Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود رضایی نماینده کنونی شیراز در مجلس در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به اینکه برای بررسی دلایل میزان مشارکت مردم در انتخابات باید سیر تاریخی سال گذشته را مد نظر قرار داد، گفت: یکی از عوامل مهم میزان کاهش مشارکت در انتخابات، نارضایتی مردم از وضع موجود اقتصادی است.

به گفته نائب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، مردم از شرایط اقتصادی کشور راضی نیستند و این موضوع مهمترین دلیل کاهش میزان مشارکت نسبت به دوره‌های پیشین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم از مجلس ناامید شدند

مسعود رضایی در ادامه با اشاره به وقوع حوادثی مانند گران‌شدن قیمت بنزین و حوادث آبان‌ماه ادامه داد: در پی گرانی بنزین مردم احساس کردند مجلس در تصمیم‌گیری‌های کلان نقشی ندارد و نمایندگان قوی در مجلس حضور ندارند تا بتوانند در چنین تصمیماتی نقش‌آفرینی کنند.

نماینده شیراز در مجلس دهم با بیان اینکه مردم در پی گرانی بنزین تاحدودی از مجلس ناامید شدند، افزود: این ناامیدی نیز دلیل دیگری برای کاهش تمایل مردم برای شرکت در انتخابات بود.

تاثیر رد صلاحیت کاندیداهای یک طیف سیاسی در کاهش مشارکت

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با بیان اینکه دیگر دلیل کاهش مشارکت مردم در انتخابات، تصمیم شورای نگهبان در ردصلاحیت کاندیداهای یک طیف سیاسی خاص بود، خاطرنشان کرد: من در روزهای قبل از انتخابات مردم را به شرکت در انتخابات تشویق می‌کردم، اما مردم می‌گفتند ما به شرکت در انتخابات علاقه داریم اما نمی‌دانیم در این شرایط باید به چه کسانی رأی دهیم.

 این کاندیدای ردصلاحیت‌شده یازدهمین دوره انتخابات مجلس در ادامه با اشاره به ترغیب مردم برای شرکت در انتخابات افزود: صندوق رای پایه دموکراسی است، اما مردم در پاسخ به ما می‌گفتند به دلیل آنکه کاندیدای همسو با دیدگاه‌های ما در جریان انتخابات حضور ندارد، در انتخابات شرکت نمی‌کنیم.

در نبود رقیب، طبیعی است که یک طیف برنده انتخابات شود

به گفته رضایی در نبود رقبای شاخص از یک طیف سیاسی، کاندیداهای متعلق به دیگر طیف سیاسی با آرایی پایین‌تر از دوره‌های پیشین توانستند در انتخابات پیروز شوند.

مسعود رضایی با اشاره به حضور نمایندگان منتخب انتخابات در کلانشهرها از یک طیف سیاسی خاص گفت: مهم‌ترین دلیل پیروزی این طیف سیاسی در انتخابات، مشارکت پایین مردم در انتخابات نسبت به دوره‌های پیشین بوده است.

نماینده شیراز در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر نگاه مثبت و امیدوارکننده‌ای در میان نمایندگان منتخب فارس در مجلس آینده کمتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: با این حال ممکن است در ادامه مسیر برخی از این نمایندگان با دیگر تفکرات و دیدگاه‌های سیاسی سازش و تعامل داشته باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتخابات بنزین تصمیم گیری های شرایط اقتصادی گرانی شرکت در انتخابات یک طیف سیاسی کاهش مشارکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز پنج‌شنبه در بازدید از سخت‌افزار و نرم‌افزار برنامه‌های تبلیغاتی دور دوم انتخابات در صداوسیما، داشت: خوشبختانه برنامه‌های مناسبی برای معرفی نامزدها و برنامه‌های ایشان تدوین شده است که انتظار داریم نامزدها به بهترین وجه برای شور و نشاط انتخاباتی دور دوم از آن استفاده کنند.

وی خطاب به نامزدهای دور دوم حوزه خرم‌آباد و چگنی، اظهار کرد: وحدت عمومی برای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای استان انتظاری است که از این عزیزان داریم.

استاندار لرستان همچنین با اعلام استقبال از برنامه‌های تمامی نامزدهای شرکت‌کننده در دور اول انتخابات استان، گفت: قطعاً نفراتی که در دور اول انتخابات حضور داشتند تماماً افرادی هستند که دغدغه استان را دارند و یقیناً برای رفع مشکلات آن برنامه‌هایی تدوین کرده‌اند.

شفقت، ادامه داد: همکاران ما در حوزه سیاسی و دستگاه‌های اجرایی آمادگی دارند که برنامه‌های نامزدهای انتخابات را دریافت و پس از دسته‌بندی برای استفاده در برنامه‌های توسعه‌ای استان در کمیسیون‌های تخصصی مطرح کنند.

وی ضمن تقدیر از زحمات مجموعه صداوسیمای لرستان در ایجاد نشاط انتخاباتی، تصریح کرد: در استان به‌عنوان یک استان دارای روستاهای فراوان و مولد این آمادگی وجود دارد که برای پشتیبانی از بخش تولید روستا یک شبکهٔ روستایی ایجاد کنیم.

استاندار لرستان خطاب به رئیس صداوسیمای لرستان عنوان کرد: انتظار داریم این موضوع در سطح سازمان مطرح شود چرا که ما آمادگی لازم را برای تولید محتوای این شبکه داریم.

کد خبر 6088803

دیگر خبرها

  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم