Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا برومند با اشاره به اینکه ۸ اثر از این تعداد ثبت در فهرست منقول فرهنگی و تاریخی هرمزگان است، بیان داشت: پیاله منقوش با نقش بز کوهی، ظرف سفال منقوش با نقش هندسی و ظرف سفال قهوه‌ای با نقش هندسی هر سه مربوط به هزاره سوم پیش از میلاد، سکه دینار عباسی مربوط به دوران معتصم عباسی (اواخر دوره عباسیان)، صندوق چوبی قبر امامزاده سید سلیمان (ع) مربوط به سال ۱۲۰۸ هجری قمری، چوب دستی متبرک امامزاده سید سلیمان (ع) مربوط به اواخر دوره زندیه، عودسوز فلزی شماره یک و عود سوز فلزی شماره ۲ امامزاده شاه اسماعیل طاشکوئیه حاجی آباد مربوط به دوران صفوی، آثاری هستند که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: همچنین ۴ اثر تاریخی شامل سایت تاریخی سنگ نگاره‌های دهتل در بستک، مقبره خلعت پوش و زیارت خواجه خضر در بندرکنگ و مقبره شیخ راشد در بندرشناس نیز در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیر کل هرمزگان با اشاره به اینکه از این تعداد، ۳ اثر ناملموس نیز در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، ادامه داد: این آثار شامل ساخت قایق شاشک، هنر ساخت اشتروک و سوند بافی است.

برومند همچنین به آثار طبیعی ثبت شده در فهرست آثار ملی اشاره کرد و افزود: «آبگرم تیربوئیه، غار نمکی تیربوئیه، درخت لور اسکله بندر شهید باهنر، آبگرم گرمش فین، مجموعه طبیعی فرهنگی سیاه کش و گنبد نمکی بستک نیز در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان با اشاره به اینکه ثبت آثار منقول و غیر منقول، طبیعی و ناملموس در فهرست آثار ملی می‌تواند موجب حفاظت بیشتر، تخصیص اعتبار برای حفاظت، مرمت، بازسازی و نگهداری بهتر آثار شود، افزود: امیدواریم بتوانیم در راستای حفاظت و صیانت از آثار ارزشمند استان گام‌های مؤثری برداریم.

تاکنون ۳۷۶ اثر منقول و غیر منقول، طبیعی و ناملموس استان هرمزگان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

کد خبر 4862823

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا برومند میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان ثبت ملی انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس بارش برف شهرکرد گرگان قزوین شیراز بیرجند یاسوج خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • مقام امنیتی اوکراین در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد