Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@23:02:57 GMT

نسبت حافظ با قرآن شناسانده شود

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۶۶۱۸

نسبت حافظ با قرآن شناسانده شود

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به مفاهیم عمیق و ارزشمند عرفانی نهفته در اشعار و کلام حافظ و تاثیرگیری این شاعر جهانی از قرآن کریم، لزوم شناساندن نسبت حافظ با قرآن را با استفاده از روش‌های هنرمندانه، مورد تاکید قرار داد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، دوشنبه پنجم اسفند در جلسه برنامه‌ریزی برگزاری کرسی بین‌المللی تلاوت قرآن کریم در حافظیه در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در ابتدا باید ببینیم نگاه ما نسبت به پروژه کرسی بین‌المللی تلاوت قرآن کریم در حافظیه چگونه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز در مورد برخی از برنامه‌ها از عدم موفقیت تأسف می‌خوریم پس باید دقیقاً بدانیم که در این خصوص نگاه چگونه است و هدف چیست و چه می‌خواهیم انجام دهیم و بعد در جهت رسیدن به اهداف مدنظر خود تلاش کنیم.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: در زمینه قرآن کریم ما گستره وسیعی کار می‌توانیم انجام دهیم مثلاً از آموزش قرآن، حفظ قرآن، علوم قرآن، معارف قرآن، هنرهای قرآنی و... کار وجود دارد و عرصه هر کدام نیز بسیار گسترده است. یک بحث هم تحت عنوان تلاوت قرآن کریم داریم که یک کار کاملاً هنری است.

امام جمعه شیراز گفت: امروزه بحث تلاوت قرآن کریم در کشورمان چندان مورد توجه ویژه نیست، گرچه سازمان‌هایی چون اوقاف تلاش‌هایی می‌کنند اما آنچنان نمودی در بحث تلاوت وجود ندارد، در حالی که مقام معظم رهبری به تلاوت اهمیت فراوان داده‌اند و فرموده‌اند که جاذبه تلاوت قرآن کریم حفظ شود.

نسبت حافظ با قرآن چندان شناخته شده نیست

وی به جایگاه حافظ نیز اشاره کرد و گفت: اسم حافظ به خاطر حفظ و تلاوت قرآن در روایت‌های مختلف است و این ویژگی در حافظ وجود داشته است. او یک شخصیت بین‌المللی است اما شخصیت حافظ شیرازی چندان به نسبت وی با قرآن شناخته شده نیست، در حالی که خود حافظ می‌گوید هرچه دارم و هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اکنون می‌خواهیم یک رویداد بین‌المللی قرآنی داشته باشیم که در کنار آن به معانی عرفانی و ادبی اشعار حافظ نیز اشاره شود و از هنر دست خطاطان شیرازی نیز در این برنامه استفاده کنیم و اصرار داریم که این رویداد، به لحاظ محتوا و غنای کار باید در سطحی باشد که نمود بین‌المللی داشته باشد و در ادامه به یک برند و نشان معتبر مذهبی و فرهنگی برای شهر شیراز تبدیل شود.

وی از دستگاه‌های مختلف شیراز اعم از شهرداری، میراث فرهنگی، اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما درخواست کرد تا برای این کار وارد عمل شوند و آن را مربوط به حیثیت شهری شیراز بدانند و همه مسئولان ارشد شهری و استانی نیز برای غنای هرچه بیشتر این برنامه تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه پشت ظاهر حافظ شیرازی و اشعاری که دارد یک عمق عرفانی و قرآنی عجیبی خفته است، گفت: در کشور ما اساتیدی که می‌توانند وارد این عرصه شوند و به این مسائل به صورت صحیح و بدون انحراف بپردازند وجود دارند که باید از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم.

او اضافه کرد: این رویداد فرهنگی، موقعیت و ظرفیت مناسبی هست تا ما هم این مسئله و نیاز مهم را محقق کنیم و هم این اتفاق کاری است که برای شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع)  آبرو به همراه خواهد داشت و به شهر شیراز جلوه قرآنی می‌دهد و البته چهره واقعی حافظ شیرازی که همان چهره قرآنی وی است، را نیز بهتر و بیشتر به جهانیان معرفی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی سازمان تبلیغات اسلامی ماه مبارک رمضان امام جمعه شیراز دولت قرآن اوقاف و امور خیریه استان فارس حافظ تلاوت قرآن کریم بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان