Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر دوشنبه جلسه ای مشترک با حضور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و مسئولین روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس و با موضوع کروناویروس جدید برگزار شد.

در این جلسه در خصوص موضوعاتی همچون، پیشگیری، دستورالعمل های اجرایی، راهکارهای عملیاتی و اخذ پیشنهادات مختلف در حوزه مقابله با این ویروس، بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، گفت: در مورد کروناویروس جدید از یکماه و نیم قبل اقداماتی آغاز شد، اما این اقدامات صرفا در داخل وزارتخانه و در قالب قرارگاه پیشگیری و مقابله با کروناویروس انجام شد و حمایت های بین بخشی و حساسیت لازم آنچنان که باید و شاید وجود نداشت. اما خوشبختانه  امروز و البته بعد از تشخیص اولین موارد مثبت کروناویروس در کشور، فراتر از قرارگاه واقع در وزارت بهداشت، ستاد ملی پیشگیری و کنترل کروناویروس تشکیل شده است.

وی افزود: قرارگاه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، درصدد بود که در این راستا کمپینی را تشکیل دهد و با ظهور اولین موارد کروناویروس، این کمپین تحت عنوان بسیج ملی مقابله با ویروس کرونا یا بیماری کووید ۱۹ شکل گرفت. در این زمینه، به عنوان شعار محوری، هشتک #کروناراشکست_می دهیم نیز در نظر گرفته شد و رسانه ها نیز این هشتک را دنبال می کنند. ذیل این اقدامات، اتاق رسانه نیز در ستاد وزارت بهداشت راه اندازی شده است تا اطلاع رسانی به صورت صحیح و به هنگام باشد. در این راستا، کارشناسان و سایر مدیران کمیته های مختلف زیرمجموعه قرارگاه نیز با رسانه ها همکاری کرده و اطلاعات موردنیاز آنها را در اختیارشان قرار می دهند. 

جهانپور عنوان کرد: اطلاع رسانی در مورد کروناویروس در دو فاز انجام می شود. فاز اول در مورد آموزش و اطلاع رسانی در مورد کروناویروس جدید یا بیماری کووید ۱۹ است. این فاز در انحصار وزارت بهداشت نیست، گرچه در چارچوب سیاست ها و گزاره های وزارت بهداشت انجام می شود، اما محدود به وزارت بهداشت نبوده و دانشگاه ها در این فاز نقش اساسی خواهند داشت و چنانچه قرار باشد اطلاع رسانی ضریب نفوذ واقعی و موثری پیدا کند، بدون حضور صف و مدیران و مجموعه روابط عمومی دانشگاه ها، امکان پذیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: فاز دوم اطلاع رسانی به ارائه آمار تجمیعی رسمی مبتلایان و متوفیان اختصاص دارد، این فاز صرفا در حیطه وزارت بهداشت تعریف شده و در وزارت بهداشت به صورت متمرکز انجام شود. 

جهانپور، خطاب به مسئولین روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: دانشگاه ها در زمینه نشر اخبار و اطلاع رسانی، مطالب خود را با هشتگ واحد #کرونا را شکست_می دهیم، انتشار دهند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها، بازوان کمپین اطلاع رسانی کروناویروس هستند، گفت: قطعا، دانشگاه های علوم پزشکی در این عزم ملی، با انگیزه، عزم و اراده جدی ملی، نتایج خوبی را رقم خواهند زد.

جهانپور عنوان کرد: راهکار قطع زنجیره انتقال این بیماری، اطلاع رسانی صحیح و آموزش عمومی است، به هرحال بیماری نوپدید بوده و طبیعی است که ابعاد آن کمی گنگ به نظر برسد و نمی توان انتظار داشت که بروز این بیماری همانند کشور چین باشد. لذا ممکن است رفتار بیماری در ایران اندکی متفاوت باشد، بنابراین، آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و آموزش عمومی، بدون ایجاد هراس و نگرانی بی مورد، کاری است که با کمک دانشگاه های علوم پزشکی کشور میسر می شود. درواقع، مرز بین هوشیاری و ایجاد استرس و نگرانی، بسیار حساس است که دانشگاه های علوم پزشکی در چارچوب دستورالعمل ها از پس آن برخواهند آمد.

کد خبر 4862260

منبع: مهر

کلیدواژه: کیانوش جهانپور ویروس کرونا وزارت بهداشت وزارت بهداشت سلامت مردان کیانوش جهانپور سعید نمکی سازمان غذا و دارو داروسازی ماسک طبی دیابت کنگره سوختگی سرطان تجهیزات پزشکی کنگره دهان فک و صورت بیماری عفونی درمان ناباروری دانشگاه های علوم پزشکی اطلاع رسانی وزارت بهداشت روابط عمومی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد: اینکه اشغالگران اعلام کرده اند که مناطق شرقی رفح باید از سکنه خالی شود قصد آنها برای حمله به رفح را نشان می دهد.

در بیانیه این دفتر تاکید شده است: دشمن فریبکار از سویی دم از مذاکرات آتش بس می زند، اما از حمله گسترده به رفح دست برنداشته است.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه با اشاره به اینکه ساکنان رفح به اطلاعیه های اشغالگران درباره تخلیه گوش نداده اند، بیان کرد: تعداد محدودی به هشدار اشغالگران توجه کرده و همچنان مراکز حیاتی در شرق رفح روند عادی خود را دارند.

در این بیانیه آمده است: همراهی محدود با اشغالگران نمایانگر اصرار ملت ما برای درهم شکستن طرحهای اشغالگران را نشان می دهد و حامل این پیام است که جنایاتش در رفح نیز راه به جایی نخواهد برد. این هشدارهای ارتش اشغالگر درست بودن موضع مذاکره کننده فلسطینی و اصرار آن بر تضمین توقف جنگ را نشان می دهد.

کد خبر 6098323

دیگر خبرها

  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • خدمات رسانی به مصدومین تصادف زنجیره‌ای ۷ خودرو در جاده شوش اهواز
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود