Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: ظرفیت خوبی برای همکاری بین دانشگاه و بخش پایین‌دستی صنعت نفت با توجه به حضور گسترده دانشجویان در سطوح کارشناسی ارشد و دکترا کشور در این بخش وجود دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، بیژن زنگنه شامگاه‌ (دوشنبه، پنجم اسفندماه) در دیدار با رؤسای دانشگاه‌های طرف قرارداد صنعت نفت در حوزه انستیتوهای تحقیقاتی پایین دست به خبرنگاران درباره این نشست توضیح داد: این نشست در ادامه نشست حدود یک ماه گذشته (بخش بالادستی) و با رؤسا و استادان دانشگاه‌های طرف قرارداد طرح‌های پایین‌دستی نفت (گاز، پتروشیمی و پالایش و پخش) برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۱۳ انستیتو برای فعالیت در بخش پایین‌دستی نفت در دانشگاه‌ها به تفکیک چهار انستیتو در بخش گاز، پنج انستیتو در بخش پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و چهار دانشگاه در بخش پتروشیمی تشکیل شده است، تصریح کرد: این انستیوها امروز گزارشی از عملکرد خود ارائه دادند.

وزیر نفت با بیان اینکه ارتباط خوبی در بعضی از بخش‌ها با دانشگاه‌ها شکل گرفته است به بخش گاز اشاره کرد و گفت:  توربین ملی، دستیابی به فناوری ال‌ان‌جی برای واحدهای کوچک، اندازه‌گیری هوشمند گاز و شیرین‌سازی و تصفیه گاز طبیعی بخشی از کارهای خوبی است که از همکاری گاز با انستیتوهای دانشگاه‌ها شکل گرفته است.

وزیر نفت با اشاره به اینکه پیشرفت در بخش همکاری پالایش و پخش و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با دانشگاه‌ها مورد انتظار نبود، تصریح کرد: صحبت‌های رؤسای دانشگاه‌ها در این زمینه شنیده شد و تلاشمان این است مشکلات آنها را با برگزاری نشست‌های بیشتر برطرف کنیم.

زنگنه با تاکید بر اینکه ظرفیت خوبی برای همکاری بین دانشگاه و صنعت نفت در بخش پایین دستی با توجه به حضور گسترده دانشجویان در سطوح کارشناسی ارشد و دکترا در کشور وجود دارد، افزود: همچین فرصت طلایی برای بخش پایین دستی صنعت نفت است تا از این ظرفیت برای توسعه ملی، خلق فناوری و دستیابی به حل مشکلاتی که صنعت نفت دارد،‌ استفاده کند.

وی با مثبت ارزیابی کردن این نشست بیش از دو ساعته تصریح کرد: انستیتوها برای تجهیز زیرساخت‌ها به سرمایه‌گذاری نیاز دارند که با آنها کمک خواهیم کرد.

پایان بخش فراساحل پارس جنوبی تا پایان سال

وزیر نفت درباره نصب سکوی A فاز ۱۳ پارس جنوبی هم با بیان اینکه این سکو جزو آخرین سکوهای پارس جنوبی است، تصریح کرد: سکوی آخر این فاز نیز تا پایان سال نصب خواهد شد تا به این ترتیب در عمل نصب سکوی ۲۷ فاز پارس جنوبی به پایان خود می‌رسد.

زنگنه درباره بنزین نوروزی هم پاسخ داد: وزارت نفت مجری اجرای تصمیم‌های در این زمینه است و هر چه ابلاغ کنند، اجرا خواهد کرد.

کرونا و نوسان‌های قیمت نفت

وی درباره نوسان‌های اخیر قیمت نفت اظهار کرد: کرونا دلیل اصلی این نوسان‌ها بوده است، به‌دلیل شیوع این ویروس، عمده فعالیت‌های اقتصادی در چین تعطیل شده، که این موضوع سبب کاهش تقاضا برای نفت شده است.

وزیر نفت با تاکید بر اینکه نبود تعادل بین عرضه و تقاضا سبب کاهش قیمت نفت می‌شود، تصریح کرد: اوپک تلاش داشت پیش از نشست ماه مارس درباره کاهش بیشتر تولید نفت تصمیم‌گیری کند که به دلیل نبود اجماع قرار شد در نشست ۱۵ اسفندماه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در این زمینه تصمیم‌گیری شود.

وی محور گفت‌وگوی تلفنی با الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه را بازار نفت عنوان کرد و افزود: آقای نواک معتقد بود ضرورتی برای کاهش بیشتر تولید نفت تا پیش از نشست ماه مارس وجود ندارد.

وزیر نفت دربار پیشنهاد کاهش تولید ۵۰۰ هزار بشکه ای از سوی عربستان، کویت و امارات هم به دلیل کاهش قیمت نفت گفت:‌ این کشورها دنبال این بودند تا کشورهای غیر عضو اوپک هم در کاهش بیشتر تولید مشارکت کنند.

زنگنه درباره اینکه آیا با توجه به اختلال در پروازهای ایران به دلیل شیوع ویروس کرونا در نشست پیش روی اوپک شرکت می کند، اظهار کرد:‌ ان‌شاء‌الله در این نشست شرکت خواهم کرد و پروازم با هواپیمایی ایران‌ایر خواهد بود. 

وزیر نفت درباره برنامه وزارت نفت برای مبارزه با ویروس کرونا هم اظهار کرد:‌ در این زمینه بخشنامه ابلاغ کردم.

منبع: شانا

کلیدواژه: وزیر نفت بیژن زنگنه دانشگاه ویروس کرونا اوپک بنزین بخش پایین دستی دانشگاه ها پارس جنوبی صنعت نفت وزیر نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۸۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است