Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@20:41:21 GMT

روش‌های درمان کمر درد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۸۷۱۶

روش‌های درمان کمر درد

درد در قسمت پایین کمر، عارضه‌ای بسیار شایع است که با ماشینی شدن زندگی امروزه افزایش پیدا کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تقریباً هر کسی در طول زندگی خود کمر درد را تجربه کرده است. بیشتر دردهای پایین کمر ناشی از آسیب‌هایی مانند کشش و یا کشیدگی ماهیچه به خاطر انجام حرکات ناگهانی، بلند کردن اجسام سنگین، چاقی مفرط، زمین خوردن، نشستن طولانی مدت، بلند بودن بیش از حد قد و سیگار کشیدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با علائم کمر درد و روش‌های درمانی آن آشنا می‌شویم:

علائم کمر درد

درد قسمت پایین کمر می‌تواند از درد خفیف تا درد شدید و همچنین ثابت یا متناوب باشد. کمر درد حاد به طور ناگهانی پس از بروز آسیب به وجود می‌آید و معمولاً از چند روز تا چند هفته طول می‌کشد، اما اگر این کمر درد بیش از سه ماه طول بکشد، کمر درد مزمن نامیده می‌شود. چنانچه کمر درد شما بیش از ۷۲ ساعت طول کشید مراجعه به پزشک ضروری است. علائم هشدار دهنده این آسیب شامل درد به همراه سرفه کردن، از دست دادن کنترل مثانه و روده، ضعف پا و تب می‌شود.

فشار عضلانی یا سیاتیک؟

کمر دردی که پس از بلند کردن اجسام سنگین یا انجام تمرینات ورزشی به وجود بیاید، معمولاً به دلیل فشار عضلانی است. گاهی اوقات این فعالیت‌ها می‌تواند به دیسک کمر آسیب وارد کند و باعث پارگی یا بیرون زدگی آن شود. زمانی که دیسک بیرون زده، عصب سیاتیک را تحریک کند، کمر درد ایجاد می‌شود. سیاتیک، نوعی درد عصبی است که به دلیل فشار بر عصب سیاتیک رخ می‌دهد.

روش‌های درمانی کمر درد

اگر کمر درد شما در طول سه ماه برطرف نشد، یوگا می‌تواند به تسکین آن کمک کند. نتایج یک مطالعه نشان داد افرادی که در طول ۱۲ هفته تمرینات یوگا انجام دادند، علائم این بیماری را کمتر تجربه کردند. ماساژ درمانی و طب سوزنی نیز می‌تواند در این زمینه مؤثر واقع شود. داروهایی که برای درمان کمر درد مزمن و حاد استفاده می‌شود، شامل استامینوفن، آسپرین، داروهای کدئین، اکسی کدون، هیدروکدون و مورفین است. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مثل ایبوپروفن، کتوپروفن و ناپروکسن سدیم نیز به منظور کاهش التهاب و درد تجویز می‌شود. علاوه بر این، پمادها و اسپری‌هایی نیز وجود دارد که به کاهش کمر درد کمک می‌کند. آخرین راه حل برای رهایی از کمر درد عمل جراحی است.

پیشگیری از کمر درد

خطر ابتلا به کمر درد را می‌توان با ورزش کردن، حفظ وزن سالم و بلند کردن اجسام سنگین به کمک ماهیچه پا به جای کمر، کاهش داد. علاوه بر این، پیاده روی سریع، شنا کردن یا دوچرخه سواری ثابت به مدت ۳۰ دقیقه در روز می‌تواند به افزایش قدرت ماهیچه و انعطاف‌پذیری کمک کند و از شما در برابر درد قسمت پایین کمر محافظت کند. انجام دادن حرکات کششی مکرر نیز می‌تواند در تقویت ماهیچه‌ها و بهبود سلامت کمر نقش داشته باشد.

کد خبر 411164

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمر درد تشخیص درمان سياتيک درمان کمردرد درد سیاتیک روش های کاهش درد درد پشت پیشگیری مصرف دارو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پایین کمر کمر درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟

دریافت 10 MB

به گزارش همشهری آنلاین، حجامت یکی از روش‌های درمانی سنتی محسوب می‌شود که باید قبل و بعد از ان اصولی را رعایت کرد تا بعدا برای بدن مشکلی به وجود نیاورد. حجامت نیز یکی دیگر از شیوه‌های درمانی است که در آن سیستم ایمنی بدن به واسطه خون گیری تحریک و تقویت می‌شود. حسین خیر اندیش متخصص طب سنتی می گوید دو روش حجامت تر و حجامت گرم که همان بادکش هست. هر انبساطی را حجامت می گویند که با خون گیری حجامت تر می شود. او می گوید سرماخوردگی که مادر همه امراض هست با بادکش خیلی سریع درمان می شود.

کد خبر 849347 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها سلامت طب سنتی خبر مهم بیماری - سرما خوردگی حجامت

دیگر خبرها

  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • روش عجیب درمان ریزش مو (فیلم)
  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس