Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@12:38:45 GMT

اختیار استان‌ها در بودجه زیاد شده است

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۹۹۰۱

اختیار استان‌ها در بودجه زیاد شده است

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مهراد بائوج  لاهوتی نماینده لنگرود در صحن علنی امروز در موافقت با کلیات لایحه بودجه سال ۹۹ گفت: اگر لایحه دولت اشکالی دارد، باید بررسی شود و بودجه سه دوازدهم مشکلی را حل نمی‌کند و اتفاقاً مشکل ایجاد می‌کند.

او ادامه داد: اختیار ۶۰۰ طرح ملی به استان‌ها داده شده که اختیار استانداران را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاهوتی اظهار کرد: دولت فروش نفت را روزانه یک میلیون بشکه و با قیمت ۵۰ دلار پیش بینی کرده است اگر دوستان راهکاری برای افزایش فروش و قیمت دارند می‌تواند در جریان بررسی بودجه ارائه دهند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که دولت اموال مازاد زیادی دارد و در این بودجه پیش بینی شده دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان از اموال مازاد خود را واگذار کند. در سال گذشته حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان از درآمد‌های مالیاتی اعلام وصول شده است. امسال نیز پیش بینی شده ۱۷۵ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی اعلام وصول شود. علم اقتصاد حکم می‌کند در شرایط کنونی وصول مالیات را تسهیل کنیم.

نماینده  لنگرود  تصریح کرد: در لایحه بودجه، ۷۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات بر خانه‌های خالی پیش بینی شده است و از سوی دیگر خانه‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان نیز باید مالیات بدهند. خودرو‌های لوکس نیز مشمول مالیات می‌شوند.

لاهوتی در پایان تاکید کرد: سهم صندوق توسعه ملی از ۳۶ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافته است و ۱۶ درصد باقی مانده به عنوان استقراض از سهم صندوق نزد دولت است یعنی دولت بدهکار صندوق می‌شود. در بودجه نیز منابعی برای آبیاری تحت فشار آبخیزداری، مقابله با ریزگرد‌ها و دفاع پیش بینی شده است. توجه به تولید و معیشت مردم در بودجه مدنظر بوده است. از سوی دیگر کف حقوق کارمندان دولت از ۱.۵ میلیون به دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش داشته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صحن علنی بودجه99 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه