Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاجی میرزایی در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به تمهیدات آموزش و پرورش برای مقابله با کرونا گفت: به محض آنکه نخستین تست کرونا مثبت اعلام شد، ما مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را آغاز کردیم و همه معاونین سلامت استان‌ها و معاونین بهداشت وزارت بهداشت در یک ویدئو کنفرانس شرکت کردند و تمام ضرورت‌ها و اولویت‌ها را مرور کردند و با کارهایی که باید انجام بدهند آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستورالعمل‌هایی برای مدیران مدارس، معلمان و دانش‌آموزان تدوین شد که شامل نحوه پیشگیری و مراقبت‌ها و اقداماتی بود که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره ضدعفونی کردن مدارس گفت: ما به همه مدارس ابلاغ کردیم و آنها کار را شروع کرده‌اند. سلامت بچه‌ها فوق‌العاده اهمیت دارد و تلاش می‌کنیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم.

حاجی میرزایی درباره مشکل مدارس برای تامین مواد ضدعفونی کننده گفت: روز یکشنبه در هیئت وزیران گزارشی از سرانه بهداشت مدارس ارائه دادم. امسال از حیث سرانه مورد نیاز مدارس اولویت را به مناطق محروم داده بودیم. هیئت دولت به سازمان برنامه تاکید کرد که اعتباری را برای مدارس پیش بینی کند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنند.

وی در پاسخ به اینکه آیا تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صحت دارد؟ اظهار کرد: نخیر، ما در تعطیلات، تابع سیاست‌ها و صلاح‌دید وزارت بهداشت هستیم و اگر در منطقه و استانی وزارت بهداشت تشخیص بدهد که تعطیلی ضرورت دارد ما حتما این کار را انجام خواهیم داد.

 

تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صرفا پیشنهاد کمیسیون آموزش مجلس بود 

 

وی درباره اعلام اخباری از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی درباره تعطیلی مدارس تا پایان تعطیلات نوروزی گفت: آنها پیشنهادی تهیه و به رئیس مجلس داده‌اند. موضوع تخصصی و در صلاحیت وزارت بهداشت است که تشخیص بدهد چه نوع اجتماعاتی خطرناک است و آیا مدارس باید تعطیل شوند یا خیر؟.

وی افزود: این روزها برخی مناطق به علت توصیه‌ها تعطیل شده‌اند، اما از این پس منحصرا از مسیر وزارت بهداشت و اعلام ضرورت از سوی آنها، تعطیلی را اعلام خواهیم کرد.

 

ارائه آموزش‌های مجازی در صورت تداوم تعطیلات

 

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا کلاس‌های جبرانی برگزار می شود یا سال تحصیلی با تاخیر تمام می‌شود؟ گفت: ما برای اینکه شرایط تحصیل را تامین کنیم اگر در جایی تعطیلات بلندمدت تری نیاز بود برای جبران فرصت از دست رفته از روش‌های مجازی استفاده می‌کنیم. گروهی را مامور کردیم تا آخر این هفته این کار را انجام بدهند و زمینه آموزش مجازی را فراهم کنند. اگر ادامه تعطیلی لازم بود از طریق فضای مجازی آموزش غیرحضوری را در دستورکار داریم.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا اگر فرزند مدرسه‌ای داشتید اجازه می‌دادید در این شرایط به مدرسه برود؟ گفت: یک فضای عمومی در جامعه دامن زده می‌شود که ممکن است خیلی واقع بینانه نباشد. این موضوع در تخصص من نیست و موضوعی بهداشتی است.

وی ادامه داد: بنده در جایگاه یک پدر، به مجموعه بهداشت و درمان اعتماد می‌کنم و اگر وزارت بهداشت در جایی تشخیص بدهد که مشکلی برای بچه‌ها وجود ندارد به گفته آنها اعتماد می‌کنم.  

 

سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلات برای جلوگیری از سفر است؟

 

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا شما که متولی مدارس هستید، اعلام تعطیلی را به مجموعه دیگری می سپارید؟ اظهار کرد: مرجع تخصصی اعلام ضرورت تعطیلی، وزارت بهداشت است. ما نمی‌دانیم که این کار ضرر دارد و در چه حدی و کجا باید تدابیری اتخاذ شود. از قلمرو بیماری اطلاع دقیق نداریم اما وزارت بهداشت قلمرو و میزان شیوع را می‌داند. ما بر اساس صلاحدید آنها تصمیم می‌گیریم.

وی درباره سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلی مدارس به منظور جلوگیری از به سفر رفتن مردم نیز گفت: خیر، اینطور نبوده و در این روزها شوراهای تامین استانی اختیاراتی داشتند و به صلاحدید خودشان روزهایی را  تعطیل اعلام کرده‌اند. به منظور انسجام بخشیدن به تعطیلات پراکنده در دولت بحث و مقرر شد که وزارت بهداشت تشخیص بدهد چه موقعی و در کجا لازم است تعطیلی را اعلام کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر تعطیلی مدارس آموزش و پرورش کرونا وزیر آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش تعطیلی مدارس وزارت بهداشت تشخیص بدهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!

به گزارش قدس آنلاین، لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته که به تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس رسیده است، اکنون مراحل پایانی خود را در صحن علنی مجلس می‌گذراند؛ البته با وجود اینکه تعطیلی روز پنجشنبه در این کمیسیون مصوب شد اما همچنان اختلاف نظرها بین تعطیلی روز پنجشنبه یا شنبه ادامه دارد.

یکی از اهم مسائلی در خصوص این لایحه مطرح می‌شود، این است که چه کسانی مشمول این مصوبه قرار خواهد گرفت. هرچند برخی نمایندگان مجلس دایره شمول این طرح را برای همه شاغلین در نظر گرفته‌اند اما به اعتقاد اکثر کارشناسان، از آنجا که لایحه مذکور مربوط به اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری است، این لایحه تنها مربوط به کارمندان دولت و دستگاه‌های اجرایی است؛ بنابراین تسری این مصوبه به کارگران بخش خصوصی را منوط به اصلاح و تغییر قانون کار و یا الصاق آیین‌نامه‌های اجرایی مرتبط با آن می‌دانند.

هفته گذشته، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پیرامون تعطیلی پنجشنبه‌ها و اجرای آن بر مشمولان قانون کار و بخش خصوصی با بیان این که این مسئله نیاز به قانون دارد، تصریح کرد:«هرچه که قانون‌گذار تصویب کند لازم الاجرا است. در واقع هرچه که مجلس تصویب کند و ابلاغ شود ما حتما اجرا خواهیم کرد.»

از سوی دیگر برخی کارفرمایان و صاحبان بنگاه‌های اقتصادی از جمله خانه صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند به تناسب کاهش ساعت‌های کاری، حقوق کارکنان کاهش ۱۰ درصدی را تجربه خواهد کرد. اما محمد چکشیان، معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در واکنش به این موضوع اعلام کرد:«این امر خلاف قانون بوده و هیچ فردی نمی‌تواند سلیقه‌ای عمل کند.»

یک فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار تحریریه جوان قدس در خصوص افزایش تعطیلات هفته عنوان کرد: پیش از تصویب هر قانون، باید مستندات پژوهشی درباره فلسفه وجودی آن بررسی شود. آیا این اقدام به نفع افزایش بهره‌وری و تولید ناخالص ملی کشور است؟ در واقع مجلس و هیئت وزیران نباید تصمیمات دوره رونق را در زمان رکود بگیرند.

احسان سهرابی با اشاره به سخنان اخیر وزیر کار، پیرامون مشمولیت کارگران در لایحه تعطیلی‌ها عنوان کرد: در این لایحه اشاره شده که این موضوع مشمول ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، یعنی نیروهای رسمی دستگاه‌های اجرایی است. با این حال اخیراً وزیر کار آن را به کلیه مشمولان قانون کار مرتبط دانسته است. البته وقتی دامنه لایحه فقط به کارمندان دولت محدود شده است، وزیر کار نمی‌تواند آن را مشمول کارگران نیز بداند.

سهرابی بیان کرد: پیش از این نیز کارگران از حقوق متعددی محروم بوده‌ و بسیاری از آن‌ها بر خلاف کارمندان دستگاه‌های اجرایی، در روزهای شیوع ویروس کرونا از تعطیلی‌های ضروری برخوردار نبوده‌اند. بنابراین اگر وزیر کار در لایحه اخیر به دنبال رعایت عدالت است، باید مکاتبات لازم صورت بگیرد تا مشمولین قانون کار هم در لایحه مذکور قید شوند.

این کارشناس حوزه روابط کار ضمن اشاره به اینکه برخی مشاغل بنابر ضرورت نمی‌توانند دو روز در هفته تعطیل شوند، توضیح داد: در این صورت باید مزایای مربوط به این مشاغل در قالب اضافه‌کار در نظر گرفته شود. در نتیجه باید پیش از تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس، تمامی مواد فصل سوم قانون کار مورد بازنگری و اصلاحات کارشناسی قرار بگیرد.

افسانه پدرامی‌فر خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید 
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان