Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:21:59 GMT

کاهش ۱.۷ میلیون بشکه ای تولید نفت اوپکی ها

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۹۳۴۱

کاهش ۱.۷ میلیون بشکه ای تولید نفت اوپکی ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، نمایندگان بخش خصوصی در نشست کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق بازرگانی تهران با حضور محمدامین قلم‌بر، رئیس کمیسیون آینده‌پژوهی فدراسیون صنعت نفت ایران و حمیدرضا عراقی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران توسعه این صنعت و افق چشم‌انداز آن را بررسی و با تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر، بر رقابتی شدن این صنعت با مشارکت بخش خصوصی و کسب سهم از بازارهای جهانی تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا پدیدار، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران در ابتدای این نشست با اشاره به بیانیه اخیر سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) مبنی بر کاهش تولید نفت این سازمان گفت: براساس گفته‌های رئیس دوره‌ای اوپک، کاهش تولید نفت این سازمان تا پایان مارس سال ۲۰۲۰ میلادی (اسفند- فروردین ۹۹- ۹۸) تمدید شده است.

وی افزود: تا پایان مارس سال ۲۰۲۰ میلادی، کاهش ۱.۲ میلیون بشکه نفت از سهیمه‌های اعضای اوپک در دستورکار بود که براساس تصمیم اخیر اعضای این سازمان، ۵۰۳ هزار بشکه نیز به سهمیه کاهش تولید نفت اوپک افزوده شد و به این ترتیب تا پایان سال ۲۰۲۰ معادل یک میلیون و ۷۰۳ هزار بشکه نفت از سهیمه تولیدی این سازمان کاهش خواهد یافت.

محمدامین قلم‌بر، آینده‌پژوه و رئیس کمیسیون آینده‌پژوهی فدراسیون صنعت نفت ایران نیز در این نشست در توضیح طرح آینده‌نگاری شرکت‌های مهندسی و ساخت در صنعت نفت، گفت: در این پژوهش، بر پایه نظرات متخصصان، الگوبرداری و تدوین سناریو، تصاویری شفاف‌تر از آینده صنعت نفت در اختیار شرکت‌های مهندسی و ساخت صنایع نفت و نیرو قرار خواهد گرفت تا منجر به خلق مزیت‌های رقابتی و توانمندسازی در برابر رقبای خارجی شود.

وی افزود: اگر شرکت‌های داخلی در دوره تحریم‌ها نتوانند خود را روزآمد نگه دارند در زمان رفع تحریم‌ها و ورود شرکت‌های بین‌المللی به بازار ایران، دچار چالش‌های فراوانی خواهند شد از این رو، شناخت محیط، آینده و طراحی هوشمندانه آن یکی از فعالیت‌های ضروری است که بازیگران اصلی این صنعت باید به‌صورت پیش‌دستانه برای آن اقدام کنند.

قلم‌بر، هدف از این طرح را شناسایی آینده‌های پیش‌روی شرکت‌های مهندسی و ساخت صنعت نفت در ایران عنوان کرد و گفت: این طرح همچنین به دنبال تدوین سناریوهای عملیاتی برای شرکت‌های این بخش و ترویج آن در نظام تصمیم‌گیری صنعت نفت است.

حمیدرضا عراقی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست، راهبرد و سیاست اصلی بخش گاز در کشور را بهینه‌سازی مصرف و کاهش شدت انرژی در کشور عنوان کرد و از بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نیز خواست تا وزارت نفت را در تحقق این راهبرد همراهی کند.

کد خبر 4861691

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید نفت قیمت نفت اوپک غیر اوپک ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بورس تولید نفت قیمت نفت بورس تهران عبدالناصر همتی قیمت سکه بهار آزادی ایالات متحده آمریکا سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی