Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@12:46:23 GMT

ثروتمندترین مهندسان دنیا چه افرادی بودند؟

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۷۵۶۹

ثروتمندترین مهندسان دنیا چه افرادی بودند؟

 این نیاز باعث می‌شود که خیلی از آنها به‌شدت ثروتمند شوند. اما همه آنها میلیاردر نمی‌شوند. می‌شوند؟  میلیاردر بودن یک چیز متفاوت است و برای آنکه تبدیل به یکی از آنها شوی باید کاری خارق‌العاده‌ای انجام دهی.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری؛ در ادامه اسامی بعضی مهندسانی را می‌آوریم که کاری خارق‌العاده انجام داده‌اند و حالا تبدیل به پولدارترین مهندسان دنیا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه محل تحصیل: پرینستون (در رشته مهندسی برق و علوم کامپیوتر)

 

 

جف بیزوس که یک کارآفرین در صنعت پیشگام تجارت الکترونیک است، در سال1994 تصمیم گرفت فعالیت خود در حوزه مالی را ترک و رؤیای خود را دنبال کند. بیزوس قبل از ایجاد شرکت خود یعنی آمازون که بر پایه اینترنت بود، در وال استریت برای بسیاری از شرکت‌های مختلف کار کرده بود. او با فیتل- یک شرکت ارتباطات راه دور- کار خود را آغاز کرد سپس به بنکرز تراست رفت تا ساختار شبکه آنها را توسعه دهد. آخرین شغل او در شرکت D.E Shaw به‌عنوان مهندس فنی بود. آمازون به‌عنوان یک کتابفروشی آنلاین شروع شد و حالا بزرگ‌ترین شرکت خرده‌فروشی آنلاین در جهان است. در سپتامبر 2018آمازون، دومین شرکت در جهان (پس از اپل) بود که به یک تریلیون دلار سرمایه در بازار رسید.

 

جف بیزوس

میزان ثروت: 116میلیارد دلار

منبع سرمایه: سایت آمازون

 

 

 

دانشگاه محل تحصیل: اکول پلی تکنیک فرانسه

 

 

برنارد آرنالت یک تاجر فرانسوی و رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت معروف چند ملیتی لوازم لوکس با نام لویی ویتان است. او مدرک مهندسی خود را از دانشگاه اکول پلی تکنیک دریافت کرده و بعضی از برندهای لوکس مثل کریستین دیور را نیز کنترل می‌کند.

 

برنارد آرنالت

میزان ثروت: 112میلیارد دلار

منبع سرمایه: لویی ویتان

 

 

 

دانشگاه محل تحصیل: هاروارد(افتخاری)

 

 

بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، یکی از تأثیرگذارترین افراد دنیای تکنولوژی باقی‌مانده است. با وجود آنکه او تحصیلات خود در دانشگاه هاروارد را به پایان نرساند، کارهای فوق‌العاده‌اش در زمینه علوم کامپیوتری باعث شد که به او مدرک افتخاری از این دانشگاه اعطا شود. گیتس بعد از ترک مایکروسافت، کارهای بشردوستانه متعددی را دنبال کرد. او تا سال2020 بیش از 35میلیارد دلار از طریق بنیاد بیل و ملیندا گیتس به برنامه‌های تحقیقاتی مختلف علمی و سازمان‌های خیریه اهدا کرده است.

 

بیل گیتس

میزان ثروت: 108میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت مایکروسافت

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه ملی خودمختار مکزیک

 

 

کارلوس اسلیم، تاجر، سرمایه‌گذار و نیکوکار مکزیکی است. او در سال‌های2010 تا 2013 ثروتمند‌ترین فرد دنیا بود تا اینکه بیل گیتس جایش را گرفت. او اخیرا به واسطه سرمایه‌گذاری از طریق هلدینگ گروپو کارسو، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره تلمکس، آمریکا موویل و سامسونگ مکزیک است.

کارلوس اسلیم هلو

میزان ثروت: 62میلیارد دلار

منبع سرمایه: گروپو کارسو، دایورسیفاید

دانشگاه محل تحصیل: هاروارد (افتخاری)

 

مارک زوکربرگ اخیرا در سن 34سالگی به‌عنوان جوان‌ترین فردی که تا به حال به چنین ثروتی دست پیدا کرده، شناخته شده است. او فیسبوک را از خوابگاهش در دانشگاه هاروارد همراه ادواردو ساورین، داستین موسکوویتز و 2نفر دیگر از دوستانش آغاز کرد. همه‌‌چیز برای سرگرمی بود تا اینکه زوکربرگ تصمیم گرفت این شبکه اجتماعی داخلی را به دانشگاه‌های دیگر نیز وسعت دهد. بعد از 6سال فیسبوک 500میلیون کاربر داشت. او که هاروارد را نیمه کاره رها کرده بود، در سال2017 مدرک افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد.

 

مارک زوکربرگ

میزان ثروت: 76میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت فیسبوک

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه میشیگان و دانشگاه استنفورد (رشته مهندسی کامپیوتر)

 

لری پیج همراه سرگئی برین، شرکت آلفابت و گوگل را 21سال قبل تاسیس کردند. این دو همدیگر را در دانشگاه استنفورد و سر کلاس‌های درس وقتی پیگیر دریافت مدارک افتخاری این دانشگاه بودند، ملاقات کردند. او مخترع مشهورترین الگوریتم جست‌و‌جو در گوگل است.

لری پیج

میزان ثروت: 61میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت آلفابت

دانشگاه محل تحصیل: مؤسسه صنایع شیمیایی هندوستان، مهندسی شیمی

 

موکش آمبانی در 12سال گذشته به‌عنوان ثروتمندترین فرد هندوستان شناخته شده است. صنایع ریلاینس در سال2018 درآمد سالانه 60میلیارد دلار را به نام خود ثبت کرده است و بیشترین جهش را در رتبه‌بندی فورچون میان شرکت‌های دنیا داشته است. این شرکت در اوایل دهه 60میلادی توسط پدرش تاسیس شد. او از جوانی وارد کسب و کار خانوادگی شد. از سال2014 او و خانواده‌اش که در آنتیلا زندگی می‌کنند، صاحب گران‌ترین خانه جهان با قیمت 2میلیارد دلار هستند.

 

موکش آمبانی

میزان ثروت:06 میلیارد دلار

منبع سرمایه: صنایع ریلاینس (RIL)

 

 

دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه مریلند و دانشگاه استنفورد(رشته مهندسی کامپیوتر)

 

 

سرگئی برین در سن 6سالگی همراه با خانواده‌اش از اتحادیه جماهیر شوروی سابق به آمریکا مهاجرت کردند. او در دانشگاه مریلند ریاضیات و بعد علوم کامپیوتر خواند. در دوره‌ای که در دانشگاه استنفورد حضور داشت با همکار و شریکش -لری پیج میلیاردر- آشنا شد و هر دو کاری کردند که دنیای اینترنت و روش جست‌و‌جو در آن تغییر کرد. برین بیشتر به‌خاطر نوآوری‌هایش در تکنیک‌های داده‌کاوی که بعدا در گوگل استفاده شد، شناخته می‌شود.

 

سرگئی برین

میزان ثروت: 06میلیارد دلار

منبع سرمایه: شرکت آلفابت 

 

 

دانشگاه محل تحصیل: جان هاپکینز، رشته مهندسی برق

 

 

مایکل بلومبرگ یک شرکت خصوصی مالی، نرم‌افزاری، اطلاعات محور و رسانه‌ای است که مقر آن در نیویورک است. مایکل بلومبرگ پایه‌گذار این شرکت، سیاستمدار و تاجر آمریکایی و صد و هشتمین شهردار نیویورک است. بعد از تکمیل تحصیلاتش در رشته مهندسی در دانشگاه جان هاپکینز در سال1964 و رشته‌ ام‌بی‌ای در مدرسه تجارت هاروارد، کار خود را در وال استریت به‌عنوان کارگزار اوراق بهادار آغاز کرد. 10سال طول کشید تا شرکت خود را تاسیس کند و بلومبرگ تا سال2015 از مرز 325هزار مشترک سالانه عبور کرد.

 

مایکل بلومبرگ

میزان ثروت: 56میلیارددلار

منبع سرمایه: شرکت بلومبرگ 

 

 

دانشگاه محل تحصیل:‌ام‌ای تی

 

 

چارلز کوک، برادر بزرگ‌تر دیوید کوک است و هم‌اکنون به‌عنوان مدیرعامل صنایع کوک فعالیت می‌کند. اگر چه او در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمد، اما در سال‌های اولیه با سختی‌ها و کشمکش‌های بسیاری روبه‌رو شد. در مصاحبه‌ای چارلز توضیح داد پدرش به‌شدت می‌خواست که او سخت کار کند، انگار که محروم‌ترین فرد جهان باشد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی عمومی و فوق لیسانس مهندسی مکانیک است.

 

چارلز کوک

میزان ثروت: 45میلیارد دلار

منبع سرمایه: صنایع کوک

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شبکه اجتماعی شیمی مصاحبه نیویورک وال استریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در برنامه هفتم توجه ویژه ای به مهارت آموزی در هنرستان ها، دانشگاه‌ها به ویژه مراکز فنی و حرفه ای شده است، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت های دولت، پیشتاز و طلایه دار مهارت آموزی به جوانان شده است و با افزایش فعالیت های کمی و کیفی خود الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در عرصه آموزش مهارت های شغلی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار داشت: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آن‌ها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آن‌ها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت ایمان و پای بندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آن‌ها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟