Web Analytics Made Easy - Statcounter

گندزدایی مدارس برای مقابله با ویروس کرونا با اولویت مدارسی که شعب اخذ رأی بودند چند روزی است که آغاز شده و ادامه خواهد داشت. ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ گندزادیی و ضدعفونی‌کردن مدارس پایتخت برای مقابله با ویروس کرونا آغاز شده است تا در صورت بازگشایی مدارس، آماده استقبال از دانش‌آموزان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته اولویت فعلاً با مدارسی است که حوزه‌های رأی‌گیری بودند و به تدریج سایر مدارس نیز گندزدایی می‌‌شوند و باید تدابیر لازم به منظور تأمین امکانات لازم برای گندزدایی تمام مدارس پایتخت اتخاذ شود.

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموز‌ش‌وپرورش هم گفته است: برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، وزارت آموزش‌وپرورش ازسیاست‌های وزارت بهداشت تبعیت می‌کند و هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهد.به همکارانم تأکید کردم ضمن اطمینان از بهداشت مدارس، مجهز بودن آنها به امکانات لازم بهداشتی و ضدعفونی کننده را رصد کنند.آموزش‌ معلمان و دانش‌آموزان در مدارس انجام می‌گیرد.

مدارس تهران روز چهارشنبه تعطیل است؟!پیشنهاد مجلس به 3 وزارتخانه برای تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سالابلاغ دستورالعمل مقابله با کرونا در مدارس

دبستان هیئت امنایی شهدای معلم منطقه 5 که 700 دانش‌آموز دارد، یکی از مدارسی است که امروز برای گندزادیی و ضدعفونی فضای مدرسه اقدام کرد.

تمام کلاس‌های درس، نیمکت‌های دانش‌آموزان، سطوح مدرسه و سرویس‌های بهداشتی با وایتکس و مایع‌های شست‌وشو توسط عوامل اجرایی مدرسه و با نظارت مسئول خانه بهداشت منطقه گندزدایی و ضدعفونی شدند.

"شهری" مدیر این مدرسه از آموزش بهداشت فردی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای مقابله با ویرورس کرونا از طریق کانال مدرسه در فضای مجازی خبر می‌دهد؛ همچنین با خیاط مدرسه صبحت کرده‌اند به تعداد دانش آموزان مدرسه ماسک بدوزد تا بین دانش‌آموزان توزیع شود اما درباره ژل ضدعفونی‌کننده دست، امکاناتی در اختیار مدرسه نیست و از خانواده‌‌ها خواسته‌اند  این موارد را برای فرزندانشان تهیه کنند.

گندزادیی مدارس تکرار می‌شود

علی ندیری؛ مدیر منطقه 5 آموزش‌و پرورش شهر تهران نیز می‌گوید: به محض اطلاع از شیوع ویروس کرونا با ابلاغ آموزش‌وپرورش شهر تهران، موارد ایمنی را به مدارس ابلاغ کردند و از آنها خواستند تا ستاد پیشگیری و کنترول کرونا را تشکیل دهند.

به گفته او، گندزدایی و ضدعفونی مدارس منطقه آغاز شده است، 500 مدرسه در منطقه 5 وجود دارد و اولویت با مدارسی است که حوزه‌های رأی‌گیری بودند اما گندزدایی و ضدعفونی سایر مدارس نیز شروع شده است.

مدیر آموزش‌وپرورش منطقه 5 می‌گوید: برای ضدعفونی مدارس از وایتکس و مایع‌های شست‌وشو استفاده می‌شود و با شرکت‌های متخصص صحبت‌ کرده‌اند تا مواد لازم برای ضدعفونی و گندزدایی مدارس را تأمین کنند تا در فواصل زمانی مختلف این کار تکرار شود.

گندزدایی و ضدعفونی این دبستان با حضور دکتر مرکز بهداشت در حال انجام بود؛ دکتر جهانی که از مرکز بهداشت منطقه برای نظارت بر روند کار به دبستان شهدای معلم آمده است، می‌گوید: از زمان شیوع ویروس کرونا مراکز بهداشت با آموزش‌وپرورش همکاری خود را آغاز کردند و بر کار ضدعفونی‌کردن مدارس نظارت داشته و سرکشی‌های لازم از سوی مراکز بهداشت انجام می‌شود.

او تأکید دارد که ضدعفونی مدارس باید با مواد ضدعفونی‌کننده که پایه الکل 70 درصد دارند انجام شود، سطوح مدرسه و تجهیزات آن باید هر روز ضدعفونی شوند و افرادی که برای ضدعفونی اقدام می‌کنند حتماً از تجهیزات لازم مانند دستکش و ماسک استفاده کنند همچنین  دانش‌آموزان باید در مدرسه مرتب دست‌های خود را بشویند.

انتهای پیام/

ضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کروناضدعفونی مدارس برای مقابله با ویروس کرونا R1014132/P/S2,22/CT7 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان مدارس دولتی ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس دولتی ویروس کرونا دانش آموزان مدارس دولتی ویروس کرونا گندزدایی و ضدعفونی آموزش وپرورش دانش آموزان منطقه 5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی