Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد آزاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اظهار این که نقش رسانه ها  تاکنون در پیشیگری از ابتلای افراد به کرونا در مازندران از جمله رامسر موثر بوده است ، افزود : طی روزهای گذشته در کنار اطلاع رسانی رسانه ها ، اقدامات دیگری مانند تبلیغات محیطی با همکاری شهردرای ها و دیگر مسئولان ذیربط در این شهرستان در دستور کار قرار گرفت و در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : امروز برای گذر از این بحران ، هر شهروندی مسئولیت دارد و طبیعتا بدون همراهی و مشارکت شهروندان نمی توان در بعد پیشگیری ، مقابله و مهار این ویروس در منطقه اقداماتی انجام داد.

فرماندار رامسر یکی از دغدغه های شهروندان این شهرستان را ادامه فعالیت قلیانسرا ها دانست و تاکید کرد : در نشستی به همین منظور به مسئولان امنیتی و انتظامی شهرستان توصیه شده تا نسبت به تعطیلی این اماکن اقدام کنند و حتی از آنان خواسته شده که مراکز عرضه قلیان را که مجوز ندارند پلمپ کنند.

فرماندار رامسر که به همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد ، گفت که با تمهیداتی که برای پیشگیری و مقابله با این ویروس در سطح کشور و استان اندیشیده شده مردم نگران نباشند 

شناسایی بیمار مبتلا به کرونا در رامسر شایعه است

مدیر شبکه بهداشت و درمان رامسر هم در این کنفرانس خبری گفت که انتشار اطلاعاتی در فضای مجازی با موضوع انتقال بیماران مشکوک به ویروس کرونا  از شهرهای همجوار به بیمارستان امام سجاد (ع ) این شهر اخباری خلاف واقع  و صحت ندارد. 

در روز گذشته اطلاعاتی در فضای مجازی با موضوع آنکه  مردم با شکستن درب ورودی بیمارستان عباس آباد واقع در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری رامسر ، امکانات و تجهیزات قرنطینه ای این مرکز درمانی را به بیمارستان امام سجاد (ع ) رامسر انتقال دادند ، منتشر شد و چنین پیامی با موجی از نگرانی مردم  این منطقه همراه شد.  

دکتر حمیدرضا مبشری افزود : انتشار چنین اطلاعاتی نادرست جز دامن زدن  شایعات و تشویش اذهان عمومی ، افزایش بار روانی و استرس در جامعه نتیجه ای دیگری به همراه نخواهد داشت.

وی گفت : تاکنون نه  مورد مشکوکی در شهرستان مشاهده شده و نه بیمار مشکوکی از نقاط دیگر استان و یا کشور به مراکز درمانی رامسر آورده شده است.

این مسئول گفت : وزارت بهداشت و درمان طبیعتا هر بیمارستانی را منطبق با امکانات و تجهیزات موجود در سطح کشور برای پذیرش این دسته از بیماران مشخص و اعلام کرده است که بیمارستان عباس آباد یکی این مراکز درمانی است .  

هفته جاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، بیمارستان های مجهز به امکانات قرنطینه ای پذیرنده بیماران مبتلا به ویروس کرونا را شامل  بیمارستان های رازی قائمشهر ، خاتم الانبیا بهشهر، امام خمینی آمل و امام خامنه‌ای عباس آباد اعلام کرده بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر گفت : با این وجود ، برای آمادگی بیشتر در نخستین لحظات اطلاع از شیوع ویروس کرونا در کشور و مازندران با همکاری کادر درمانی این شهرستان سعی شد طبقه فوقانی اورژانس بیمارستان رامسر را به عنوان بخش ایزوله برای پذیرش بیماران مشکوک به ویروس کرونا آماده شده  تا چنانچه فردی مشکوک به این بیماری به این بیمارستان مراجعه کرد بتوان برخی از اقدامات اولیه در این بیمارستان انجام داد.

 مبشری افزود : هم اکنون تمامی مسئولان و کادر درمانی بهداشت و درمان این شهرستان از زمان شیوع این ویروس در مازندران در حالت آماده باش هستند و ضمن آنکه سه دستگاه خودروی آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس پشتیبان نیز برای خدمات در این بخش به کار گرفته شده است .    

وی همچنین  گفت : ویروس های دیگری در گذشته با نام های دیگری مانند سارس و مرس وجود داشته و منتهی اکنون به دلیل تغییر ماهیت و  عدم شناسایی راه درمان  در این مدت کوتاه چنین تبعاتی به همراه داشته است و نکته دیگر این میزان تلفات ناشی از این ویروس بسیار پائین یعنی حدود ۲ درصد است منتهی سرعت انتشار و انتقال آن بسیار بالا است.      

مبشری افزود : افرادی که از سیستم ایمنی ضعیف تر و دارای سوابق بیماری قلبی و عروقی ، تالاسمی و هموفیلی باشند طبیعتا بیشتر در معرض تهدید این ویروس قرار  گرفته  و بیمار می شوند، البته افراد زیر ۹ سال تاکنون به این بیماری مبتلا نشده اند    

وی مدت زمان ابتلای این افراد به این بیماری را بین ۳ تا ۱۴ رزو اعلام و  تب، سرفه و  تنگی نفس را از  جمله  آثار و  علائم  اولیه تشخیص این بیماری معرفی کرد و گفت که موارد مشکوک به این ویروس به متخصصان عفونی در این شهرستان معرفی می شوند و پس از انجام آزمایشات ، نمونه آن را برای تشخیص نهایی با دریافت کد رهگیری به انیستو پاستور تهران ارجاع داده می شود که پس از ۴۸ ساعت پاسخ این نمونه گیری آزمایش دریافت می شود.       

 مدیر شبکه بهداشت و درمان رامسر ، اطلاع رسانی صحیح ، دقیق و گسترده از سوی فعالان رسانه ای ، تبلیغات محیطی در سطح شهرها و روستاها ، رعایت بهداشت فردی ،ضد عفونی کردن وسائط حمل و نقل عمومی ، تعطیلی باشگاه های ورزشی ، سینما ، همایش و کنسرت های هنری را جزو راهکارهای اساسی و اقدامات پیشگیرانه مقابله با این ویروس در این شهرستان ذکرکرد.   

شهرستان رامسر با جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر در غرب مازندران قرار دارد. شهرستان رامسر با جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر در غرب مازندران قرار دارد. 

کروناویروس‌ (Coronaviruses)، خانواده گسترده‌ای  از ویروس‌ها و زیر مجموعۀ «کروناویریده» هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می‌شود.

کروناویروس‌ها نخستین‌بار در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.

این بیماری که یک ماه پیش در استان ووهان کشور چین به شکل انسانی سرایت کرده است ، برای نخستین بار در حدود یک هفته پیش در ایران نیز مشاهده شد. 

به گفته متخصصان علوم پزشکی از هر ۱۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا، دو نفر (به طور تقریبی) در معرض خطر مرگ قرار می گیرند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا چین حمل و نقل عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قلیان وزارت بهداشت و درمان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد

به گزارش قدس خراسان، چهارمین جلسه ملاقات مردمی فرماندار مشهد در حالی طبق روال دوشنبه هر هفته با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی صبح امروز برگزار شد که مراجعه کنندگان چاره حل مشکل خود را در دیدار چهره به چهره با محسن داوری، فرماندار مشهد می دانستند.

در بین جمعیتی که برخی در جلو درب اتاق جلسات تجمع کرده بودند و برخی دیگر کمی دور تر ایستاده نظاره گر شرایط و شنیدن نامشان بودند زن جوانی مشکلش را اینگونه بازگو می کند: دنبال کارم، سال قبل در نهصت ملی مسکن بینالود ثبت نام کردم، چون سرپرست خانوارم با درخواستم موافقت شد اما از آنجایی که در مشهد کار می کنم و باید با توجه شرایط زندگی ام در بینالود مشغول به کار شوم دنبال کار در بینالودم، امروز اینجا امده ام تا شاید بتوانم از طریق فرمانداری آنجا سر کار بروم.

خانم جوان دیگری که با دو فزرند قد و نیم قد خود از دیگر مراجعه کنندگان بود درباره علت مراجعه خود عنوان کرد: دو سال قبل در طرح جوانی جمعیت ثبت نام کردم و چهار فرزند دارم شرایط زندگی برای ما با توجه به اجاره های بالا سخت شده  ودنبال این هستم که بتوانم مشکل خود را حل کنم و ببینم می شود برای زمینی که قول آن را داده بودند کاری کرد یا نه؟

با چرخی در بین جمعیت و گفتگو با آن ها به راحتی می توان به این نتیجه رسید که برخی از درخواست های مردمی با وجود اطلاع از قوانین و یا کمی تحقیق ساده قابل حل است. 

مثلا کسانی که برای طرح جوانی جمعیت در مشهد اقدام می کنند اطلاع ندارند که فقط در بینالود برای این خانواده ها زمین  واگذار می شود و امکان واگذاری در محل های دیگر مانند گلبهار یا مشهد وجود ندارد و همین اطلاع نداشتن از این موضوع ساده اما مهم باعث شده مثلا نصف روز در صفی منتظر بمانند که نتیجه آن براساس قوانین و مصوبات بالادستی مشخص است. 

یا کسانی برای وام کم بهره اشتغال  مراجعه می کنند که می دانند در دهک های بالا درامدی قرار دارند و به این دسته از افراد وامی تعلق نمی گیرد و باید برای حل موضوع خود درایت بیشتری به خرج دهند.  

در لابه لای همین آمد و شدها موضوع درخواست هایی که در ادارات و یا دستگاه های اجرایی دیگر به نتیجه نرسیده بود وافراد ملاقات با فرماندار را چاره موضوع خود می دانستند جای تامل بیشتری داشت، برخی با ارجاع به نماینده دستگاه اجرایی حاضر توسط محسن داوری فرماندار مشهد در محل پیش می رفت و برخی هم با یک تلفن به سمت حل و فصل شدن حرکت می کرد و برخی هم که براساس قانون پاسخی نداشت با اخم و ناراحتی مراجعه کننده ختم می شد و این سوال به را به ذهن می آورد اگر این موضوع براساس قوانین و مقرارت در یک دستگاه اجرایی قابل حل است چرا نتیجه آن باید حل موضوع در یک ملاقات مردمی با حضور فرماندار باشد.

خلاصه اینکه طبق اعلام فرمانداری مشهد نتیجه این جلسه بررسی ۱۸۴ درخواست ملاقات حضوری با فرماندار مشهد بود که ۵ موضوع وام و تسهیلات با ۴۵ درخواست، اشتغال و کاریابی با ۱۸ درخواست، امور حمایتی با ۱۵ درخواست، صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع دارای مادر ایرانی با ۱۳ درخواست و مشکلات ساخت و ساز و طرح هادی در روستاها با ۸ درخواست از موضوعات پرتکرار بودند که بنا به نظر فرماندار مشهد دستورات لازم را دریافت کردند.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران کاشمر از بیمارستان مرخص شدند
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها