Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، از آنجایی که چندین مشتری به سرعت خواستار حذف بخش بازرگانی سوئیسی شرکت نفتی «روس‌نِفت» (RTSA) روسیه شدند، این شرکت بزرگ نفتی با دردسرهای فنی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، واشنگتن در ماه جاری تحریم‌هایی علیه واحد تجاری روس‌نفت در ژنو اعمال کرد و این شرکت را متهم کرد که کانال مالی برای دولت مادورو در ونزوئلا ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات آمریکا این شعبه روس‌نفت را به پشتیبانی کردن از بخش نفت ونزوئلا و مشارکت در انتقال نفت کشتی به کشتی و به طور فعال دور زدن تحریم‌های آمریکا متهم کرده‌اند.

روس‌نفت اعلام کرده است که فعالیت‌های این واحدش قانونی بوده و واشنگتن را به استانداردهای دوگانه متهم کرده است زیرا این کشور به رقیب آمریکایی این شرکت یعنی شورون اجازه می‌دهد تا با ونزوئلا همکاری کند.

واشنگتن به شرکت‌ها 90 روز مهلت داده تا مبادلات با RTSA را کاهش دهند اما منابع تجاری می‌گویند چندین خریدار روس‌‌نفت به سرعت خواستار حذف این واحد از چرخه عرضه خود شده‌اند و گفته اند در غیر اینصورت احتمالا برای خرید نفت با مشکل روبرو خواهند شد.

یک منبع آگاه با فعالیت‌های روس‌نفت گفت: «از نظر فنی، این دردسر بزرگ است. شما باید بسیاری از قراردادها را تغییر دهید.»

منابع تجاری گفتند در حال حاضر، تمامی خریدهای نفتی از روس‌نفت ادامه می‌یابد.

این تحریم‌های آمریکا به معنای متوقف کردن بازوی تجاری روس‌نفت از حمل و نقل نفت ونزوئلاست اما منابع تجاری گفتند نشانه هایی وجود دارد که تحریم ها اکنون ارسال محموله‌های نفتی روسیه را پیچیده کرده است زیرا شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا از روس‌نفت تردینگ (بازوی تجاری روس‌نفت) که بخش اعظمی از فعالیتش در اروپاست، دوری کنند.

به گفته منابع آگاه، در میان مثال‌های پیچیدگی‌های فنی می‌توان به مزایده فروش 1.2میلیون تن نفت کوره برای تحویل در ماه مارس- می از بنادر روسیه اشاره کرد.

رویترز نمی‌داند چرا روس‌نفت این حجم را دوباره ارائه داده است اما RTSA قبلا هنگامی که مناقصه برای اولین بار در نوامبر گذشته اعلام شد، به طور مشخص در زنجیره عرضه به عنوان فروشنده مشخص شده بود.

به گفته منابع آگاه، RTSA دیگر در مزایده دوباره منتشر شده وجود ندارد.

RTSA، فروشنده دائمی نفت و محصولات روس‌نفت به بازیگران بزرگ نفت جهان از جمله بی‌پی، رویال داچ شل، ایکسون موبیل و گلنکور، ویتول و ترافیگورا بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت تحریم بازرگانی سوئیس شرکت نفت روس نفت روس نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!

ونیز ایتالیا نخستین شهر در جهان شد که برای بازدید از کانال‌های تاریخی و جاذبه‌های دیگر در روزهای اوج از گردشگرانِ روزانه هزینه دریافت می‌کند. درحالی‌که برخی مسئولان ونیز انتظار دارند اعمال این سیاست از جمعیت گردشگران انبوه بکاهد، اما برخی دیگر، از جمله شهروندان ونیزی اعمال این قانون را زیر سوال برده و حتی نسبت به آن معترض شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این اقدام برای مقابله با توریسم بیش از حد و کاهش اثرات مخربی که جمعیت زیاد می‌تواند در برخی از مکان‌های آسیب‌پذیر شهر داشته باشد، طراحی شده است و در عین حال می‌تواند برخی گردشگران را به بازدید از این شهر در زمان‌های غیر اوج گردشگری ترغیب کند.

هزینه ورود به شهر ونیز که تقریباً ۵.۳۷ دلار است فقط در ۲۹ روز از شلوغ‌ترین روزهای سال بین ۲۵ آوریل، مصادف با تعطیلات در ایتالیا تا ۱۴ ژوئن اعمال می‌شود.

بیشتر افرادی که به این شهر وارد می‌شوند باید ثبت‌نام کنند و یک کد QR یا بلیت دریافت کنند، اما برخی از گردشگران از پرداخت هزینه معاف هستند، به عنوان مثال، بازدیدکنندگانی که شب را در هتل یا اقامتگاهی رسمی می‌گذرانند مشمول این هزینه توریستی نمی‌شوند. به همین ترتیب، ساکنان، افراد متولد ونیز، افرادی که از اقوام ساکن، کارگران، دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان زیر ۱۴ سال هستند نیز از پرداخت این هزینه معاف شده‌اند.

افزون بر آن قوانین، محدودیتی برای تعداد گردشگرانی که ممکن است در یک روزِ معین بازدید ونیز را رزرو کنند وجود ندارد.

«لوئیجی بروگنارو» ـ شهردار ونیز ـ سیستم جدید را آزمایشی برای محافظت از شهر خواند و «سیمونه ونتورینی»، مشاور گردشگری ونیز، اظهار کرد: «تمام جهان دوست دارند از ونیز دیدن کنند و این برای ما افتخار است. اما همه افراد در جهان نمی‌توانند دقیقاً در یک روز این کار را انجام دهند.»

کارشناسان تردید دارند که این هزینه توریستی بتواند به طور معناداری از جمعیت گردشگران بکاهد یا منابع مالی کافی برای پوشش هزینه‌های مربوط به مدیریت آب و پسماند در اختیار مسئولان قرار دهد.

«مگان اپلر وود» ـ مدیرعامل برنامه مدیریت دارایی‌های گردشگری پایدار (STAMP) در دانشگاه کرنل ـ در بیانیه‌ای اظهار کرد: «بیشتر تحقیقات برای شهرهایی مانند ونیز نشان می‌دهد که مالیات اضافی آن‌طور که ادعا می‌شود ورود گردشگران را کاهش نمی‌دهد. به منظور پرداختن به بار گردشگری، نهادهای مدیریتی باید هزینه هر گردشگر را تعیین کنند تا اطمینان حاصل شود که استفاده عادلانه و پایدار از منابع محلی وجود دارد. پس از تعیین این هزینه‌ها، اصلاح مالیاتی برای پوشش این هزینه‌ها الزامی خواهد بود.»

به گزارش رسانه‌های دیگر، برخی از ساکنان ونیز پنجشنبه گذشته به این سیاست جدید اعتراض کردند و حتی برخی از آنها با پلیس ضدشورش ایتالیا درگیر شدند.

این شهر تالابی تقریباً ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، در حالی که چند نسل پیش جمعیت آن چندین برابر بود و حالا در شلوغ‌ترین روزهایش، می‌تواند تقریباً به اندازه ساکنانش گردشگر جذب کند.

ونیز به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو شناخته می‌شود و سالانه پذیرای بیش از ۵ میلیون گردشگر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا