Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین مقری گفت: استاندارخراسان جنوبی به معنای واقعی گردشگری و اثرات روحی روانی آن را در جهت ارتقا سطح استان و افزایش نشاط و تزریق امید به مردم لمس می کند و تاکنون اقدامات عملیاتی خوبی را انجام داده است که به عنوان تنها سمن گردشگری وزارت ورزش و جوانان در خراسان جنوبی از ایشان تقدیر و تشکر می کنم

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، پیرو دستور محمدصاق معتمدیان استاندارخراسان جنوبی مبنی بر آماده سازی تفرجگاه بنددره شهر بیرجند و بهسازی آن برای رفاه مردم توجه خیلی از سازمان های مردم نهاد و رضایت مندی حداکثری مردم مرکز استان و گردشگران را به همراه داشته است که در همین راستا سمن پویندگان میزاث خاوران در پیامی از استاندار خراسان جنوبی تقدیر و تشکر کرد که به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِکُمْ سُنَنٌ فَسِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانْظُرُوا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

پیش از شما سنتهایی بوده است، پس بر روی زمین بگردید و بنگرید...(آیه ی ۱۳۷ سوره ی آل عمران)

من تصورم این است که اگر مسئولین کشور بتوانند از همین مسئله گردشگری به شکل درست، با تبلیغات صحیح و با جهت‌گیری صحیح استفاده کنند، درآمد آن، کشور را از همه معونه‌های دیگر بی‌نیاز می‌کند. (مقام معظم رهبری)

صنعت گردشگری از راه های اساسی و حائز اهمیت در جهت رونق اقتصادی استان به شمار می‌رود که بدون‌شک باید مورد توجه مسئولین خدوم استانی قرار گیرد.اشتغال‌زایی در بخش گردشگری نیز نیازمند ارجحیت توجه متصدیان این حوزه می باشد. استان خراسان جنوبی سرزمینی غنی از آداب و رسوم فرهنگی و سرشار از پدیده های زیبا و بکر گردشگری می‌باشد. منتهی به دلیل عدم توجه کافی برخی از مسئولین ، این ظرفیت چشم گیر مغفول واقع شده است .اما پس از مدتها کم توجهی در این حوزه ، استاندار استان خراسان جنوبی با اقدامی پسندیده، امید را در دل علاقه‌مندان گردشگری احیا کرده است .

بنده به عنوان دبیر یک سازمان مردم نهاد که به صورت تخصصی در زمینه ی گردشگری فعالیت می کند، وظیفه خود می‌دانم از جناب آقای معتمدیان استاندار محترم استان خراسان جنوبی و مدیران مربوطه بابت آغاز بهسازی منطقه گردشگری بنددره بیرجند که امید است با اجرای این طرح شاهد رونق گردشگری در شهر بیرجند و استان خواهیم بود، تشکر و قدردانی داشته باشم.

امید است که شروع این طرح مقدمه ای باشد بر گسترش صنعت گردشگری در استان ...

اجرکم عندالله ، امیرحسین مقری فریز ، دبیرسازمان مردم نهاد پویندگان میراث خاوران

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار معتمدیان مقری خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • معلمان ورزشکار نشاط را به مدارس تزریق می کنند