Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@17:12:53 GMT

توصیه‌های بهداشتی و درمانی برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۲۴۸۲

توصیه‌های بهداشتی و درمانی برای مقابله با کرونا

رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: با توجه به هزینه‌ قرنطینه‌سازی و نبود امکانات بهترین توصیه ما برای کسانی که علائم بیماری را دارند قرنطینه در منزل تا بهبودی کامل است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، محمدطاهر طیب‌زادگان امروز در نشست شورای سلامت شهرستان در فرمانداری دهدشت اظهار داشت: به محض گزارش اولین مورد مبتلا به ویروس کرونا در کشور، سیستم بهداشت و درمان در راستای مقابله با این ویروس فعال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: از روز چهارشنبه هماهنگ با پروتکل کشوری کارهای پیشگیرانه در راستای مقابله با کرونا در شهرستان آغاز شد.

وی اضافه کرد: پنج کمیته اضطراری تشکیل و جلسات آموزشی برای پرسنل و کادر بهداشت و درمان برگزار شد 10 هزار تراکت آموزشی تهیه و بین مراجعه کنندگان در مراکز درمانی و بهداشتی توزیع کردیم.

 وی از تشکیل کمیته‌های مختلف بیماری‌های همه‌گیر در بیمارستان خبر داد و افزود: مقوله آموزش طی این مدت در دستور کار قرار گرفت.

طیب‌زادگان با بیان اینکه نیاز بود مکانی را در بیمارستان آماده کنیم تا بیماران تحت مراقبت و طی شدن روال درمان قرار گیرند،گفت: اما در هر استان برای نمونه‌گیری و بررسی ابعاد بیشتر یک بیمارستان اختصاص یافت
که در استان ما بیمارستان شهید جلیل یاسوج با تعداد تخت کافی و متخصصان عفونی به این موضوع اختصاص یافته است.

وی گفت: با توجه به اینکه در این بازه زمانی بیماران مبتلا به انفلوانزای فصلی و عفونی ممکن است به بیمارستان مراجعه کنند، متخصص عفونی بررسی لازم را انجام و در صورت مشکوک بودن به کرونا با آمبولانس مجزا به یاسوج اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه این ویروس نسبت به آنفلوانزا و سایر اپیدمی‌ها تفاوت دارد، افزود: میزان‌ مرگ و میر آنفلوانزا کمتر از پیش بینی شده بود که در شهرستان ما یک مورد مرگ انفلوانزایی داشتیم ولی کرونا ناشناخته است واکسن ندارد و بر خلاف دیگر بیماریها درمان قطعی تا الان نداشته است.

این مسؤول مهمترین اصل را پیشگیری خواند و گفت: لازم است همه با هم‌ این کار را با بسیج عمومی در ادارات انجام دهیم.

وی با اشاره به جو روانی ایجاد شده در ابهام اطلاعات تصریح کرد: کلیپ‌هایی که در فضای مجازی از شیوع کرونا در دهدشت منتشر شده واقعیت ندارد.

وی ادامه داد: فضای مجازی بار روانی ایجاد می‌کند درست است باید کرونا را دست کم نگیریم اما حفظ خونسردی مهم است.

طیب‌زادگان بیان داشت: بر اساس دستورالعمل وزارت دانشگاه علوم‌ پزشکی موارد ابتلا را اعلام می‌کند و به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تا دیشب سه مورد مشکوک در استان داشتیم که جواب تست هنوز اعلام نشده است.

وی اطلاع‌رسانی و آکاهی‌بخشی در مقابله و اقدامات پیشگیرانه در این زمینه را مهم خواند و از شهرداری خواست بیلبوردهای شهری به شبکه بهداشت اختصاص داده شود.

طیب‌زادگان گفت: با توجه به هزینه‌ قرنطینه‌سازی و امکانات موجود بهترین توصیه ما برای پرسنلی که علائم بیماری را دارند قرنطینه در منزل تا بهبودی کامل است.


انتهای پیام/82016

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا کهگیلویه خبرگزاری فارس بهداشت و درمان طیب زادگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد