Web Analytics Made Easy - Statcounter

محتوا‌های هم‌جنسگرایانه در سریال‌ها و فیلم‌های هالیوودی موضوع جدیدی نیست، اما راه پیدا کردن چنین مضامینی به فضای معصوم کودکان نشان از آموزش‌های پنهان جنسی در مسیر انقلاب جنسی غرب دارد.

شاید اولین انیمیشنی که تم همجنسگرایی را برای کودکان به صراحت تصویر کرد انیمیشن کوتاه "In a. Heartbeat" بود که بعد از انتشار در یوتیوب تنها در یکی از پست‌های خود بیش از ۴۰ میلیون بار تماشا شده است و شاید در مجموع نزدیک به ۱۰۰ میلیون بار تماشا شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تصویر انیمیشن IN A. HEARTBEAT

بعد از این انیمیشن نیز در انیمیشن اسکاری داستان اسباب بازی ۴ دارای لحظه‌ای از حضور یک زوج همجنسگرای زن بود که کودک خود را به مهدکودک می‌برند و بعد از آن محل را ترک می‌کنند. چیزی که ناراحتی مادران آمریکایی را به دنبال داشت و موسسه «یک میلیون مادر» کمپینی برای تحریم انیمیشن  Toy Story ۴ به راه انداخت و دوازده هزار مادر آمریکایی به این کمپین پیوستند و خواستار جلوگیری از پخش این انیمیشن شدند که البته موفق نشدند و لابی‌های همجنسگرایان در والت دیزنی قوی‌تر از آن بودند که نگذارند این اثر کودکانه اکران نشود.

نمایی از همجنسگرایان در داستان اسباب بازی ۴.

اما برخلاف اینکه برخی این رویه را اتفاقی و نه از روی عمد می‌پندارند بار دیگر خبر انیمیشن همجنسگرایانه دیگری با نام «Onward به پیش» منتشر شد که در آن زنی را نشان می‌دهد که از همجنس‌گرایی خود خبر می‌دهد. نکته مهم آن که این انیمیشن را نیز دیزنی تولید کرده است و حتی برای صداپیشگی آن از «لینا ویت» نویسنده و بازیگر همجنسگرا استفاده شده است.

نمایی از انیمیشن «به پیش»

دیزنی در سالی که گذشت تنها در حوزه انیمیشن تابو شکنی نکرد بلکه در خصوص مجموعه جنگ‌ستارگان که نزدیک به ۴۰ سال از عمر آن می‌گذرد و جزو معدود فیلم‌های نسبتاً سالم هالیوودی تلقی می‌شد، برای اولین بار نیز این مضمون غیراخلاقی را در فیلم خود به نمایش گذاشت.

جدی گرفتن مخاطبین همجنسگرا و تولید محتوا برای آنان یکی از اتفاقت حساسی است که صنعت سرگرمی سازی غرب به آن توجه کرده است. البته بیشتر از آنکه مخاطبین همجنسگرا جدی گرفته شوند این آموزش و خط دهی همجنسگرایانه است که جدی گرفته شده است. بعید به نظر می‌رسد که میزان دگرباشان جنسی آنقدر زیاد و این مسأله مهم باشد که حتی پای این موضوع به فضای کارتون‌ها نیز باز شود.

به عنوان مثال سایت شبکه نتفلیکس در میان دسته‌بندی‌های خود مانند درام، جنایی، ورزشی و... در بخشی که آثار خود را بر اساس مخاطبین مانند خانواده، کودکان و نوجوانان تقسیم بندی می‌کند، بخشی جدا برای مخاطبین هم‌جنسگرا دارد.

نشان دگرباشی جنسیتی در نتفلیکس

در هر حال اشتیاق روز افزون رسانه‌های سرگرمی‌ساز غربی برای توجه به محتوای همجنسگرایی بدون شک از برنامه‌های بلندمدت فرهنگ و نظام سلطه سکولار است که برخلاف آنکه بنیان خانواده‌ها در تهدید و وضعیت بحرانی قرار دارد باز در صدد تبلیغ فرهنگ غیراخلاقی همجنسگرایانه است که نتایج آن را نیز می‌توان به دلیل علاقه مخاطبین داخلی به سریال‌ها و فیلم‌های خارجی در  جامعه خودمان مشاهده کنیم.

امیدواریم خانواده‌های ایرانی قبل از نمایش انیمیشن‌های خارجی از محتوای آن کاملاً مطمئن باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر کودک همجنسگرایان والدین ایرانی انیمیشن های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو

در گذشته که به روش‌های سنتی سم‌پاشی مزارع انجام می‌گرفت، مشکلات فراوانی گریبان‌گیر کشاورزان بود. به عنوان مثال در روشی که توسط سم‌پاش عملیات محلول پاشی انجام می‌شد، به دلیل تماس مستقیم با سم، سلامتی این افراد بسیار به خطر می افتاد و پس از مدتی مجبور به رها کردن کار خود می‌شدند و یا در روش دیگر که از تراکتورها استفاده می‌شد، 20 تا 30 درصد محصول زیر چرخ های تراکتور آسیب می‌دید و به کشاورز ضرر وارد می‌کرد، که در بسیاری از موارد کشاورز از محلول پاشی و سم پاشی مزرعه منصرف می‌شد.‬

‫اما یکی از شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه شریف با ساخت پهپاد محلول پاش کشاورزی توانسته این مشکلات را برطرف کند، به طوری که این پهپادها می‌توانند با محلول پاشی مزارع با سرعت و دقت بالا و هزینه کم و همچنین به حفظ سلامت نیروی انسانی در امر سم پاشی کمک کنند.‬

این پهپاد که ۲۵ درصد از نمونه‌های خارجی ارزان‌تر است، دارای ویژگی‌هایی است که در نمونه های مشابه خارجی آن وجود ندارد.

امین طلائی‌زاده، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در توضیح پهپادهای کشاورزی تولیدی شرکت گفت: پهپاد کشاورزی، پرنده بدون سرنشینی است که می‌تواند با کاهش هزینه در امور سم‌پاشی و کاشت از آن استفاده کرد؛ این پهپادها توانایی حمل سم، کود مایع و انواع آفت کش‌های محصولات کشاورزی را با ظرفیت‌های 10 و 20 لیتری دارند.‬ تاکنون تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این تکنولوژی در حال عرضه این محصول است. البته ماژول ارائه شده توسط این شرکت از تکنولوژی و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار است.

او با اشاره به اینکه در فصل‌های گرم سال در شهرهای جنوبی کشور به علت اینکه تبخیر محلول زیاد است امکان محلول‌پاشی در طول روز وجود ندارد؛ ادامه داد: این پرنده می‌تواند به راحتی در شب عملیات سمپاشی را انجام دهد و دوم اینکه می‌تواند سمپاشی را با سرعت حرکت خود تنظیم کند و این باعث می‌شود که محلول‌پاشی به صورت یکنواخت در تمام زمین اتفاق بیفتد.

‫وی در ادامه افزود: این پهپادها دارای سرعت و قدرت بالایی هستند به طوری که با پاشش یکنواخت روی کل زمین قادرند با 10 لیتر محلول هر هکتار را محلول پاشی کنند؛ همچنین سرعت کار در مقایسه با روش سنتی 10 برابر افزایش می یابد، مثلا در روش سنتی حداکثر تا 5 هکتار را می‌توان در روز محلول پاشی کرد اما با استفاده از این پهپادها تا 50 هکتار در روز قابل محلول پاشی است؛ این سرعت پاشش به مبارزه با آفات و بیماری ها در زمان طلایی کمک به سزایی می‌کند.‬

‫طلایی در ادامه با اشاره به اینکه این پهپادها کمک شایانی به صرفه جویی در مصرف آب و سم می‌کنند، خاطرنشان کرد: 98 درصد در مصرف آب و 30 در صد در مصرف سم صرفه جویی می‌شود. این پهپادها به صورت خودکار با سامانه‌های ماهواره ای حرکت می‌کنند و همه نقاط زمین را بطور یکنواخت پوشش می‌دهند و هیچ نقطه‌ای چند بار سم‌پاشی نمی‌شود و از دست نمی‌رود. در این پهپادها میزان پاشش با سرعت پهپاد تنظیم می‌شود که این امر باعث یکنواختی توزیع سم در هر هکتار می‌شود.‬

‫مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه این پهپاد بومی سازی شده، همتراز پهپادهای خارجی است افزود: پهپاد بومی سازی شده ۲۵ درصد از نمونه خارجی ارزان‌تر است و با تولید هر پهپاد می توان از خروج ارز ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار ارز جلوگیری کرد؛ ضمن این که باعث اشتغال‌زایی هم می‌شود. عمده استفاده از این پهپادها در استان‌های خوزستان و فارس است.‬

‫وی در پایان گفت: متد ما «بچ پروداکت» است، به این معنا که باتوجه به نیاز مشتری مدل خاصی طراحی می‌شود. حتی ویژگی گرده افشانی که در نمونه‌های خارجی این محصول وجود ندارد در نمونه داخلی دیده می‌شود و با توجه به نیاز مشتری روی پهپاد این قابلیت قرار می‌گیرد.‬

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است