Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی پنجمین دوره کنفرانس و نمایشگاه آموزش عالی اتحادیه دانشگاه‌های اوراسیا موسوم به یوری 2020 (EURIE2020) از 30 بهمن تا دو اسفند ماه در محل نمایشگاه روملی استانبول برگزار شد.

در این رویداد که با شرکت بیش از 80 دانشگاه از بیش از 10 کشور دنیا و همچنین حضور دانشگاه‌های تبریز، تهران، یزد، اصفهان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، نوشیروانی بابل، صنعتی کرمانشاه، آزاد اسلامی قزوین از ایران برگزار شد، دانشگاه‌های ایرانی با برپایی پاویون "study in Iran" توانمندی‌های خود در حوزه آموزش عالی را عرضه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرستی هیات ایرانی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر عهده دانشگاه تبریز و رییس این دانشگاه بود. 

برگزاری پنل‌های تخصصی در زمینه موارد مرتبط با آموزش عالی و معرفی آن در کشورهای مختلف از برنامه‌های جنبی این نمایشگاه بود و در بارزترین این پنل‌ها که با عنوان "ایران" و با سخنرانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه اصفهان و رییس پردیس بین المللی دانشگاه تهران برگزار شد، از جنبه‌های مختلف به معرفی آموزش عالی در ایران و فرصت‌ها و امکانات موجود پرداخته شد.

بر اساس این گزارش، برنامه ریزی برگزاری دیدارهای بین مسئولان دانشگاه‌های ایرانی و مسئولان دانشگاه‌های شرکت کننده از دیگر برنامه‌ها بود که نتایج و اثرات مثبت و حائز اهمیتی برای توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی دارد.

دانشگاه تبریز به عنوان مرجع ملی همکاری‌های علمی، دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه از ماه‌ها قبل و همانند سال گذشته طبق مذاکراتد با برگزارکنندگان این رویداد و جلب نظر آن‌ها، بسته ویژه‌ای برای تسهیل حضور دانشگاه‌های ایرانی در این رویداد بزرگ بین‌المللی تدارک دیده بود.  

ملاقات با مصطفی آیدین، رییس اتحادیه اوراسیا، شرکت در جلسات مذاکره با مسئولین دانشگاه‌ها و شرکت در افتتاحیه این رویداد با حضور وزیران علوم و فرهنگ کشورهای قبرس و اردن و وزیر تجارت و فناوری ترکیه و معاونان چند وزارتخانه مهم ترکیه و نیز قرائت پیام رییس جمهور ترکیه از دیگر برنامه‌ها بود.

رییس دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری و مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی این دانشگاه با حضور در دانشگاه‌های "استانبول"، "ییلدیز تکنیک"، "بوغازیچی" و "کوچ" از دانشگاه‌های قدیمی و برتر ترکیه، دیدار کرده و ضمن گفت‌وگو با روسا و معاونان این دانشگاه‌ها به بررسی راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک پرداختند.

در این دیدارها ضمن تاکید بر لزوم همکاری بیشتر علمی بین دو کشور مسلمان و برادر جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه و لزوم بهره گیری حداکثری از دیپلماسی علمی در شرایط کنونی، مواردی همچون برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی در رشته‌های مشخص، برگزاری دوره‌های تابستانی به منظور آشنایی دانشجویان مستعد طرفین با دانشگاه‌ها، ایجاد ارتباط با مراکز رشد و نوآوری استفاده از آزمایشگاه‌های مرکزی، برگزاری دوره‌های دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی، تاریخ و علوم اجتماعی، راه اندازی مجلات معتبر مشترک و تبادل استاد و دانشجو و نیز تاسیس کرسی زبان استانبولی در دانشگاه تبریز مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بازدید از امکانات دانشگاه آیدین استانبول و امضای تفاهم نامه راه اندازی دوره مشترک در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار مابین دانشگاه تبریز و این دانشگاه از دیگر برنامه‌های فشرده هیات دانشگاه تبریز در مدت اقدامت در شهر استانبول بود.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه تبريز دانشگاه های ایران دانشگاه تبریز دانشگاه ها آموزش عالی بین المللی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: دومین قطار ترانزیتی افغانستان بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشورT امکان حرکت دارد که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ایراف، اداره راه‌آهن افغانستان در شبکه ایکس اعلام کرده است که، دومین قطار ترانزیتی افغانستان از مسیر ایران به مقصد ترکیه آماده‌ی حرکت است.

این اداره با اشاره به همکاری کشورهای همسایه افغانستان آورده است: ما علاوه‌بر انتقال کالاها، قلب‌ها را نیز به یکدیگر متصل می‌کنیم.

این در حالی است که، اولین قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه شمتیغ متوقف شده است.

در خصوص این موضوع «مصطفی رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به ایراف گفت: پس از این‌که اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه به دلیل ناهماهنگی شرکت راه‌آهن دو هفته در مرز شرقی کشور گرفتار شد، بر اساس دستور دفتر رئیس‌جمهور، وزیر راه و شهرسازی به موضوع ورود کرد.

وی افزود: همچنین نامه تعیین‌کننده نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی برای آغاز بهره‌برداری تجاری از محور ریلی خواف - هرات با پیگیری‌هایی که نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان و استاندار خراسان رضوی انجام دادند، تعیین تکلیف صورت گرفت.

رضایی در ادامه توضیح داد: از این‌رو در روزهای جاری این قطار از نقطه صفر مرزی حرکتش را به سمت مرزهای غربی کشور برای خروج به سمت ترکیه آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص قطارهای ترانزیتی بعدی از افغانستان که وارد ایران می‌شود، مطرح کرد: بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت قطارها است که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

رضایی در نهایت خبر داد که در روزهای آتی دومین قطار ترانزیتی هم وارد کشور خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد