانه دوست دارم. بچه‌ها هم مرا دوست دارند و تک‌تکشان فرقی با دخترهای خودم ندارند. این دانش‌آموز از نظر ذهنی خیلی باهوش است، فقط قدری بازیگوشی می‌کند که این هم در ذات بچه‌هاست. اما بیشتر به خاطر اینکه دلش برای دوستانش تنگ شده بود، کار را انجام دادم. اهمیت درس دادن چندان ضرورت نداشت. شاید طی کلاس درس هم می‌شد این عقب افتادن از درس و مشق را جبران کرد اما دوست داشتم یکی از نشانه‌هایی که به بچه‌ها درس دادم، در خانه والدین او هم برای او به اتفاق دیگر بچه‌ها تکرار کنیم.

آن روز چه درسی دادید؟

«ث» ثریا را به او درس دادم. عرض کردم که البته عمده هدف ما عیادت و روحیه بخشیدن به او بود که می‌دانم با موفقیت انجام گرفت و او هم بسیار خوشحال شد.

در روز معلم، آرزویتان برای دانش‌آموزنتان چیست؟ چه توقع و انتظاری از آنها دارید؟

آرزویم این است که همه‌شان درس بخوانند. پس از اینکه درس خواندند به میهن‌شان خدمت کنند، حال در هر شغلی که دوست دارند و به آن حرفه عشق می‌ورزند. چه پزشک، چه معلم و غیره. دوست ندارم جوان‌ها پس از طی کردن دوان تحصیل حتی یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند. دوست دارم همه آنها طعم واقعی سعادت را بچشند.

خانم شعبانی، اگر به گذشته بازگردید، باز هم شغل معلمی را انتخاب می‌کنید؟

بله، حتما. از بچگی عاشق شغل معلمی بودم.

چه شد که شغل معلمی را برای امرار معاشتان انتخاب کردید؟

فاصله تحصیلات دانشگاهی‌ام تا قبول شدن در آزمون معلمی قدری زیاد شد. حدود ۵، ۶ سال طول کشید تا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شوم. اما از قبل قصد داشتم که معلم شوم. دورانی که می‌خواستم در کنکور شرکت کنم، در سال ۱۳۸۹ دانشگاه تربیت معلم نیرو نمی‌گرفت و از آنجا که من دانش‌آموز زرنگی بودم، در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته روانشناسی قبول شدم و مدرکم را از این دانشگاه دریافت کردم. بعدها که آزمون استخدامی برگزار شد، مرا پذیرفتند. در دوان راهنمایی معلم انگلیسی‌ای به نام خانم فرقانی داشتم. ان‌شالله هر جا هست خدا نگهدارش باشد. من او را خیلی دوست داشتم و انگیزه معلم شدن از زمان آشنایی با او درونم شکل گرفت.

چه چیزی در او دیدید که به دلیل او معلمی را انتخاب کردید؟

خیلی مهربان و دلسوز بود. با تشویق‌هایی که می‌کرد مرا تحت تأثیر قرار می‌داد. دو سال پیاپی هم معلمم بود. از همان زمان انگیزه یافتم که به شغل معلمی واقعی و بدون اما و اگر بیندیشم.

چه آمال و آرزویی در زندگی‌تان برای خودتان داشته یا دارید؟

با توجه به محدویت‌هایی که در زندگی‌ام داشتم، آرزو دارم از نظر مکانی در جایی بهتر و با امکانات بیشتر زندگی کنم. مطمئنم خداوند هم این خواسته را برایم محقق خواهد کرد.

چه خواسته‌ای از مسئولان دارید؟ چه خواسته‌ای برای بچه‌ها دارید؟

همان‌طور که خودتان می‌دانید کمتر به معلم‌ها توجه می‌شود. معلم‌ها نقش تعیین کننده‌ای در کشف و پرورش استعداد بچه‌ها دارند. معلمان از نظر امکانات رفاهی در تنگنا قرار دارند. مخاطبان هوشمند شما می‌دانند که معلمان سرنوشت بچه‌های شما را رقم می‌زنند. دوست دارم بیشتر به قشر فرهنگی توجه شود تا دانش‌آموزان از همان ابتدا دغدغه‌مند تربیت شوند.

کد خبر 848169 برچسب‌ها روز معلم معلمان خبر مهم مدرسه و مدارس استان خراسان رضوی استاد مطهری

دیگر خبرها

  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • دانشگاه کلمبیا تعلیق دانشجویان معترض را آغاز کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق کرد 
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم