Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مجید بهادری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت:کشاورزان برای افزایش کمی و کیفی تولید محصول برنج از بذر اصلاح شده ارقام بومی (طارم هاشمی و گرم طارم) و ارقام پرمحصول (شیرودی، ندا، فجر و کشوری) که در سال زراعی گذشته در این استان تولید شده، استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه توزیع یکهزار و ۱۰۰ تن بذر برنج گواهی شده و ۴۵ تن بذر مادری برای کشت در سال زراعی ۹۹-۹۸ برنامه ریزی شده است، افزود: میزان بذر مورد نیاز برای استفاده در کشت مکانیزه ۳۵ تا ۴۰ کیلوگرم و کشت سنتی ۴۵ تا ۵۰ کیلوگرم برای هر هکتار خواهد بود.
بهادری گفت: شرکت‌های اتحادیه تعاونی روستایی و اتحادیه زراعت‌کاران، نوآوران پارس و خدمات حمایتی تولیدکننده بذر برنج در مازندران با هماهنگی معاونت بهبود تولیدات گیاهی، معاونت موسسه تحقیقات برنج، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پیمانکاران، نسبت به تولید انواع بذر‌های اصلاح شده اقدام خواهند کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه بهره برداران می‌توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی نسبت به تهیه حواله بذر و خرید از کارگزار توزیع کننده منطقه خود و دریافت توصیه فنی اقدام کنند از کشاورزانی که مهارت کافی در امر تولید بذر دارند خواست: به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه و پس از دریافت معرفی نامه با شرکت‌های تولیدکننده بذر قرارداد منعقد کرده و در تولید سهمیه ۳ هزار و ۳۰۰ تنی ابلاغی جهاد کشاورزی برای تولید بذر‌های اصلاح شده برنج در سال آینده مشارکت کنند.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت مکانیزه بذر برنج جهاد کشاورزی مازندران جهاد کشاورزی اصلاح شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد، رسول سعیدیان افزود: گندمکاران این شهرستان با مساعد شدن شرایط آب و هوا، مبارزه با علف‌های هرز و بیماری سن را در مزارع خود شروع کرده‌اند.

او اضافه کرد: کشاورزان باید هنگام مبارزه با علف‌های هرز به مرحله رشد گیاه و علف هرز توجه داشته باشند و با هماهنگی و مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی از سموم مناسب و موثر متناسب با نوع علف‌های هرز استفاده کنند.

معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: با فرارسیدن زمان مبارزه علیه «پوره سن» نیز عملیات سمپاشی در مزارع این شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی انجام می شود.

سعیدیان افزود: ارایه راهکارهایی برای کاهش مقاومت علف‌های هرز به علف‌کش‌ها، معرفی سموم جدید به کشاورزان و جمع‌آوری بذر علف‌های هرز مشکوک به مقاومت از خدمات کارشناسان کشاورزی است.

او به کشاورزان توصیه کرد با مراجعه به مراکز جهادکشاورزی دهستان‌ها و دریافت راهنمایی‌های فنی لازم نسبت به خرید سموم مورد نیاز خود از فروشگاه‌های مجاز اقدام و مزارع خود را علیه این آفت سمپاشی کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم