Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@22:26:02 GMT

۹۸درصد تجهیزات صنعت آب در کشور تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۳۹۹۸

۹۸درصد تجهیزات صنعت آب در کشور تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ با حضور مهندس حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور؛ طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی با معرفی مهندس داراب بیرنوندی به عنوان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در این استان عملیاتی شد.
در این مراسم که با حضور حمیدرضا جانباز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری، سعید چگینی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق، فرهور مدیر نیروگاه شهید رجایی، نیری مدیرعامل تأمین اجتماعی، بابایی مدیر درمان و جمعی از کارشناسان و کارکنان این شرکت برگزار شد؛ از خدمات علی علیزاده مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان قزوین که به افتخار بازنشستگی نائل شده است تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمیدرضا جانباز در مراسم معارفه اولین مدیرعامل آب و فاضلاب استان قزوین در اجرای طرح یکپارچه سازی که در سالن اداره برق قزوین برگزار شد اظهار داشت: یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی گام بلندی در راستای ارتقای خدمات به مردم است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: در سال ۶۹ یک حرکت جدید با تأسیس شرکت آبفا شکل گرفت و در جای خود در میان کشورهای پیشرفته و صاحب نام زبانزد شد و با همه مشکلات ناشی از تحریم و کمبود منابع آبی در حال حاضر ۹۹.۹ درصد جمعیت کشور تحت پوشش آب سالم و بهداشتی قرار دارد.
وی اضافه کرد: همه استانداردهای سخت گیرانه رایج دنیا در ایران رعایت می‌شود و این امر مهم در سایه توسعه نیروی انسانی ماهر و دانش موجود در بخش آب و فاضلاب در میان شرکت‌های مهندسی و وزارتخانه به ایجاد تحول در این صنعت منجر شده است.
جانباز یادآور شد: ۹۸درصد تجهیزات مورد نیاز صنعت آب در داخل کشور ساخته می‌شود و با توجه به محدودیت واردات و نقل و انتقالات در این عرصه کوچک‌ترین مشکلی نداریم البته تنها در بخش صنعت شیرین سازی آب یک سری مشکلات جزئی هست که نمونه صنعتی آن ساخته شده ولی چون بازار محلی و تولید آن محدود است صرفه اقتصادی ندارد و به آن ورود نکرده ایم.
وی اظهار داشت: در بخش فاضلاب و تثبیت لجن که یک صنعت «های تک» محسوب می‌شود کمی به خارج وابستگی داریم اما با اتکا به توان مهندسان داخلی در محور مربوط به دانش و فن آشغال گیر بی نیاز هستیم.
جانباز اضافه کرد: اختصاص اعتباراتی از صندوق توسعه ملی از رویدادهای خوبی بود که طرح‌های ما را تسریع کرده است و امیدواریم با ادغام انجام شده هارمونی مناسبی بین شهر و روستا ایجاد شود.
وی یکپارچه سازی را طرح مناسبی دانست و یادآور شد: با این طرح بخش زیادی از دغدغه‌های همکاران شرکت آبفای روستایی حل می‌شود که این موضوع در قراردادها دیده شده و از نگاه مردم هم این ادغام ارزشمند است و منجر به خدمات رسانی بهتر می‌شود زیرا از نیروی انسانی کارآمد به خوبی بهره می‌گیریم.
جانباز اظهار داشت: با توجه به شاخص‌های استاندارد در حال حاضر ۹۸ درصد مردم تحت پوشش هستند و سرانه بهره مندی روستایی در قزوین ۸۶ درصد و در کشور ۷۸ درصد است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تقدیر از خدمات مدیران سابق و فعلی در استان قزوین گفت: خوشبختانه شرکت آب و فاضلاب استان قزوین از شرکت‌های موفق و کارآمد و الگو در کشور است و آقای بیرنوندی سابقه فعالیت و مدیریت در آب روستایی و شهری را دارند و در دوره مدیریت در طرح یکپارچه سازی هم انتظار داریم از همه نیروهای مستعد استفاده کنند و قزوین بتواند در این طرح نیز یک الگوی موفق باشد.
علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار هم در این مراسم اظهارداشت: مدیر معرفی شده در گذشته نیز به بهترین روش ممکن امور را مدیریت کردند و با سابقه خوبی که دارند می‌توانند در زمان یکپارچه سازی هم موفق باشند.
وی اضافه کرد: در این شرایط اعتباری کشور، پذیرش مسئولیت بسیار سخت است و انتظار می‌رود چون گذشته که با تعامل مناسب با مردم و مسئولان ضمن رعایت قانون مندی خدمات مؤثری در استان ارائه شد در ادامه کار هم اینگونه باشد.
فرخزاد از خدمات ۱۱ساله علیزاده مدیرعامل سابق هم تشکر کرد و اظهارداشت: شاید در یک مقطع زمانی نیاز بود خدمات آب شهری و روستایی جدا شود اما امروز این ادغام به نفع مردم است تا از ظرفیت مالی و تجهیزاتی هر دو شرکت بهره برداری بهتری صورت گیرد.
وی اضافه کرد: تسریع در تکمیل ساختمان آبفای استان ضروری است که این کار در اجرای یکپارچه سازی هم کمک می‌کند.
فرخزاد تصریح کرد: در بخش شهری طرح بزرگ عمرانی انتقال آب سد طالقان برای تأمین آب شرب شهرهای قزوین و آبیک روستاهای استان بسیار مهم است که باید به سرعت دنبال شود.
وی همچنین گفت: انتظار می‌رود در انتصابات تناسب استفاده از کارشناسان آب شهری و روستایی مورد توجه جدی قرار گیرد.
در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات ۱۱ساله علی علیزاده مدیرعامل سابق که به افتخار بازنشستگی نائل شده، مهندس داراب بیرنوندی به عنوان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین معرفی شد.

48

کد خبر 1356600

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین آب و فاضلاب استان قزوین شرکت آب و فاضلاب آب و فاضلاب کشور شهری و روستایی مدیرعامل شرکت یکپارچه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم