Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدعلی کارگرمطلق  در کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان که با رویکرد صنایع لبنی برگزار شد، اظهارداشت: شرکت صنایع شیر ایران با ۶۲ سال فعالیت محصولات لبنی در سال‌های گذشته به عنوان بزرگترین تولیدکننده شیر و لبنیات در کشور و منطقه خاورمیانه شناخته شده و نقش تنظیم بازار را در داخل کشور بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این شرکت توانسته با پیروی از سیاست‌های دولت در حوزه تنظیم بازار و رعایت حقوق مصرف کننده محصولات با کیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد به طوریکه هم‌اینک با ۱۶ کارخانه، روزانه سه هزار و ۸۰۰ تن شیر دریافت، فرآوری و توزیع می‌کند.

معاون تحقیق، توسعه و هماهنگی شرکت صنایع شیر ایران بیان کرد: از سال‌های گذشته موضوع صادرات محصولات لبنی به سایر کشور‌ها از جمله کشور‌های منطقه و همسایه در برنامه صنایع شیر ایران قرار گرفت.

او تصریح کرد: با توجه به اینکه طعم شیر سیستان و بلوچستان بی‌نظیر است و ظرفیت فراوانی در حوزه شیر شتر در منطقه وجود دارد این شرکت به دنبال سرمایه‌گذاری در این حوزه برای اشتغالزایی و کمک به بهبود صنایع منطقه است.

کارگر مطلق گفت: شرکت صنایع شیر ایران همچنین به منظور رونق کارخانه‌های لبنی سیستان و بلوچستان آماده ارائه مشاوره و راهکار و سرمایه‌گذاری مشترک است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سرمایه گذاری صنایع بزرگ لبنی کشور در استان ضمن بهبود وضعیت واحد‌های لبنی استان با جذب بازار‌های صادراتی کشور‌های همسایه زمینه ساز اشتغال و رونق تولید در منطقه می‌شود. این استان از ظرفیت‌های زیادی در حوزه کشاورزی و دامپروری برخوردار است که عواملی همچون خشکسالی‌های پی در پی بر تولیدات این بخش تاثیرات منفی گذاشته است.

ماندانا زنگنه ادامه داد: تغییرات جوی که بارش‌های مطلوبی را در ۲ سال اخیر عاید سیستان و بلوچستان کرده نوید آینده روشن در حوزه دامپروری و کشاورزی استان می‌دهد که باید از این ظرفیت برای رونق صنایع همچون لبنی بهره برد.

او تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع لبنی سیستان و بلوچستان علاوه‌بر تامین نیاز منطقه فرصت مناسبی را برای توسعه صادرات این محصولات به کشور‌های افغانستان و پاکستان فراهم می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به وضعیت صنایع لبنی این استان گفت: با توجه به اینکه هم‌اینک از مجموع هشت کارخانه تولیدات محصولات لبنی استان ۲ واحد با ظرفیت اندک در حال فعالیت هستند بنا داریم با استفاده از ظرفیت صنایع لبنی مطرح کشور زمینه را برای رونق این صنایع و سرمایه‌گذاری آن‌ها در این حوزه فراهم کنیم.

او با قدردانی از نگاه مثبت صنایع شیر پگاه کشور به سیستان و بلوچستان گفت: وجود بیش‌از ۷۵ هزار نفر شتر کشور در این استان زمینه را برای تولیدات محصولات لبنی در این حوزه فراهم کرده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان صنایع شیر ایران سرمایه گذاری محصولات لبنی صنایع لبنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین‌المللی صادراتی «اکسپو» فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است که در این راستا غرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، داوود شهرکی، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه بین‌ المللی اکسپو از تاریخ هشتم الی دوازدهم اردیبهشت سال‌جاری با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه، استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار گفت: غرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در حال احداث است.

شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در استان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

کد خبر 748318

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان