Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سی و سومین دوره رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا روز‌های ۳ و ۴ اسفندماه در شهر دهلی نو کشور هند برگزار شد که در پایان تیم ایران با ۲ مدال طلای محمدجواد ابراهیمی و مجتبی گلیج در وزن ۹۲ و ۹۷ کیلوگرم، ۲ مدال نقره امیرحسین حسینی و احمد بذری در اوزان ۷۰ و ۸۶ کیلوگرم و ۴ مدال برنز امیرحسین مقصودی، مصطفی حسین خانی، علی سوادکوهی و پرویز هادی در اوزان ۶۵، ۷۴، ۷۹ و ۱۲۵ کیلوگرم و کسب ۱۶۸ امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تیم ایران تیم‌های هند و قزاقستان به ترتیب با ۱۵۹ و ۱۴۶ امتیاز دوم و سوم شدند.

بیشتر بخوانید: عزم جدی فدراسیون کشتی برای مبارزه با معضل دوپینگ

بر همین اساس نتایج کشتی گیران کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم علیرضا سرلک در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر چیا وی چویو از چین تایپه را مغلوب کرد وی در دور بعد با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب نوراسلام سانایف دارنده مدال نقره و برنز جهان از قزاقستان شد. با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل حریف هندی در مرحله نیمه نهایی، سرلک از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۱ کیلوگرم مجید داستان در دور نخست با نتیجه ۱۱ بر صفر گامبایار نامسرای از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب اولوبک ژولدوشبیکوف دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از قرقیزستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال راهی گروه بازنده‌ها شد. داستان در این گروه مقابل نوربولات عبداله یف از قزاقستان با نتیجه ۱۲ بر ۲ به برتری دست یافت و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار مقابل راحول آواره از هند با نتیجه ۵ بر ۲ مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرحسین مقصودی در دور اول مقابل نورگازی عبدالرزاکوف از قرقیزستان با نتیجه ۱۰ بر صفر پیروز شد وی در دور بعد مقابل یایو چانگ از چین تایپه نیز با نتیجه ۱۰ بر صفر پیروز و راهی مرحله نیمه نهایی شد. مقصودی در این مرحله مقابل باجرانگ دارنده مدال نقره و برنز جهان از هند با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. مقصودی در این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر عباس رحمان اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۷۰ کیلوگرم امیرحسین حسینی پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل میژان آشیروف دارنده مدال برنز آسیا از قزاقستان با نتیجه ۵ بر ۴ پیروز شد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی ناوین از هند را با نتیجه ۳ بر ۲ از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. حسینی در این دیدار در مصاف با الیاس بکبولاتوف کشتی گیر روسی الاصل و قهرمان اروپا از ازبکستان با نتیجه ۱۰ بر ۴ مغلوب شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۷۴ کیلوگرم مصطفی حسین خانی در دور نخست با نتیجه ۳ بر صفر بکجان ژامبولوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت وی در دور بعد مقابل جیتیندر از هند با نتیجه ۲ بر ۲ مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه شانس مجدد رفت. حسین خانی در این گروه پارینا چامنانجان از تایلند را با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۵ بر صفر از سد سومیابازار زاندانبود از مغولستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۷۹ کیلوگرم علی سوادکوهی در دور اول در مصاف با سهراب شریپوف از ازبکستان با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۳ بر یک مقابل ارسلان بوداژاپوف از قرقیزستان شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. سوادکوهی در این دیدار با نتیجه ۵ بر صفر گلیم جان یوزربایف از قزاقستان را شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۸۶ کیلوگرم احمد بذری پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۴ عظمت دولت بیکوف دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۶ بر ۵ عیسی شاپیف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. بذری در دیدار نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۱۰ مغلوب شوتارو یامادا از ژاپن شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۹۲ کیلوگرم محمدجواد ابراهیمی در دور نخست با نتیجه ۶ بر ۲ ایلیسخان چیلایف از قزاقستان را شکست داد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۲ آجی نیاز صفرنیازاف از ازبکستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. ابراهیمی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر تاکوما اوتسو از ژاپن را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مجتبی گلیج در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر اولزیسایخان باسانتسوجت از مغولستان را مغلوب کرد وی در دور دوم مقابل علیشیر یرگالی دارنده مدال برنز آسیا از قزاقستان با نتیجه ۶ بر ۴ پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. گلیج در این مرحله با نتیجه ۱۲ بر ۲ ماگومد موسی یف دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر صفر از سد ساتیوارت کادیان دارنده مدال برنز آسیا از کشور هند گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم پرویزهادی در دور اول با نتیجه ۱۴ بر ۴ عمر سارم از سوریه را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل آیال لازاریف قهرمان آسیا از قرقیزستان با نتیجه ۱۰ بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. هادی در این مرحله مقابل یوسوپ باتیرمورزایف از قزاقستان با نتیجه ۴ بر صفر ضربه فنی شد و به دیدار رده بندی رفت. هادی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر فرهاد آناکولوف از تاجیکستان را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

رده بندی تیمی و انفرادی این رقابت‌ها به شرح زیر است:

۵۷ کیلوگرم: ۱- کومار راوی (هند) ۲- حیکمت اله وحیداف (تاجیکستان) ۳- بکبولات میرزانظر اولو (قرقیزستان) و یوکی تاکاهاشی (ژاپن) ... ۷- علیرضا سرلک (ایران)
۶۱ کیلوگرم: ۱- الوکبک ژولدوشبیکوف (قرقیزستان) ۲- موحامد ایکروموف (تاجیکستان) ۳- ریوتو ساکاکی (ژاپن) و راحول آواره (هند) ۵- مجید داستان (ایران)
۶۵ کیلوگرم: ۱- تاکوتو اتوگورو (ژاپن) ۲- باجرانگ (هند) ۳- امیرحسین مقصودی (ایران) و دولت نیازبیکوف (قزاقستان)
۷۰ کیلوگرم: ۱- الیاس بک بولاتوف (ازبکستان) ۲- امیرحسین حسینی (ایران) ۳- میرجان آشیروف (قزاقستان) و اسلامبک اوروزبکوف (قرقیزستان)
۷۴ کیلوگرم: ۱- دانیار کایسانوف (قزاقستان) ۲- جیتیندر (هند) ۳- دایچی تاکاتانی (ژاپن) و مصطفی حسین خانی (ایران)
۷۹ کیلوگرم: ۱- ارسلان بوداژاپوف (قرقیزستان) ۲- بالیان گوراو (هند) ۳- علی سوادکوهی (ایران) و شینکیچی اوکویی (ژاپن)
۸۶ کیلوگرم: ۱- شوتارو یامادا (ژاپن) ۲- احمد بذری (ایران) ۳- عیسی شاپیف (ازبکستان) و دیپاک پونیا (هند)
۹۲ کیلوگرم: ۱- محمدجواد ابراهیمی (ایران) ۲- تاکوما اوتسو (ژاپن) ۳- تسوگتگرل مونخباتار (مغولستان) و ایلیسخان چالیف (قزاقستان)
۹۷ کیلوگرم: ۱- مجتبی گلیج (ایران) ۲- ساتیوارت کادیان (هند) ۳- رستم ایسکندری (تاجیکستان) و علیشیر یرگالی (قزاقستان)
۱۲۵ کیلوگرم: ۱- یوسوپ باتیرمورزایف (قزاقستان) ۲- خودربولگا دورجخاند (مغولستان) ۳- پرویز هادی (ایران) و کونگ جین نام (کره جنوبی)

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۱۶۸ امتیاز ۲- هند ۱۵۹ امتیاز ۳- قزاقستان ۱۴۶ امتیاز ۴- ژاپن ۱۴۰ امتیاز ۵- قرقیزستان ۱۱۴ امتیاز ۶- ازبکستان ۹۴ امتیاز ۷- مغولستان ۹۳ امتیاز ۸- تاجیکستان ۸۵ امتیاز ۹- کره جنوبی ۵۷ امتیاز ۱۰- عراق ۲۴ امتیاز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی مرحله نیمه نهایی دیدار با نتیجه قزاقستان با نتیجه نتیجه ۱۰ بر صفر پیش رو برداشت دارنده مدال نقره دیدار فینال راه نهایی با نتیجه دیدار رده بندی نتیجه ۵ دور بعد بر ۲ مغلوب دور اول دور دوم حسین خانی مدال برنز پیروز شد دست یافت راه یافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا

کدام یک از تیم های ورزشی ایران در قاره آسیا برتری جدی تر دارند؟ به نظر می رسد پاسخ به این سوال چندان سخت نیست.

به گزارش طرفداری، با وجود این که ایران ورزشکاران و تیمهای قدرتمندی مثل کشتی فرنگی، والیبال، فوتبال، تکواندو، ووشو و کاراته را در آسیا دارد اما در هیچ رشته ای به اندازه 2 رشته فوتسال و کشتی آزاد موفق نبوده ایم.

تعداد قهرمانی های ما در این عرصه نشان دهنده قدرت تیمهای مورد اشاره ماست. ما در کشتی آزاد از 37 حضور در مسابقات، 30 بار عنوان قهرمانی به دست آورده و تنها در هفت دوره مسابقات قهرمان نشده ایم. اما در فوتسال 17 بار در مسابقات جام ملتهای آسیا حاضر بوده ایم و در این عرصه 13 بار عنوان قهرمانی را به دست آورده ایم.

به عبارتی ما در فوتسال 76 درصد از قهرمانی های قاره کهن را در تاریخ رقابت ها به دست آورده ایم اما این رقم برای کشتی آزاد 81 درصد است. به عبارتی 30 قهرمانی در 37 دوره کشتی قهرمانی آسیا ارزش بالاتری از 13 قهرمانی در 17 دوره فوتسال جام ملتهای آسیا دارد.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • درخشش جانبازان و توان یابان قمی در مسابقات قهرمانی کشور
  • ورزشکار کردستانی مدال برنز مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور را تصاحب کرد
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب ۳ مدال برنز در قهرمانی آسیا
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • درخشش بوکسور‌های جوان کردستانی در رقابت‌های قهرمانی کشور
  • بوکس امید و جوانان آسیا؛ صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند