Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:13:08 GMT

فروشگاه لوازم بهداشتی در بابل پلمپ شد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۲۵۴۹

فروشگاه لوازم بهداشتی در بابل پلمپ شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به نقل از معاون غذا و داروی این دانشگاه اعلام کرد که امروز مرحله دوم بازدید مشترک این معاونت با اداره صنعت ، معدن و تجارت ، اداره تعزیرات به همراه کارشناسان مربوطه جهت ارائه خدمات مناسب در خصوص توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده  انجام شد.

دکتر محسن رضازاده افزود : هفت مورد بازدید اصناف تجهیزات پزشکی ، ۲ مورد بازدید از داروخانه و یک مورد بازدید از فروشگاه لوازم آرایشی ، بهداشتی و طبی انجام شد که در این بازرسی  ، فروشگاه لوازم آرایشی ، بهداشتی و طبی به علت فروش داروهای قاچاق و خارج از شبکه به دستور دادستان شهرستان بابل پلمب  شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : همچنین در این بازدید تعدادی از فروشگاهای تجهیزات پزشکی هم به دلیل تخلف به تعزیرات شهرستان معرفی شدند.

مسئولان ذیربط شهرستان بابل در مرحله نخست بازدیدهای میدانی مشترک در هفته جاری که با هدف جلوگیری از سودجویی در عرضه ماسک ، ژل ضدعفوی کننده و دستکش های طبی صورت گرفته بود ، یک داروخانه را پلمپ و ۲ داروخانه دیگر را جریمه کردند.

این داروخانه ها به خاطر احتکار ماسک ، ژل و دیگر لوازم بهداشتی مورد نیاز مردم در هنگامه نگرانی از شیوع بیماری کرونا و همچنین گران فروشی تنبیه شدند.

شهرستان بابل نخستین نقطه در مازندران بود که مشاهده مورد مشکوک به بیماری کرونا را داشت. پنجشنبه هفته گذشته دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد اعلام کرد که ۲ شهروند بابلی که به قم مسافرت داشتند به خاطر احتمال ابتلا به کرونا در قرنطینه قرار داده است.

آمار افراد مشکوک در این شهرستان تا ۶ نفر هم رسیده ، اگر چه دیروز یکی از افراد مشکوک مبتلا به کرونا در بابل پس از بازیابی بهبودی از قرنطینه خارج و به آغوش خانواده اش بازگشت.

افراد سودجو طی یک هفته گذشته با توجه به مراجعه زیاد مردم برای خرید ماسک ، دستکش و ژل ضد عفونی کننده ، اقدام به احتکار و گران فروشی این اقلام کردند تا جایی که بعضی از این اقلام را تا پنج برابر قیمت مصوب به مردم فروختند.

قرارگاه پدافند زیستی مازندران که فرماندهی آن را استاندار بر عهده دارد در ۲ نشستی که طی چند روز گذشته برگزار کرد ، علاوه بر بستن قرارداد با چند تولید کننده برای تولید بیشتر اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم جهت مقابله با کرونا ، تشدید نظارت بر توزیع این اقلام را هم از دستگاههای ذیربط از جمله تعزیرات ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت و معاونت های دارو و غذای دانشگاههای علوم پزشکی خواستار شد.

بر اساس اعلام استاندار مازندران ، کارخانه های تولید کننده اقلام بهداشتی چون ماسک ، ژل و دستکش طبی که در این استان فعال هستند ، خط تولید خود را سه شیفته کرده اند تا علاوه بر تامین نیاز مردم ، از سودجویی سوداگران سلامت مردم جلوگیری کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران بابل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران بابل ویروس کرونا مازندران بابل علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند

اشرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: طرح فجرانه در سه مرحله برای حمایت از خانواده‌های دهک یک تا ۷ یارانه بگیر که ۷۸ درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند اجرایی شد و در قالب آن ۲۲۰ هزار تومان اعتبار فجرانه برای هر نفر شارژ می‌شد.

او افزود: بالغ بر ۴ هزار فروشگاه خرد، محلی و منطقه‌ای در استان در این طرح مشارکت دارند و خانوار‌های مشمول تاکنون  هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در این طرح فجرانه خرید کرده اند.

بیشتر بخوانید

افزایش یارانه برای ارتقای امنیت غذایی کودکان

اشرفی بیان کرد: از فروشگاه‌ها می‌خواهیم که عین ۱۱ قلم کالای تعیین شده را عرضه کنند و از فروختن کالا‌های دیگر در این طرح خودداری کنند؛ برخی از صاحبین فروشگاه‌ها از دیر برگشت کردن اعتبار خرید به حساب هایشان گلایه‌مندند که موضوع را پیگیری کردیم تا مبلغ ظرف همان ۳ روز تعیین شده به حسابشان برگردد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: در مورد اینکه این طرح ادامه می‌یابد یا نه بر اساس بخشنامه‌ای که از طرف وزارت اعلام شود پیش می‌رویم و با توجه به استقبال مردم پیگیریم که این طرح را ادامه دار کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • عملیات دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بابل برای دستگیری این ۴ نفر