Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@02:27:44 GMT

بهارستانی های قم را بیشتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۵۸۹۵

بهارستانی های قم را بیشتر بشناسید

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،پرونده انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در قم بسته شد،اما پرونده عملکرد منتخبان مردم قم برای پیشرفت و آبادانی قم باز شد.

پس از حضور خوب و  موثر مردم انقلابی و وفادر به آرمان های انقلاب اسلامی برای تعیین سرنوشت خود فرایند شمارش آرا بلافاصله پس از پایان رای گیری آغاز شد و با پایان یافتن کار شمارش آرای صندوق‌های اخذ رای در قم، احمد امیرآبادی فراهانی، علیرضا زاکانی و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری باکسب بیشترین آرای مردم، به عنوان سه نماینده منتخب حوزه انتخابیه قم در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به مدت چهار سال انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته بیژن سلیمان پور رئیس ستاد انتخابات قم  احمد امیرآبادی فراهانی با ۲۱۸ هزار و ۳۱۵ رای، مجتبی ذوالنوری با ۲۰۴ هزار و ۷۵۸ و علیرضا زاکانی با ۱۹۰ هزار و ۴۲۲ رای حائز اکثریت آرا شدند و از حوزه انتخابیه قم به عنوان نمایندگان این استان به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

احمد امیرآبادی فراهانی

او زاده ۱۳۵۲ در امیرآباد فراهان (استان مرکزی)،است.امیرآبادی استاد دانشگاه مسلط بر زبان های عربی، انگلیسی، آذری و دارای دکترای مدیریت آینده پژوهی از دانشگاه عالی دفاع ملی است. 

در ۱۳ سالگی به جبهه اعزام و در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به فیض جانبازی نائل شد.

در سال ۱۳۶۸ به عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی در مناطق محروم مشغول به خدمت شد؛ در سال ۱۳۷۱ تحصیلات متوسطه خود را به پایان رساند، در سال ۱۳۷۶ در رشته مدیریت فارغ‌التحصیل گردید و در سال ۱۳۸۰ نیز توانست مدرک کارشناسی‌ارشد خود را در رشته مدیریت مالی اخذ نماید. وی در سال ۱۳۹۸ مدرک دکترای خود را در رشته مدیریت آینده پژوهی از دانشگاه عالی دفاع ملی اخذ نمود.

امیرآبادی فراهانی در سال ۱۳۶۹ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و در طول مدت حضور در سپاه مسئولیت‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، مدیریتی و فرماندهی را تجربه کرد.

امیرآبادی فراهانی در سال ۱۳۹۱ با شرکت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و با رأی مردم شهید پرور استان قم، به عنوان نماینده این استان در مجلس انتخاب شد. همچنین در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت نموده و برای بار دوم و با رای مردم عزیز قم به عنوان منتخب اول استان اتنخاب گردید که در طول ۴ سال دوره دهم مجلس هر سال به عنوان عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از سوی نمایندگان محترم مجلس انتخاب شد.

امیرآبادی فراهانی در طول دوره‌های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی، و در هشت سال به عنوان یکی از اعضای کمیسیون تلفیق بودجه، نقش قابل توجهی در تصویب بودجه‌های سالیانه کشور داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری

مجتبی ذوالنور در سال ۱۳۴۳ در شهر ملایر متولد شد.ذوالنور همزمان با بیروزی انقلاب اسلامی و درسن ۱۷ سالگی وارد حوزه علمیه بروجرد شد و بخشی از دروس مقدماتی را در نزد اساتیدی، چون آیه الله حاج شیخ ابراهیم نجفی بروجردی وحج اسلام جواهری بروجردی و واعظی و کریمی گذرانید و پس از دو سال به قم مهاجرت کرد و مابقی دروس مقدماتی و نیز سطح حوزه را در محضر اساتیدی مانند موسوی گرگانی و طالقانی و حسینی بوشهری_موسوی و فشارکی و وجدانی فخر ره و اعتمادی ره و صالحی مازندرانی ره به پایان رساند.

او پس از اخذ دیبلم در کنارفعالیت‌های اجرائی و مدیریتی و سیاسی از طریق کنکور سراسری موفق به اخذ مدرک کارشناسی (لیسانس) زبان انگلیسی برای استفاده در فعالیت‌های تبلیغی شد.


ذوالنور همچنین دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم دفاعی در دانشگاه امام حسین (ع) گذراند و و دانشجوی دوره دکتری مدیریت راهبردی است.

او روحانی و سیاستمدار ایرانی است، که در دوره دهم مجلس شورای اسلامی بعنوان نماینده قم در مجلس حاضر است. وی در انتخابات مجلس دهم، ۱۴۳٬۶۵۴ رای کسب کرد و پس از علی لاریجانی و احمد امیرآبادی فراهانی، بعنوان نماینده سوم قم، به مجلس دهم راه یافت. او یکی از کرسی‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی را در اختیار دارد.

ذوالنور پیش از حضور در مجلس شورای اسلامی، سال‌ها جانشین نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده‌است.

ذوالنور مدت ۸۴ ماه تا قبل از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در جبهه‌های جنوب–غرب وکردستان حضور داشت و در اکثر عملیات‌های بزرگ و کوچک حضور داشته است.

هم‌اکنون به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در دوره دهم مجلس شورای اسلامی فعالیت می‌کند.

او در انتخابات مجلس دهم به همراه احمد امیرآبادی فراهانی و علی لاریجانی به عنوان نماینده سوم قم، به مجلس دهم راه یافت.

ذوالنور پیش از این، سال‌ها جانشین نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده‌است. در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۱ با قرار گرفتن در جایگاه چهارم از راهیابی به مجلس بازماند. 

 

علیرضا زاکانی

او زاده ۱۳۴۴ در تهران، سیاستمدار اصولگراست. او نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در سه دوره بود و ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام، نتایج و پیامدهای آن را برعهده داشته‌است.

 زاکانی در جنگ ایران و عراق از ناحیه دست، پا و گردن جانباز شد.او  سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی و عضویت در هیئت منصفه مطبوعات را داراست. 

او  برای حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ در قالب جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی فعالیت کرده‌است.در سال ۱۳۸۸ مدیر مسئول هفته نامه پنجره شد.


زاکانی در سال ۱۳۶۲ و در دوران دفاع مقدس موفق به اخذ مدرک دیپلم شده است.او که در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شده بود، پس از سه ترم مشروطی در رشته دستیاری کودکان و بعد از وقفه‌ای سه ساله به رشته پزشکی هسته‌ای تغییر رشته داد.

زاکانی نیز در خصوص نمرات دبیرستان و نیز با رد مشروط شدن متوالی در یادداشتی به این موضوع پاسخ داد: " اول اینکه بنده در دوران دبیرستان هیچگاه نمراتی را که ذکر کرده‌اید نداشته‌ام و تنها در سال ۶۲ دو تا تجدیدی دارم. زیرا بنده سال ۶۲ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در جبهه بودم و تنها ۷ روز بدون معلم درس خواندم و در طول تحصیل هم به علت حضور در منطقه عملیاتی ترک تحصیل تلقی شده بودم و آن دو درس هم مدتی بعد امتحان دادم و قبول شدم.

دوم اینکه در مدرکی که در یکی از سایت ها منتشر شد و به استناد آن نوشته شده بود بنده سه ترم مشروط شدم باید اعلام می‌کنم ذیل همان نامه منتشر شده نوشته شده بود که دو ترم از این سه ترم از مشروطی درآمده‌ام که دلیل آن تأخیر در اعلام نمرات بوده‌است که هنوز این چنین مشکلاتی برای دانشجویان رخ می‌دهد و نکته دیگر آنکه آن یک ترم هم به آن دلیل مشروط شدم که مجبور بودم در کنار درس و مسئولیت بسیج دانشگاه برای تأمین خرج زندگی؛ یازده ماه از سال با ماشین کار کنم.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رای اولی ها انتخابات مجلس احمد امیرآبادی فراهانی دوره مجلس شورای اسلامی مجتبی ذوالنور انقلاب اسلامی عنوان نماینده دهم مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز سه‌شنبه اول خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • کشور مهیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • کشور محیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند