Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاتر بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعلام کردند آمادگی دارند تا با بکارگیری تمام امکانات، ظرفیت‌ها و منابع انسانی بسیج دانشجویی و گروه های جهادی در خط مقدم درمان و مقابله با کرونا حضور یابند.

به گزارش حوزه تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، دفاتر بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور پیرامون شیوع بیماری کرونا در کشور طی نامه ای خطاب به وزیر بهداشت اعلام کردند که در صورت اعلام نیاز از سوی مراجع ذی ربط، آمادگی دارند تا با بکارگیری تمام امکانات و منابع انسانی بسیج دانشجویی، گروه های جهادی و ظرفیت سفر راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در خط مقدم درمان و مقابله با این بحران حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 متن این نامه به شرح ذیل است:

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

سلام علیکم؛

با عنایت به مشاهده ی چندین مورد از مبتلایان به کرونا ویروس در کشور عزیزمان ایران در چند روز اخیر و در کنار مسئله ایجاد شده در زمینه جلوگیری از شیوع همه جانبه ویروس در بین مردم شریف ایران، متأسفانه جو روانی در مورد این بیماری جدید به اشتباه در بین مردم ایجاد شده است که گذر از مخاطرات آن نیازمند آرامش توام با تدبیر مردم و مسئولین است.

نمی توان این حقیقت را انکار کرد که راه های درمان کرونا ویروس جدید که ابتدا شیوع آن از شهر ووهان چین شروع شده است اندکی برای محققان و پژوهشگران ناشناخته است اما حقیقت علمی در مورد این بیماری و میزان خطرات مرتبط با آن، آنچنان که ضروری است بصورت شفاف و علمی به احاد مردم مخابره نمی‌شود!

شاید این ویروس در وهله ی اول برای عموم مردم ناشناخته و در بیشتر موارد حتی بد شناخته شده باشد اما می‌توان این اطمینان را به مردم داد که در صورت رعایت کامل نکات بهداشتی و انجام اقدامات پیشگیرانه ضروری، به راحتی می توان از ابتلاء خود و اطرافیان به این ویروس کمتر شناخته شده جلوگیری کرد.

همچنین چرا ما نباید بدانیم که بیماران مذکور در چه وضعی هستند؟ و چرا در بعد رسانه ای آن چنان ضعیف و کند عمل شده است که این چنین موج سواری آن هم از سوی برخی رسانه های داخلی و خارجی صورت گیرد که تنها منجر به نگرانی مردم و ایجاد فضای آلوده و به دور از واقعیت گردیده است. چرا ما باید شاهد سو استفاده برخی از این موقعیت باشیم که با گران فروشی و احتکار موجب ضرر و نگرانی مردم عزیز گردند.

با این اوصاف بدینوسیله مرکز هماهنگ کننده بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی به نمایندگی از دانشجویان بسیجی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام می دارد که در صورت اعلام نیاز از سوی مراجع ذی ربط، این آمادگی را دارد تا با بکارگیری تمام امکانات و منابع انسانی بسیج دانشجویی، گروه های جهادی و ظرفیت سفر راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی که به جهت توصیه آن وزارتخانه تا اطلاع ثانوی لغو می باشد، در خط مقدم درمان و مقابله با این بحران حضور یابد.

هم چنین مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور متعهد می‌گردند تا تمام تلاش خود را در جهت فرهنگ سازی بیش از پیش در زمینه پیشگیری و ارائه آموزشهای بهداشتی مرتبط با این بیماری در بین عموم مردم به کار گیرند.

بلاشک سیستم بهداشت و درمان ایران که‌ در مقابله با آنفولانزای فصلی اخیر (با میزان کشندگی بالاتری نسبت به کرونا ویروس جدید) عملکرد نسبتا قابل قبولی را داشته است؛ در صورت مدیریت صحیح خدمات درمانی، بسیج همگانی نیروهای بهداشتی و درمانی و ارائه گسترده آموزش های بهداشتی ضروری به عموم مردم، می‌تواند مسئله پیش رو را نیز با حداقل خسارات ممکن پشت سر بگذارد.

در پایان خطاب به ملت شریف ایران باید عرض کنیم بسیج دانشجویی همانند دیگر حوادث غیر مترقبه از جمله سیل، زلزله و ... در کنار مردم خواهد بود و خود را خادم مردم دانسته و راهیان نور امسال بسیج دانشجویی تا اطلاع ثانوی خدمت به مردم و حضور کنار مردم در این مسئله مهم است، همچنین بدانیم مهم ترین عامل پشت سر گذاشتن این مسئله اتحاد، همدلی و هماهنگی حداکثری مردم و مسئولان خواهد بود. 

دفاتر بسیج دانشجویی در:

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشگاه علوم پزشکی قم
دانشگاه علوم پزشکی کردستان - سنندج
دانشکده علوم پزشکی مراغه
دانشکده علوم پزشکی سراب
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
دانشکده علوم پزشکی خوی
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
دانشکده علوم پزشکی خلخال
دانشگاه علوم پزشکی کاشان
دانشگاه علوم پزشکی البرز - کرج
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشکده علوم پزشکی شاهد
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی
دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
دانشگاه علوم پزشکی گناباد
دانشکده علوم پزشکی تربت جام
دانشکده علوم پزشکی نیشابور
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی- بجنورد
دانشکده علوم پزشکی اسفراین
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور-اهواز
دانشگاه علوم پزشکی دزفول
دانشکده علوم پزشکی بهبهان
دانشکده علوم پزشکی آبادان
دانشکده علوم پزشکی شوشتر
دانشکده علوم پزشکی رامهرمز
دانشگاه علوم پزشکی زنجان
دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
دانشگاه علوم پزشکی زابل
دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر
دانشکده علوم پزشکی خاش
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی فسا
دانشکده علوم پزشکی گراش
دانشکده علوم پزشکی لارستان
دانشکده علوم پزشکی آباده
دانشکده علوم پزشکی داراب
دانشگاه علوم پزشکی قزوین
دانشگاه علوم پزشکی بم
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی کرمان
دانشکده علوم پزشکی سیرجان
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی گلستان - گرگان
دانشگاه علوم پزشکی گیلان - رشت
دانشگاه علوم پزشکی لرستان - خرم آباد
دانشگاه علوم پزشکی بابل
دانشگاه علوم پزشکی مازندران - ساری
دانشگاه علوم پزشکی اراک
دانشکده علوم پزشکی خمین
دانشکده علوم پزشکی ساوه
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان - بندر لنگه
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان - بندرعباس
دانشگاه علوم پزشکی همدان
دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: علوم پزشکی درمان بسیج دانشگاه بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی درمان و مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم