Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «محمد اشتیه» نخست وزیر دولت تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد، تصمیم رژیم اشغالگر صهیونیستی برای ساختن هزاران واحد مسکونی جدید در سرزمین‌های فلسطینی پیامدهای خطرناکی دارد.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، اشتیه در آغاز نشست هفتگی کابینه خود درباره پیامدهای خطرناک ادامه شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی و همچنین تشدید یورش‌های بی وقفه و تحریک آمیز شهرک‌نشینان به صحن‌های مسجد الاقصی در پی اعلام طرح معامله قرن آمریکا هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست وزیر تشکیلات خودگردان همچنین از کارگران فلسطینی خواست که در شهرک‌های صهیونیست نشین کار نکنند و از پیمانکاران فلسطینی نیز خواست هیچ قراردادی با صهیونیست‌ها نبندند.

اشتیه همچنین تشکیل کمیته آمریکایی-اسرائیلی برای ترسیم مرزهای کشورهای آتی اسرائیل و فلسطین به ریاست «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی را محکوم کرد و گفت: «این کمیته بیش از ۴۰ درصد از مساحت کرانه باختری را تصرف خواهد کرد به طرزی که کرانه باختری به مناطقی پراکنده و دور ااز یکدیگر تجزیه می‌شود و دره اردن هم از بقیه سرزمین‌های فلسطینی جدا می‌شود.»

اشتیه با تاکید بر مخالفت فلسطین با تصمیم اسرائیل برای احداث خط ریلی مستقیم از فرودگاه اللد در نزدیکی تل آویو به منطقه حائط البراق (قسمتی از دیوار غربی مسجد الاقصی)، گفت: «در سایه تجاوزهای تازه رژیم صهیونیستی در شهر بیت المقدس از جامعه بین المللی و یونسکو برای مداخله و توقف فوری این طرح کمک می‌خواهیم».

اشتیه برخورد تبعیض آمیز و نژادپرستانه شرکت آمریکایی آمازون در رساندن مجانی اجناس و کالاها به شهرک‌های صهیونیستی و برشمردن آنجا به عنوان بخشی از اسرائیل گفت: «این اقدامات مشروعیت بخشی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین است و فلسطینی‌ها را از این خدمات محروم می‌کند بنابراین این شرکت باید موضع خود را عوض کند.»

شرکت آمازون تمام هزینه حمل و نقل کالاها را در اسرائیل و شهرک‌های یهودی نشین به صورت رایگان انجام می‌دهد اما در شهرها و روستاهای همجوار فلسطینی مردم را وادار به پرداخت هزینه خدمات یاد شده می‌کند.

شرکت آمازون گفته است در صورتی که فلسطینی‌ها اذعان کنند که در قلمرو اسرائیل زندگی می‌کنند و در نه در سرزمین فلسطین آن زمان می‌توانند از خدمات رایگان شرکت آمازون برخوردار شوند. شهروندان فلسطینی این اقدام را یک رفتار تبعیض آمیز تلقی کرده و آن را تلاشی در راستای حمایت از شهرک‌های صهیونیست‌نشین می‌دانند.

از آغاز ماه نوامبر گذشته، شرکت آمازون سفارش‌های که ارزش آن‌ها بیش از ۴۹ دلار باشد در سراسر سرزمین‌های اشغالی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین به صورت رایگان به مشتریان می‌رساند اما در صورتی که آدرس گیرنده به نام فلسطین باشد، مشتری می‌بایست ۲۴ دلار را به عنوان هزینه حمل و نقل بپردازد.

نخست وزیر تشکیلات خودگردان در پایان اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن «محمد الناعم» جوان فلسطینی و هتک حرمت به پیکر وی در مرزهای شهر خانیونس در جنوب نوار غزه را محکوم کرد و گفت: رژیم اشغالگر با نادیده گرفتن قوانین بین المللی دست به کشتار خودسرانه فلسطینی‌ها می‌زند.

نظامیان رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در اقدامی فجیع و ضد انسانی پس از به شهادت رساندن محمد الناعم در جنوب نوار غزه با بلدوزر از روی  پیکر وی رد شدند.

نظامیان صهیونیست  با تیراندازی و حمله توپخانه‌ای به سوی گروهی از مردم در شرق شهرک «الفراحین» واقع در شرق خان یونس جنوب نوار غزه، 4 نفر را نیز زخمی کردند.

بر اساس گزارش منابع صهیونیستی یک کمیته اسرائیلی-آمریکایی شروع به ترسیم نقشه‌های کشور آتی فلسطین و اسرائیل کرده تا مقدمات الحاق شهرک‌ها، دره اردن و بخش‌هایی از کرانه باختری به مناطق تحت اشغال اسرائیل فراهم شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم نمایندگانی در این کمیته دارد که  شامل «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی، مشاور وی «آریه لیتستون» (Aryeh Lightstone)، «اسکات لایت» (Scott Leith) مسؤول امور اسرائیلی-فلسطینی در شورای امنیت ملی آمریکا هستند.

طبق طرح صلح آمریکایی موسوم به «معامله قرن»، کشور آتی فلسطین به شکل مجمع الجزایری است که با تونل‌ها و پل‌ها به هم متصل می‌شود و روستای ابودیس (واقع در شرق قدس اشغالی) پایتخت فلسطین خواهد بود و اسرائیل حاکمیت خود را بر همه شهرک‌ها در منطقه اشغالی کرانه باختری تحمیل خواهد کرد و شهر قدس نیز «پایتخت بلامنازع» اسرائیل می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شهرک های صهیونیست نشین رژیم صهیونیستی کرانه باختری شرکت آمازون شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اردنِ «هاشمی» مخالف تسلیح کرانه باختری است؟

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: عملیات طوفان الاقصی به مثابه کاتالیزوری موثر در حال شکست پوسته‌های قدیمی نظم پیشین خاورمیانه عربی و سرعت بخشیدن به شکل گیری نظم جدید منطقه است. در دوران جدید هر یک از قدرت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای سعی می‌کنند با پیگیری برنامه‌های خود در قبال تحولات غرب آسیا تبدیل به «بازیگر نظم ساز» در غرب آسیا شوند.

طی دو دهه اخیر جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و در حال تاثیرگذارترین قدرت‌های منطقه با هدف مهار تهدید رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت تا با دنبال کردن سیاست «حلقه آتش»، محاصره سرزمین‌های اشغالی را تنگ‌تر کند. در این راهبرد پس از استقرار نیروهای مقاومت در مرزهای جنوبی سوریه، شمال لبنان و توانمند شدن نیروهای مقاومت غزه، اکنون تسلیح آخرین سنگر مقاومت (زنجیره محاصره) یعنی کرانه باختری در دستور کار تهران و اعضای مقاومت قرار گرفته است. با این حال منافع متفاوت و گاهاً متضاد برخی بازیگران فعال در صحنه منطقه مانند فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه، اعضای بلوک محافظه کار سنی و اردنِ هاشمی سبب شده است تا تکمیل این روند با برخی چالش‌ها همراه شود.

کرانه باختری، پایگاه آتی مقاومت اسلامی فلسطین

تنها یک هفته پس از عملیات تروریستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، نهم آوریل ۲۰۲۴ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار مطلبی به برنامه مخفی مقاومت برای انتقال تسلیحاتی همچون تفنگ‌های سبک، موشک‌های ضدتانک و نارنجک‌های راکتی به کرانه باختری با هدف تشدید ناآرامی‌ها در فلسطین اشغالی پرداخت.

براساس اطلاعات منتشر شده از سوی منابع اطلاعاتی آمریکایی- اسرائیلی نیروهای مقاومت از طریق عراق و سوریه اقدام به انتقال سلاح به اردن و سپس این تسلیحات را با همکاری بادیه‌نشینان این منطقه در اختیار هسته‌های مقاومت در کرانه باختری قرار می‌دهند. ظاهراً غربی‌ها نیز به مانند مقامات صهیونیست به شدت نگران تحولات جاری در کرانه باختری رود اردن بوده و قصد ندارند تا با چالشی بزرگ‌تر از مقاومت غزه دسته‌وپنجه نرم کنند.

وجود شهرک‌های صهیونیست‌نشین در قلب کرانه باختری شهروندان عادی و مقامات صهیونیست را تبدیل به اهدافی آسان برای نیروهای مقاومت کرده است. تسلیح این منطقه تنها نگرانی نیروهای امنیتی اسرائیل یا تشکیلات خودگردان نیست، بلکه اردن هاشمی نیز به دلیل قرار گرفتن در مسیر انتقال سلاح، میزبانی از میلیون‌های فلسطینی تبار و در نهایت تعهدات امنیتی به واشنگتن اصلی علاقه‌ای به ظهور و رشد گروه‌های مقاومت در این منطقه ندارد.

مرز مشترک میان فلسطین اشغالی و اردن هاشمی

ارتش اسرائیل پس از عملیات طوفان الاقصی به بهانه تسلیح جوانان کرانه باختری به تسلیحات سبک موج جدیدی از سرکوب و دستگیری غیرقانونی را در این منطقه آغاز کرد. به گزارش گروه‌های حقوق بشری تل‌آویو به بهانه خلع سلاح این منطقه بسیاری از نوجوانان و جوانان کرانه باختری را بدون محاکمه رسمی در زندان‌های رژیم محبوس کرده است. متاسفانه در این روند شین بت تنها نیست و این اقدام غیرقانونی با همکاری دستگاه‌های امنیتی اردن هاشمی و تشکیلات خودگردان فلسطین صورت می‌گیرد. بیانیه ضدایرانی اخیر فتح خطاب به ایران و تلاش برای سرکوب سازمان یافته هسته‌های مقاومت در این منطقه را می‌توان در راستای همکاری‌های این مثلث امنیتی برای مقابله با روند انتقال سلاح به کرانه باختری دانست.

به عنوان مثال در سال ۲۰۲۲ یک نماینده مجلس اردن به اتهام ارسال ۲۰۰ سلاح به کرانه باختری توسط نیروهای امنیتی اسرائیل بازداشت شد. در آگوست همین سال ارتش اسرائیل از کشف بیش از ۳۰۰ سلاح از مرز مصر و اردن برای انتقال به نوار غزه و کرانه باختری خبر داد. پلیس اسرائیل مدعی است در سال ۲۰۲۲ قریب به ۳۵ تلاش برای قاچاق سلاح از اردن را به همراه ۸۰۰ قبضه سلاح خنثی کرده است.

کمی بعد در سپتامبر ۲۰۲۳ سرویس موساد با گرفتن انگشت اتهام به سوی ایران از تشدید سلاح از مرز اردن به مقصد کرانه باختری خبر داد. برهمین اساس بنامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی وعده داد که با هدف جلوگیری از انتقال سلاح به کرانه باختری اقدام به ساخت دیوار در امتداد مرز فلسطین اشغالی و اردن (۳۰۰ کیلومتر) کند.

تشدید احساسات ضداسرائیلی و میل به مقاومت فلسطینی در میان شهروندان اردن

برخی تحلیلگران معتقدند شاید بیش از آنکه اسرائیل مخالف ارسال سلاح به کرانه باختری باشد این همسایه شرقی است که با هماهنگی سنتکام علاقه‌ای با انتقال سلاح از مبدا مرزی با عراق- سوریه ندارد. پادشاهی اردن به شدت نگران تسلیح مقاومت در کرانه باختری و به دنبال آن فعال شدن هسته‌های خفته ضدصهیونیستی در این کشور عربی است.

تظاهرات‌های صدها هزار نفر اردنی در برابر سفارت آمریکا و اسرائیل نشان دهنده این نکته است که حکام این کشور سایه مقاومت را بیش از پیش احساس کرده و معتقدند که قدرت گیری هسته‌های مسلح حامی فلسطین می‌تواند حیات این پادشاهی را با چالش جدی مواجه سازد. در ۲۰۰ روز اخیر مقامات اردنی سعی کردند تا خود را حامی سیاسی- امنیتی مردم فلسطین نشان داده و حتی سفیر خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواندند؛ اما در بعد نظامی- امنیتی به نظر می‌رسد همکاری نزدیکی میان دائره المخبرات العامه اردن با موساد و شین بت برای ضربه زدن به هسته‌های مقاومت و جلوگیری از انتقال سلاح به کرانه باختری وجود دارد.

بهره سخن

آینده مقاومت اسلامی در سرزمین فلسطین به شکل مستقیم وابسته به قدرتمندشدن گروه مقاومت در کرانه باختری است. پس از عملیات غافلگیر کننده جنبش حماس علیه شهرک‌های صهیونیست نشین و به دنبال آن حمله وحشیانه ماشین جنگی رژیم به باریکه غزه، لاجرم در کوتاه مدت ژئوپلیتیک این منطقه تغییر کرده و لازم است تا جبهه کرانه باختری بیش از پیش وارد صحنه جهاد با اشغالگران شود.

این روند پس از همکاری مستقیم اردن با سیستم پدافندی دولت‌های غربی و اسرائیل جهت مقابله با عملیات وعده صادق ایران بیش از پیش تسهیل شده است. برهمین اساس لازم است تا اعضای شبکه مقاومت با استفاده از ظرفیت نیروهای مومن و طرفدار مقاومت اسلامی در اردن روند ارسال سلاح به کرانه باختری و تسلیح گروه‌های مقاومت مستقر در این منطقه را سرعت ببخشند. بی‌شک افزایش تعداد عملیات‌های عناصر مقاومت در منطقه کرانه می‌تواند تاثیرات جدی بر روی آینده توسعه شهرک‌های صهیونیست‌نشین، اداره مسجد الاقصی و ظهور پدیده مقاومت در اردن هاشمی بگذارد.

کد خبر 6087164

دیگر خبرها

  • جلوگیری نظامیان صهیونیست از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی
  • فرمانده تحت تعقیب و 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟
  • یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری
  • شهادت زن جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در الخلیل
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • هدف قرار گرفتن عناصر صهیونیست در درگیری با ساکنان کرانه باختری
  • حمله‌های بامدادی اشغالگران صهیونیست به کرانه باختری
  • چرا اردنِ «هاشمی» مخالف تسلیح کرانه باختری است؟
  • ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری