Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه نشریه « ال اسپانیول »، فراگیری کروناویروس در سراسر جهان و تاثیر منفی آن بر تولید قطعات و منابع موجب شده تا شرکت‌های فناوری و ارتباطات اسپانیا احساس خطر کنند.
با وجود اینکه شرکت‌های فعال اسپانیا همچنان بر لزوم حفظ آرامش تاکید دارند اما شرکت اپل نیز هفته گذشته از افت سوددهی پیش‌بینی شده خود به دلیل تعطیلی کارخانه‌های چینی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته ال اسپانیول، شرکت‌های فناوری اطلاعات این کشور در شرایط نگران کننده موجود اعلام کردند که در صورت توقف فعالیت کارخانه‌های چینی، حداکثر تا دو یا سه ماه آینده از نظر تامین قطعات مشکلی نخواهند داشت و پس از آن شرایط حادتر می‌شود.

مشکل اسپانیا در بخش فناوری به دلیل وابستگی شدید به کارخانه‌های چینی است زیرا بیشتر آنها در نزدیکی شهر شنژن یکی از کانون‌های اصلی کروناویروس در جنوب شرقی چین قرار دارند.
اسپانیا بدون قطعات صادراتی چین قادر به تولید هیچ محصولی نخواهد بود.  

شیوع کرونا در ایتالیا و هم مرز بودن این کشور با اسپانیا موجب نگرانی دو چندان این کشور شده است. بیش از ۲۰۰ مورد شیوع ویروس کرونا در ایتالیا شناسایی و هفت مورد مرگ نیز در این کشور بر اثر ابتلا به این بیماری گزارش شده است. شهرهای واقع در مناطق ونتو و لمباردی در حالت قرنطینه قرار گرفته‌اند و محدودیت‌هایی در مورد بیش از ۵۰ هزار نفر از ساکنان مناطقی خاص که ورود و خروج به آن ممنوع شده، اعمال شده است.

سومین مورد ابتلا به ویروس کرونا که یک توریست ایتالیایی است در جزیره تنریفه اسپانیا تائید شد. پیش از این دو بیمار مبتلا در شهرهای گومرا و مایورکا نیز شناسایی شدند.
پدرو سانچز نخست‌وزیر اسپانیا بعدازظهر امروز (سه‌شنبه ۶ اسفندماه) با حضور مقام‌های این کشور برای بررسی راهکارهای مقابله وکنترل کرونا تشکیل جلسه خواهد داد.2023

برچسب‌ها کرونا اسپانیا فناوری اطلاعات چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اسپانیا فناوری اطلاعات چین کرونا اسپانیا فناوری اطلاعات چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی پرونده جاسوسی یک شرکت صهیونیست از مقامات اسپانیایی

اسپانیا یکی از مدافعان فلسطین در اتحادیه اروپا به حساب می‌آید به طوری که این کشور در حال لابی کردن در این اتحادیه به منظور به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین است. بدیهی است هر گونه اقدامی که به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیاید می‌تواند هدف توطئه آنها قرار گیرد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دادگاه عالی اسپانیا امروز (سه شنبه) از بازگشایی دوباره پرونده مربوط به جاسوسی شرکت ان اس او (NSO)، خالق نرم افزار جاسوسی پگاسوس خبر داد. این شرکت متهم است از پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و سایر مقامات سیاسی این کشور جاسوسی کرده است. 

مقامات مادرید می‌گویند: تحقیقات انجام شده در این زمینه با طرف فرانسوی به اشتراک گذاشته خواهد شد، جایی که سیاستمداران این کشور نیز هدف جاسوسی نرم افزار جاسوسی اسراییل قرار گرفته اند. هدف اصلی این تحقیقات پی بردن به ماهیت افراد پشت پرده این ماجراست؛ موضوعی که تاکنون هیچ طرفی به آن متهم نشده است. 

دولت اسپانیا در سال ۲۰۱۲ از جاسوسی این شرکت صهیونیستی از وزرا خبرا داده بود. این اقدام با جنجال گسترده در این کشور همراه بود به طوری که رییس سازمان اطلاعات اسپانیا به دلیل آن مجبور به استعفا شد. 

تاکنون مقامات رسمی مادرید اعلام نکرده اند که آیا طرف‌های خارجی یا گروه‌های اسپانیایی پشت این فرآیند جاسوسی بوده اند. 

این پرونده در سال گذشته میلادی به دلیل عدم همکاران مقامات صهیونیست بسته شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • بازگشایی پرونده جاسوسی یک شرکت صهیونیست از مقامات اسپانیایی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی