Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت آمریکا از کنگره خواسته است مبلغ ۲.۵ میلیارد دلار را برای مقابله با شیوع این ویروس خطرناک در این کشور تصویب کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو در حالی که دونالد ترامپ گفته است که کرونا در آمریکا کاملا تحت کنترل است، دولت او از کنگره خواسته است مبلغ ۲.۵ میلیارد دلار را برای مقابله با شیوع این ویروس خطرناک در این کشور تصویب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تارنمای آمریکایی فاکس بیزنس روز دوشنبه گزارش داد این خبر گزارش اولیه این شبکه خبری را درباره درخواست کاخ سفید برای اختصاص مبلغی ویژه برای مقابله با بحران سلامت را تایید کرده است.

بر اساس این گزارش دوشنبه شب دفتر مدیریت و بودجه (OMB) کاخ سفید در بیانیه ای این درخواست دولت ترامپ از کنگره آمریکا را اعلام کرد. دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید گفت این مبلغ بودجه تهیه واکسن، درمان و تجهیزات محافظتی را هدف قرار می دهد.

تا دوشنبه شب ۵۳ مورد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا تایید شده است.

در مقایسه، دولت باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۴ و شیوع ابولا در غرب آفریقا بودجه ۴.۶۴ میلیارد دلاری برای واکنش سریع به علاوه مبلغ ۱.۵۴ میلیارد دلار به عنوان بودجه احتیاطی درخواست کرده بود.

هفته گذشته سناتورهای ارشد دموکرات از جمله چاک شومر و دیک دوربین در نامه ای به «الکس آیزار» (Alex Azar) وزیر خدمات بهداشتی و انسانی آمریکا از این که تاکنون منابع مازادی را که دولت آمریکا برای واکنش به شیوع سریع ویروس کرونا نیاز دارد تشریح نشده است، انتقاد کردند.

سناتورهای آمریکایی در این نامه از گسترش سریع این ویروس ابراز نگرانی و از این که دولت اعلام نکرده که چه میزان بودجه برای واکنش به شیوع این بیماری نیاز دارد انتقاد کردند.

پیتر ناوارو مشاور تجاری کاخ سفید، در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در چین، از طرح انتقال زنجیره تولید داروی آمریکا به داخل کشورش حمایت کرده و تلاش کرده تهدید گسترش این ویروس علیه اقتصاد آمریکا را کم اهمیت نشان دهد.

درخواست افزایش بودجه بودجه و فرافکنی ترامپ

ترامپ روز دوشنبه در توئیتی از تلاش های دولتش برای دفاع از کشور در مقابل این ویروس دفاع کرد.

در حالی که گزارش ها از درخواست افزایش بودجه برای مقابله با این ویروس است ترامپ مدعی است که اوضاع در ایالات متحده درخصوص کرونا کاملا تحت کنترل است و فکر می کند که اوضاع بازار سهام که روز دوشنبه به دلیل نگرانی ها از گسترش این بیماری دچار تزلزل شد، از نظر او خوب به نظر می رسد.

ناوارو گفته است اقتصاد آمریکا بسیار قوی و در مقابل اتفاقات چین آسیب پذیر نیست.

بر اساس گزارش ها، شمار مبتلایان به کرونا در چین به ۷۷ هزار و ۶۵۸ مورد و تعداد قربانیان به ۲ هزار و ۶۶۳ نفر رسیده است.

همچنین بخش‌های مختلف اقتصادی بعضی از کشورها متحمل خسارت شده است. در همین راستا، شاخص سهام در بازارهای آسیا، اروپا و آمریکا سقوط کرد.

نگرانی از شیوع کرونا در بازار سهام آمریکا روز گذشته (دوشنبه) باعث شد ارزش سهام داوو جونز ۲.۸۶ درصد کاهش یافته و ۸۳۰ واحد ارزش خود را از دست بدهد.

بازار سهام اس اند پی ۵۰۰ هم ۲.۸۲ درصد معادل ۹۰ واحد، سقوط ارزش داشت و نمودار بازار بورس نزدک هم ۳.۳۲ درصد معادل ۳۱۴ واحد رو به پایین حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مقابله با کرونا در آمریکا برای مقابله کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول