Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید بغدادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ کمبودی در حوزه تأمین خون در استان سمنان وجود ندارد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۸ هزار و ۳۰۰ مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون استان سمنان صورت گرفته که از این تعداد ۳۱ هزار مورد موفق به اهدای خون شدند.

وی با اشاره به اینکه شاخص اهدای خون در کشور به ازای هر یک هزار نفر ۲۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ نفر اهداکننده خون است، افزود: این شاخص در استان به ازای هر یک هزار نفر ۴۶ نفر اهداکننده خون وجود دارد.

شاخص اهدای مستمر خون در استان ۷۹ درصد است

مدیرکل انتقال خون استان سمنان بابیان اینکه ترویج فرهنگ اهدای خون یکی از مهم‌ترین رویکردهای این نهاد در سال جدید است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی در کشورهای درحال‌توسعه یا توسعه‌یافته میزان اهدای مستمر خون است..

بغدادی در ادامه با تأکید بر اینکه اهدای مستمر خون مصداقی بر سلامت خون افراد یک جامعه است، ابراز داشت: که شاخص اهدای مستمر خون در کشور حدود ۵۵ درصد و در استان سمنان نزدیک به ۷۹ درصد است.

وی اضافه کرد: سازمان انتقال خون همواره برای افراد اهداکننده آموزش‌های لازم جهت تقویت فرآیند خود مراقبتی را ارائه می‌کند که این امر در ارتقای سلامت خون افراد نقش مؤثری ایفا می‌کند و به‌تبع آن ارتقای سطح سلامت خونی در استان و کشور را در پی خواهد داشت.

ضرورت تبلیغات و فرهنگ‌سازی گسترده برای اهدای خون

مدیرکل انتقال خون استان سمنان در ادامه با اشاره به در پیش رو بودن ایام تعطیلات نوروزی و آب‌وهوای سرد یادآور شد: در این مدت با کاهش مراجعه‌کننده و اهداکننده خون مواجه خواهیم بود که این امر منجر به کاهش ذخایر خونی در استان می‌شود به همین سبب لازم است برای حضور و مشارکت مردم در این امر خداپسندانه تبلیغات و فرهنگ‌سازی گسترده‌تری انجام شود.

بغدادی بابیان اینکه در حال حاضر مشکلی برای تأمین خون در استان وجود ندارد، تصریح کرد: روزانه پنج برابر میزان مصرف خون در مراکز درمانی در استان ذخیره می‌شود و بیمارستان‌ها در سطح استان بر اساس نیاز میزان خون موردنیاز و فرآورده‌های خونی خود را از بانک خون تقاضا می‌کنند و به‌سرعت نیاز آن‌ها تأمین می‌شود.

وی در مورد خون‌رسانی به گروه‌های خونی خاص یادآور شد: شناسایی افراد با گروه‌های خونی خاص در استان در دستور کار قرار دارد و مشکلی برای تأمین خون موردنیاز این افراد وجود ندارد.

بهره‌برداری از پروژه بانک خون شاهرود تا پایان سال ۹۸

مدیرکل انتقال خون استان سمنان در پایان بابیان اینکه پروژه تأسیس ساختمان جدید انتقال خون شاهرود در دست اقدام است، اظهار داشت: این پروژه در سال ۹۰ کلنگ زنی شده است و به‌زودی با رفع برخی نواقص فنی تا پایان سال جاری بهره‌برداری می‌شود.

بغدادی با اشاره به اینکه تجهیزات موردنیاز برای راه‌اندازی این پروژه در حال تأمین است، خاطرنشان کرد: نوسازی و بهسازی تجهیزات موجود برای راه‌اندازی این پروژه در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: در سطح استان چهار پایگاه انتقال خون در شهرستان‌های سمنان، گرمسار، دامغان و شاهرود وجود دارد و به عموم مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان سمنان انتقال خون ایام تعطیلات نوروزی بیمارستان شاخص انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی انتقال خون استان سمنان اهدای مستمر خون خون در استان شاخص اهدای اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته

افشین محمدی گفت: طی سال گذشته در استان همدان ۴۴ هزار و ۳۳۲ واحد خون و ۸۷۲ واحد پلاکت فرزیس اهداء شده که این میزان اهدای خون به نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

وی همچنین با اشاره به اهدای ۳۸۷۲ واحد خون و ۹۹ واحد پلاک فرزیس در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ در استان همدان افزود: در سال گذشته ۱۰ هزار و ۷۱۵ واحد از مازاد نیاز خون استان همدان به سایر استان‌ها ارسال شده است.

محمدی بیان کرد: فرآورده‌های خونی دارای تاریخ انقضاء هستند بنابراین برای اینکه تاریخ فرآورده‌های خونی نگذرد بعد از پاسخگویی و تأمین نیاز بیمارستان‌های سطح استان، مازاد فرآورده‌های خونی با هماهنگی لازم از طریق شبکه ملی خون‌رسانی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیرکل انتقال خون استان همدان تصریح کرد: در همین رابطه تهران، زاهدان و بندرعباس از جمله استان‌هایی بوده‌اند که فرآورده‌های خونی مازاد نیاز استان همدان در سال گذشته به این استان‌ها ارسال شده است.

وی با اشاره به همکاری خوب مردم استان همدان در زمینه اهدای خون یادآور شد: در حال حاضر در استان، شهرستان‌های همدان و ملایر دارای مرکز خونگیری ثابت هستند و در این رابطه مرکز خونگیری همدان همه‌روزه صبح و بعدازظهر و مرکز خونگیری ملایر همه روزه از صبح تا ظهر دارای فعالیت است.

محمدی اضافه کرد: تیم سیار انتقال خون استان برای تسهیل در اهدای خون سایر شهرستان‌ها، یک روز در ماه به شهرستان اسدآباد، دو روز در ماه به شهرستان تویسرکان و سه روز در ماه به شهرستان نهاوند اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: برای شهرستان رزن نیز در صورت همکاری فرمانداری این شهرستان در رابطه با تأمین فضای لازم و مناسب برای خونگیری دارای برنامه خواهیم بود و به منظور خونگیری و اهدای خون، همکاران تیم سیار را به صورت ماهانه مانند سایر شهرستان‌های استان به این شهرستان اعزام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای ۱۷۹ واحد خون در مهربان
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر