Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان بهداشت و درمان هنوز شیوع بیماری کروناویروس را همه گیر نمی دانند. علاوه بر شرکت گیلید، شرکت های داروسازی غول جهان مانند جانسون و جانسون و گلکسواسمیت کلین نیز بر روی واکسن این ویروس کار می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ با توجه به شیوع ویروس جدید کرونا و ترس ایجاد شده ناشی از آن در سراسر جهان رسانه های دنیا با پرداختن به این مسئله به درمان، اقدامات مقامات کشورها و ابعاد جهانی درآمدی ناشی از این ویروس پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا به تعدادی از این موارد می پردازیم:    

چرا مقامات بهداشت و درمان، کروناویروس را همه گیر نمی دانند؟

مسئولان بهداشت و درمان هنوز شیوع بیماری کروناویروس را همه گیر نمی دانند، اما ممکن است نزدیک به آن باشد.

دکتر "ویلیام شافنر" متخصص بیماری های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه وَندِربیلت و مشاور طولانی مدت مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا گفت: "ما در لبه تیغ هستیم."

دکتر "آنتونی فاسی" مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی در انجمن های ملی بهداشت گفت: "ما واقعا لب مرز هستیم."

"تدروس آدهانوم گبریسوس" مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت که کروناویروس به طور بالقوه همه گیر است، اما هنوز نه.

تدروس گفت که تصمیم استفاده از کلمه "همه گیر" بر مبنای ارزیابی هایِ شیوعِ جغرافیاییِ این ویروس و شدت و تأثیر آن بر جامعه است. در حال حاضر، شاهد شیوع غیر قابل کنترل جهانی این ویروس نیستیم.

وی افزود که این ویروس به طرق مختلف بر کشورهای سراسر جهان تأثیر می گذارد و نیاز به پاسخی متناسب دارد که پاسخ ها مانند هم نیستند. به خاطر داشته باشید که هیچ تعریف دقیق و ریاضی از یک بیماری همه گیر وجود ندارد.

شیوع ها از نظر اپیدمیولوژیست ها (همه گیر شناسان) که هنوز از این اصطلاح استفاده نمی کنند به عنوان همه گیر شناخته می شوند. به این خاطر که آنها هنوز شاهد انتقال پایدار در میان افرادی که اخیرا به چین سفر کرده اند یا ارتباط نزدیکی با کسانی که به چین سفر کردند داشتند، نبوده اند.

وجود و حتی شیوع یک گروه بیماری در یک کشور کافی نیست، بلکه راهِ این شیوع باید پایدار و از فردی به فرد دیگر باشد و از طریق نسل های مختلف انتقال یابد.

در حال حاضر، برخی کشورها گروه هایی از بیماری ها را تجربه می کنند و اگر پیش از پیشرفت و رسیدن به انتقال پایدار، شیوع را فرو بنشانند و از بین ببرند از یک بیماری همه گیر دوری کرده اند.

 

شرکت های بزرگ آمریکایی از کروناویروس آسیب می بینند

هر روز شرکت های بزرگ آمریکایی بیشتری اعلام می کنند که کروناویروس به تجارت آنها آسیب می رساند.

شرکت هواپیمایی آمریکایی "یونایتد اِیرلاینز" اعلام کرد که پروازهای میان آمریکا و 4 مقصد در چین را تعلیق کرده است. این مسیرها به دلیل این ویروس تقریبا 5 درصد از ظرفیت برنامه ریزی شده شرکت را نشان می دهند.

این شرکت هواپیمایی اعلام کرد که درخواست زودهنگام پروازها به چین تا نزدیک به صفر کاهش یافته و تقاضای پرواز به سایر مسیرهای اقیانوس آرام 75 درصد افت داشته است.

پروازهای لغو شده بین آمریکا و پکن، چنگدو، شانگهای و هنگ کنگ بود و تا 24 آوریل به حالت تعلیق در خواهد آمد.

لازم به ذکر است که ایتالیا بزرگترین مرکز شیوع کروناویروس در اروپا است.

 

کروناویروس درآمدها و رشد سراسر جهان را کاهش می دهد

"رایان دیتریک" استراتژیست ارشد بازار برای مؤسسه خدمات مالی LPL طی اظهاراتی گفت: "ممکن است کروناویروس در سرزمین چین کُند شود اما جهش بسیار زیاد آن طی آخر هفته در کشورهای مختلفِ دیگر، تخمین های رشد سال 2020 را مجددا ارزیابی می کند."

دیتریک ادامه داد: "صندوق بین المللی پول طی سال جاری رشد چین را کاهش داد، اما در صورت ادامه شیوع این ویروس به سایر نقاط جهان می توانیم شاهد کاهش سریع درآمدها و چشم اندازهای رشد باشیم."

برخی از بازارهای سهام آسیا از جمله؛ شاخص نیکی ژاپن، S&P/ASX 200 استرالیا، کوسپی کره جنوبی و هَنگ سِنگ هنگ کنگ به خاطر ترس از افزایش کروناویروس سقوط کردند.

بازارهای سهام آمریکا نیز از جمله؛ شاخص داو، S&P 500 و نَزدَک کامپوزیت به شدت کاهش داشته است.

 

مسافران کشتی مسافرتی وِستردام که در ابتدا تست کروناویروس آنها مثبت بود اکنون منفی است

یک زن 83 ساله آمریکایی تنها مسافر کشتی مسافرتی وستردام بود که تست کروناویروس او مثبت بود.

به گفته "اِرین بِرنز" سخنگوی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) این زن دوباره مورد آزمایش قرار گرفته و اکنون جواب تست وی منفی است.

او به مالزی رفته بود تا به خانه بازگردد، اما تست کروناویروس وی مثبت شد.

بِرنز گفت: "2 آزمایش پیاپی روی نمونه های آن شخص، منفی بود."

این کشتی بیش از 2000 مسافر داشت و پیش از دریافت مجوز از کامبوج برای آمدن به لنگرگاه از ورود به بندر کشورهای مختلف منع شده بود.

برنز گفت که تمام مسافران از کشتی پیاده شدند و آزمایش کروناویروس بیش از 1500 مسافر منفی بود.

 

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، داروی شرکت زیست فناوری و مؤسسه علوم "گیلید" می تواند به درمان علائم کروناویروس کمک کند.

پس از اعلام یک مقام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر اینکه داروی رِمدِسیویر (Remdesivir) شرکت گیلید می تواند به درمان علائم ویروس کشنده کرونا کمک کند، سهام این شرکت تقریبا 5 درصد افزایش یافت.

"بروس ایلوارد" معاون دبیر کل سازمان جهانی بهداشتی طی کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: "در حال حاضر تنها یک دارو است که فکر می کنیم می تواند اثربخشی واقعی داشته باشد و آن رِمدِسیویر است."

مقامات سازمان جهانی بهداشتت افزودند که آزمایشات بالینی برای رِمدِسیویر در انسان ها در حال انجام است و نتایج آن می تواند طی چند هفته در دسترس باشد.

علوم گیلید طی ایمیلی تأیید کرد که با مقامات بهداشتی و درمانی چین در حال انجام 2 آزمایش بر روی بیماران مبتلا به کروناویروس موسوم به Covid-19 است.

سخنگوی علوم گیلاد گفت: "این دو مطالعه (یکی بر فردی با بیماری شدید و دیگری با بیماری متوسط) از شرکت کنندگان ثبت نام می کند و ما نتایج را در آوریل پیش بینی می کنیم."

این شرکت در اوایل ماه جاری گفت که با مقامات بهداشتی چین همکاری می کند تا بررسی کند که آیا رِمدِسیویر یک داروی آزمایشی که برای درمان ویروس ابولا استفاده شده می تواند با علائم کروناویروس مبارزه کند یا خیر؟

این شرکت همچنین طی هفته های گذشته در بیانیه ای گفت که رِمدِسیویر موفقیت خود در درمان 2 ویروس مشابه مِرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) و سارس (سندروم شدید و حاد تنفسی) در حیوانات را نشان داده است.

علاوه بر گیلید، شرکت های داروسازی غول جهان مانند جانسون و جانسون (JNJ) و گلکسواسمیت کلین (GSK) نیز بر روی این واکسن کار می کنند.

شرکت بیوتکنولوژی اب‌وی (ABBV) گفته که با استفاده از مخلوطی از 2 داروی ایدز (HIV) و تامیفلو (Tamiflu) که توسط غول دارویی سوئیس (RHHBF) و شرکت دارویی ژاپن (CHGCY) ساخته می شود نتایج امیدوارکننده ای برای درمان مشاهده شده است.

شرکت های دارویی کوچک تر مانند؛ مُدِرنا (MRNA)، اینوویو (INO) و نوواواکس (NVAX) نیز در حال کار روی درمان این ویروس هستند.

آمار جهانی آنلاین مربوط به کروناویروس را در اینجا پیگیری کنید.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت بیماری ها همه گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان

منابع محلی در بدخشان از شیوع یک نوع بیماری ناشناخته تنفسی در میان کودکان و زنان در این ولایت خبر می‌دهند.

به گفته منابع این بیماری از سه روز به این‌سو در ولسوالی خواهان افزایش یافته است.

به گفته منابع، تا کنون ۸۰ کودک و ۴۰ زن در پی مبتلا شدن به این بیماری به مرکز صحی آن ولسوالی منتقل شده‌اند.

سرفه شدید و درد سينه از نشانه‌های مبتلا شدن به این بیماری است.

عدم دسترسی به خدمات صحی در ولسوالی خواهان بدخشان یکی از دلایل جدی شیوع این بیماری عنوان شده است.

پیش از این، یک نوع بیماری ناشناخته پوستی در میان بزرگ‌سالان و کودکان در ولایت‌های بامیان و پکتیکا شیوع پیدا کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان