Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:35:35 GMT

وکالت صرفا مربوط به راهروهای دادگاه نیست

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۴۴۷۲

وکالت صرفا مربوط به راهروهای دادگاه نیست

ایسنا/کرمان رییس کانون وکلای دادگستری ستان کرمان با اشاره به اینکه باید نهاد وکالت به مردم معرفی شود، گفت: وکالت صرفا مربوط به دادگاه و راهروهای دادگاه نیست و اگر مطبوعات این فرهنگ را نهادینه کنند که مردم قبل از انجام هر معامله و قبل از بروز اختلاف با یک مشاور حقوقی و وکیل طرح موضوع کنند، بسیاری از دعاوی که در دادگاه است، اصلا مطرح نمی شود و وکیل سعی می کند بهترین قرارداد را پیشنهاد داده و اختلاف بین طرفین دعوا را در دفتر خود حل و فصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"علی خواجوئی راد" امروز سه شنبه در نشست خبری با گرامیداشت ۷ اسفند سالروز استقلال کانون وکلاء اظهار کرد: امسال شصت و هفتمین سالروز استقلال کانون وکلاء است که این روز جشن گرفته می شود زیرا معتقدند این استقلال تضمینی برای اصول دادرسی عادلانه است و یک وکیل مستقل بهتر می تواند از حقوق مردم دفاع بکند.

وی با اشاره به اینکه وکالت شغل و کسب و کار نیست، افزود: وکالت یک خدمت حقوقی است که از قانون ناشی شده و در قانون اساسی، حکومت مکلف شده دسترسی مردم به وکالت را فراهم کند.

خواجوئی راد تصریح کرد: یکی از راه های دستیابی مردم به وکیل این است که قوه قضائیه به تربیت وکیل اقدام کند که این امر با اصول دادرسی عادلانه منطبق نیست و به این جمع بندی رسیدند که یک نهاد به موجب قانون تشکیل شود تا وکیل را برای جامعه تربیت کرده و وظیفه ای که به عهده حاکمیت در دستیابی مردم به وکیل است را انجام بدهد و در این راستا کانون وکلای دادگستری به وجود آمد.

رییس کانون وکلای دادگستری استان کرمان بیان کرد: کانون وکلاء بدون یک ریال بودجه دولتی هر ساله آزمون وکالت را برگزار و برای تعدادی وکیل با هماهنگی قوه قضائیه به عنوان کارآموز پروانه وکالت صادر کرده و ۱۸ ماه آنها را آموزش می دهد.

وی افزود: کانون وکلاء یک نهاد عام المنفعه است که در کنار وظیفه اصلی تعلیم و تربیت وکلاء، وظایف فرهنگی اجتماعی نیز انجام می دهد و در یک سال گذشته برای سیل زدگان شمال استان کمک هایی ارسال، در مناسبت های ملی و مذهبی فعالیت کرده و در پرونده های کیفری به عنوان وکیل تسخیری همکاری داشته است.

خواجوئی راد اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰ پرونده در سال گذشته که دادگاه تشخیص داده متهم نیاز به وکیل دارد، همکاران ما بدون دریافت حق الوکاله تحت عنوان وکیل معاضدتی مبادرت به دفاع کرده اند.

وی تصریح کرد: در پرونده های حقوقی افرادی هستند که توانایی گرفتن وکیل ندارند و براساس تفاهنامه هایی که با کمیته امداد، بهزیستی و دادگستری داریم، مشاوره حقوقی ارائه کرده و یا دفاع می کنیم.

این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه باید نهاد وکالت به مردم معرفی شود، گفت: وکالت صرفا مربوط به دادگاه و راهروهای دادگاه نیست و اگر مطبوعات این فرهنگ را نهادینه کنند که مردم قبل از انجام هر معامله و قبل از بروز اختلاف با یک مشاور حقوقی و وکیل طرح موضوع کنند، بسیاری از دعاوی که در دادگاه است، اصلا مطرح نمی شود و وکیل سعی می کند بهترین قرارداد را پیشنهاد داده و اختلاف بین طرفین دعوا را در دفتر خود حل و فصل کند.

وی افزود: کانون وکلاء برای مشورت و معاضدت آماده است و در یک جامعه آرمانی باید به جایی برسیم که مردم خودشان به وکیل مراجعه کنند.

خواجوئی راد اظهار کرد: وکالت در واقع فراهم کردن و دستیابی مردم به استفاده از خدمات حقوقی است و روز وکیل متعلق به مردم و تضمین اصول دادرسی عادلانه است.

وی با اشاره به اینکه کانون وکلای دادگستری استان کرمان ۱۵۰۰ عضو دارد، تصریح کرد: کانون وکلای دادگستری استان کرمان توسط هیئت مدیره اداره می شود که منتخبِ اعضای کانون است و ارائه خدمات حقوقی به مردم در حدودی که قانون تعیین کرده را دنبال می کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی كانون وكلا کانون وکلای دادگستری کانون وکلاء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد

هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در اظهاراتی گفت: آنکارا تصمیم گرفت که به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری بپیوندد.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: ایجاد دولت فلسطینی و راه‌حل ۲دولتی، ۲ امر اساسی هستند و در دیدار با سران کشور‌های غربی بر آن‌ها تاکید کردیم. برخی کشور‌های غربی اکنون اعتراف می‌کنند که راه‌حل ۲دولتی امری اجتناب‌ناپذیر است.

وزیر خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: اسرائیل به جنایت‌های خود علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد و جامعه بین‌المللی باید این جنایت‌ها را متوقف کند. در غزه تنها فلسطینی‌ها نمی‌میرند بلکه تمام انسانیت می‌مرد.

فیدان همچنین گفت که کشورش کوچ اجباری مردم فلسطین را نمی‌پذیرد.

آفریقای جنوبی ۲۹ دسامبر ۲۰۲۳ شکایتی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه کرد، این دادگاه ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴ به رژیم صهیونیستی دستور داد تدابیری را برای جلوگیری از وقوع کشتار جمعی فلسطینی‌ها و بهبود وضعیت انسانی در نوار غزه اتخاذ کند.

همچنین این دادگاه رژیم صهیونیستی را به ارائه گزارشی درباره نحوه اجرای این دستورات ظرف یک ماه از صدور حکم ملزم کرد.

دیوان بین‌المللی دادگستری پیشتر اعلام کرد آفریقای جنوبی درخواست فوری را برای تعیین اقدامات پیشگیرانه بیشتر و اصلاح حکم ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴ دادگاه و نیز حکم بعدی آن در تاریخ ۱۶ فوریه گذشته در ارتباط با شکایت مطرح شده علیه رژیم صهیونیستی در خصوص اجرای توافقنامه ممنوعیت و مجازات کشتار جمعی در نوار غزه ارائه کرد.

طبق اعلام این دادگاه، آفریقای جنوبی در درخواست جدید خود اعلام کرد با توجه به اتفاقات جدید و تغییرات ایجاد شده در شرایط موجود در غزه به ویژه قحطی گسترش یافته در آنجا مجبور به بازگشت به دادگاه شده است.

دیگر خبرها

  • تایید حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است