Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:21:23 GMT

تبدیل نخاله‌های ساختمانی به کفپوش خیابانی

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۴۸۶۰

تبدیل نخاله‌های ساختمانی به کفپوش خیابانی

به گزارش خبرگزاری مهر، صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه پسماندهای ساختمانی و عمرانی از سال‌ها پیش یکی از پسماندهای پردردسر شهری محسوب می‌شوند، گفت: در شهر تهران روزانه حدود ۵۰ هزار تن پسماند ساختمانی و عمرانی تولید می‌شود که این حجم با رونق ساخت و ساز مسکن در برخی از فصول، افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، مدیریت ضایعات ساختمانی، یکی از راه‌های مؤثر در حل معضلات زیست محیطی و اقتصادی مربوط به موضوع پسماند است.

وی افزود: سازمان مدیریت پسماند تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی برای ایجاد کارخانه‌های تبدیل ضایعات و نخاله‌های ساختمانی به محصولاتی همچون شن، بلوک، جدول، نیوجرسی و کف پوش، نه تنها نگرانی‌های محیط‌زیستی در این زمینه را کاهش دهد، بلکه با بازگشت دوباره این محصولات تولیدی به شهر و استفاده مجدد از آنها، چرخه بازیافت را تکمیل کند.

علیپور در ادامه با اشاره به اینکه پسماندهای ساختمانی، پس از جمع‌آوری برای تبدیل به ماسه، قلوه سنگ، شن و خاک‌های باغچه‌ای به کارخانه منتقل می‌شوند تا در امور مربوط به باغبانی و زراعی و پر کردن گودال‌ها و آسفالت‌ها استفاده شوند، گفت: پسماندهای ساختمانی و عمرانی که پیش از این یکی از پسماندهای پردردسر شهری محسوب می‌شدند، از این پس بازیافت و به محصولاتی همچون بلوک، جدول، نیوجرسی و کف پوش تبدیل شده و باعث ایجاد درآمد خواهند شد.

این مقام مسئول بازیافت مصالح ساختمانی را عامل مهمی در راستای حفظ منابع دانست و تاکید کرد: طرح کاپ (کاهش پسماند) به همه بخش‌های مدیریت پسماند تعلق دارد؛ طرحی که اجرای آن در کنار پیامدهای زیست محیطی و بهداشتی، به نفع اقتصاد کشور نیز خواهد بود.

کد خبر 4862665

منبع: مهر

کلیدواژه: نخاله ساختمانی شهرداری تهران مدیریت پسماند شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش انتخابات 98 قوه قضاییه شهر تهران دستگیری سارق محسن حاجی میرزایی محسن هاشمی آتش نشانی نیروی انتظامی وضعیت راهها علی اعطا حجت نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، محمدرضا برزگر در رابطه با میزان تولید زباله در شهر یزد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان تولید روزانه پسماند خانگی در شهر یزد ۳۰۰ الی ۳۳۰ تن است.

وی گفت: سرانه هر شهروند یزدی در حدود ۵۵۰ الی ۶۰۰ گرم نفر در روز است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در مورد میزان زباله‌های استان یزد به تفکیک نوع آن‌ها، بیان کرد: به‌طور میانگین ۶۷ الی ۷۰ درصد پسماندهای تولیدی، پسماند تر (مواد آلی) و حدود ۳۰ درصد پسماند خشک است.

برزگر با اشاره به اینکه پسماندها به دو بخش قابل بازیافت و غیرقابل بازیافت تقسیم می‌شوند، ادامه داد: تفکیک از مبدأ و جمع‌آوری پسماند خشک به سه روش در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یکی از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک، روش سنتی بوده که هفته‌ای یک مرتبه با مراجعه به درب منازل شهروندان انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد ادامه داد: جمع‌آوری پسماند خشک به‌صورت هوشمند از طریق منظومه خدمات یکپارچه یزد من و برنامه بازپس یکی دیگر از روش‌ها است و همچنین جمع‌آوری در ایستگاه‌های ثابت سطح شهر و ایستگاه گلماند یکی دیگر از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک است.

برزگر عنوان کرد: در حدود ۳ درصد از پسماند خشک در طرح تفکیک از مبدأ جمع‌آوری صورت می‌پذیرد.

خبرنگار: مبین خوزان

انتهای خبر/

کد خبر: 1228254 برچسب‌ها پسماند پسماندسـوزی استان یزد

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • ۱۱۴ هکتار نخاله‌های ساختمانی طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس