Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، رضا رحمانی امروز (سه‌شنبه) در نشست هماهنگی طرح نظارت و بازرسی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه ظرفیت‌های تولیدی مناسبی در حوزه صنایع غذایی وجود دارد، از افزایش ۲۰ درصدی تولید مواد غذایی در ۱۰ ماهه امسال خبر داد و گفت: بخشی از کالاهای اساسی وارداتی نیز بیشتر از سال‌های قبل وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت مواد بهداشتی در این شرایط طبیعی است

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا به دو حالت در بازار اثرگذار بوده است، تصریح کرد: تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا و فضاسازی‌های رسانه‌ای، قیمت برخی کالاها افزایش یافته است. از طرف دیگر مصرف برخی اقلام بهداشتی نیز به شدت افزایش یافته که طبیعی است.

رحمانی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا برای برخی دشمنان این فرصت طلبی را ایجاد کرد که بازار را به هم بریزند. البته برخی از فروشندگان نیز از این موضوع به عنوان یک فرصت یاد کردند و کالا را احتکار یا گرانفروشی کردند.

وزیر صمت از استان‌های کشور درخواست کرد که جلسات ستاد تنظیم بازار را به صورت مستمر با حضور استانداران برگزار کنند و گفت: تلاش داریم بتوانیم تولید اقلام بهداشتی را که این روزها بیشتر مورد توجه و نیاز مردم است، افزایش دهیم.

کمبود شکر نداریم

رحمانی در ادامه با تاکید بر اینکه کمبودی در زمینه شکر وجود ندارد، تصریح کرد: اگر عرضه با وقفه ایجاد شود، برخی به سمت احتکار حرکت می‌کنند. البته شکر به اندازه کافی در کشور وجود دارد و حتی ما متهم به این بودیم که چرا اینقدر شکر ذخیره سازی شده است؛ بنابراین فقط باید این کالا در بازار  عرضه شود.

استقرار نماینده وزارت صمت در واحدهای تولید مواد ضدعفونی

وزیر صمت از فعالیت ۱۴ واحد فعال بزرگ در بخش مواد ضدعفونی کننده خبر داد و گفت: اکنون نمایندگان وزارت صمت در این کارخانه‌ها مستقر شده‌اند تا مشکلاتشان را رفع کنند؛ بنابراین مشکلی برای کالارسانی در بازار نداریم.

صدور مجوز کوتاه مدت تغییر خط تولید برای محصولات بهداشتی

وی همچنین از هماهنگی با وزارت بهداشت برای صدور مجوزهای کوتاه مدت به برخی واحدهای تولیدی برای تغییر خط تولیدی خبر داد تا آن‌ها بتوانند محصولات مورد نیاز پزشکی را تولید کنند.

به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر ۷۰ واحد تولیدی مواد شوینده در کشور فعال است که ۲۵۰ هزار تن ظرفیت تولید دارند. مواد اولیه این محصولات نیز داخلی است و سال گذشته تنها نیمی از آن مصرف شده است.

رحمانی در ادامه با بیان اینکه وزارت بهداشت تدبیر کرده که ماسک در اختیار مراکز بهداشتی و درمانگاه‌ها قرار گیرد تا به صورت رایگان توزیع شود، تصریح کرد: کسانی که مواد شوینده، بهداشتی و ماسک احتکار می‌کنند، در حق مردم خیانت می کنند که با برخوردهای سخت تعزیرات، دادستانی و قوه قضاییه مواجه خواهند شد.

کالا به حد کافی هست؛ مردم نگران نباشند

وی همچنین از مردم تقاضا کرد که با توجه به "وفور کالا" به مرور تقاضای خود را تامین کنند و گفت: مجوز واردات ماسک نیز صادر شده و هماهنگی‌های لازم با بانک مرکزی نیز برای تامین ارز مورد نیاز آن انجام شده و به بانک مرکزی ابلاغ کردیم که واردات ماسک اولویت اول دریافت ارز است؛ ضمن اینکه در واحدهای بزرگ نیز بازرس مقیم، مستقر شده است.

ذخیره‌سازی کافی برای شب عید و ماه مبارک رمضان

رحمانی با بیان اینکه ذخایر کافی برای شب عید و ماه مبارک رمضان انجام شده است و جای هیچگونه نگرانی نیست، اظهار کرد: تلاش بانک مرکزی این است که قیمت ارز کاهش یابد. اتفاقات اخیر سبب شده قیمت ارز بالا رود، اما در ماه‌های آینده تلاش بر این است که قیمت کنترل شود؛ بنابراین اگر نرخ ارز پایین نیاید، سازمان حمایت اثر واقعی قیمت ارز را بر قیمت کالاها خواهد پذیرفت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزیر صنعت معدن و تجارت ماسک تنفسی واردات ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند