Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خیل سن بیسنته اینیاکی» کارشناس و مفسر سیاسی اسپانیایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در کشوری چون ایران، مردم به طور فعال در انتخابات حضور می یابند. این به معنی آن است که آنها به نظام حاکم اعتماد دارند که این می تواند به عنوان یک الگو برای سایر کشورهای جهان باشد.

اینیاکی افزود: وقتی مردم کشوری در زیر فشار شدید و تحریم های ناعادلانه اقتصادی قرار دارند، در چنین شرایطی حضور پرشور پای صندوق های رای به معنای آن است که این مردم به جهانیان ثابت کرده اند رای دادن یعنی شرکت در تصمیم گیری های کشور و این مسئله در پای صندوق های رای متجلی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک هشدار به امپریالیسم است و تایید حمایت های مردم کشور است به معنای این که « ما ثابت قدم ایستاده ایم.»

این کارشناس رادیو اسپانیایی معاونت برون مرزی صداوسیما افزود: این یک ارزیابی کلی از حضور گسترده مردم در انتخابات است. نگاه از بیرون به چنین ملتی صرف نظر از آن کسی که انتخاب می کند، با احترام خواهد بود، چرا که این ملت در پابرجا بودن نظام حاکم نقش بسزایی دارند و مشارکت آنها در ادامه استقرار سیستم آزادی و دموکراسی است.

وی گفت: غرب ایران را به نقض دموکراسی متهم می کند. این در حالی است که ایران علی رغم آن که کشوری اسلامی است ولی در آن اقلیت هایی چون زرتشتیان، یهودیان و ارامنه در مجلس شورای اسلامی این کشور نمایندگان خاص خود را دارند و کرسی های آنان در مجلس محفوظ است. حتی اگر آن ها از شرکت در انتخابات امتناع کنند کرسی های شان در مجلس باز هم محفوظ خواهد ماند.

اینیاکی ادامه داد: وقتی در کشوری چون ایران، مردم به طور فعال در انتخابات حضور می یابند این به معنی آن است که آن ها به نظام حاکم اعتماد و حق تصمیم گیری دارند همچنین نشانگر آن است که سطحی از مذاکره و گفت و گو در کشور وجود دارد و مردم خود را موظف می دانند که از کشورشان دفاع کنند و برای همین در انتخابات شرکت می کنند.

اینیاکی اضافه کرد: این می تواند یک الگو برای سایر کشورهای جهان باشد. وقتی کشوری زیر بار فشار شدید اقتصادی و تحریم های اقتصادی ناعادلانه قرار دارد، در چنین شرایطی حضور پرشور مردم پای صندوق های رای به معنای آن است که این مردم به جهانیان ثابت کرده اند که رای دادن یعنی شرکت در تصمیم گیری های کشور و این مسئله در پای صندوق های رای متجلی می شود. این یک هشدار به امپریالیسم است.  این یک ارزیابی کلی از حضور گسترده مردم در انتخابات است. نگاه از بیرون به چنین ملتی صرف نظر از آن کسی که انتخاب می کند، سرشار از  احترام خواهد بود.

وی در پایان گفت: امروزه شاهد آن هستیم که سیاست سکوت از یک سو و از سوی دیگر سیاست دروغ پراکنی درباره واقعیت های موجود در ایران وجود دارد. همین اخبار کذب در مورد سیستم های انتخاباتی برخی از کشورها دیگر نظیر ونزوئلا نیز گفته می شود. سیستم انتخاباتی که در آن نظارت، حفاظت و بررسی آرا با دقت بالایی انجام می شود. شمار زیادی از مردم ونزوئلا در انتخابات شرکت می کنند و همواره در تمامی انتخابات دولت نظارت کاملی داشته است. با این حال می بینیم که قدرت های غربی انتخابات این کشور را زیر سئوال برده اند. در نقطه مقابل می بینیم که امپریالیسم در برابر چنین مکانیسمی که به این شکل حضور مردم در انتخابات را تضمین می کند، سکوت اختیار کرده است و همین حکایت از عصبانیت و ناخرسندی انها از مشارکت سیاسی مردم است.

کد خبر 4862667

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 98 ایران سوریه ایالات متحده آمریکا عراق ترکیه رژیم صهیونیستی ایران ادلب روسیه فلسطین عربستان سعودی دونالد ترامپ معامله قرن افغانستان ارتش سوریه پای صندوق های رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد