Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزنامه امروز (دوشنبه) به نقل از یک منبع آگاه صهیونیست افزود که کوهن در خواست ملاقات با مشعل و برخی از رهبران حماس را در سفر محرمانه به قطر داده بود، اما این دیدار صورت نگرفت.

سفر محرمانه هیات اسرائیلی به قطر شنبه گذشته در جریان مصاحبه شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با "اویگدور لیبرمن" وزیر جنگ سابق این رژیم و رهبر حزب افراطی "اسرائیل خانه ما" افشا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیبرمن اعلام کرد که نخست وزیر "بنیامین نتانیاهو"، کوهن و "هرزی هالیوی" فرمانده جبهه جنوبی ارتش اسرائیل را به قطر اعزام کرده بود. به گفته لیبرمن، هالیوی افسر مسئول برای عملیات نظامی در مقابله با غزه بوده و نتانیاهو به دنبال محاصره نیروهای مقاومت بوده است.

وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی گفت: بر اساس اطلاعات موثق قطری ها اعلام کرده بودند که پس ۳۰ ماه مارس (اسفند - فروردین) کمک های مالی خود به حماس را متوقف خواهند کرد و این مساله باعث شد تا نتانیاهو مقام های امنیتی را برای مذاکره به قطر اعزام کند.

به گزارش پایگاه خبری "واللا"، کوهن به همراه هالیوی کمتر از ۲۴ ساعت در دوحه اقامت داشتند و در آنجا با "محمد العمادی" نماینده قطر در غزه و "محمد بن احمد المسند" مشاور امنیت ملی امیر قطر دیدار کردند.

همچنین روزنامه "هاآرتص" در این باره نوشت که کوهن از قطر خواسته تا کمک های مالی این کشور به حماس ادامه داشته باشد.

دوحه جمعه گذشته اعلام کرد که حمایت از غزه را به منظور تسهیل شرایط زندگی و ایجاد ثبات در این منطقه افزایش خواهد داد. به نوشته ایندیپندنت عربی، طبق آمار ارائه شده توسط یک منبع بین المللی که در سال ۲۰۱۹ در اختیار کابینه اسرائیل قرار گرفته است؛ قطر از سال ۲۰۱۲ با تایید طرف صهیونیستی بیش از یک میلیارد دلار به منطقه غزه کمک کرده است.

به ادعای این روزنامه، براساس توافق بین اسرائیل و قطر هر کدام از اعضای خانواده های نیازمند تا پایان ماه فوریه ۱۰۰ دلار دریافت می کنند و یک میلیون دلار برای تعمیر خانه های برخی خانواده اختصاص یافته است.

برچسب‌ها قطر اسرائیل نوار غزه جنبش مقاومت اسلامی حماس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطر اسرائیل نوار غزه جنبش مقاومت اسلامی حماس قطر اسرائیل نوار غزه جنبش مقاومت اسلامی حماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • مقام ارشد حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل به امارات می‌رود
  • پرسپولیس دنبال تخفیف در تمدید قرارداد اوسمار
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت