Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: تحلیلگر اصولگرا درباره نحوه تعامل مجلس بعدی با دولت دوازدهم، گفت: به نظرم مجلس یازدهم به سمت سطحی از چالش با دولت خواهد رفت که می‌تواند بسیار خطرناک باشد؛ نه از این جهت که دولت نباید نقد شود، بلکه اگر درگیری و چالش سیاسی ادامه یابد، مردم از اصولگرایان هم رویگردان می‌شوند.

به گزارش خرداد از ایرنا، امیر محبیان، تحلیلگر اصولگرا، درباره نرخ مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: ماهیت آرای انتخابات دوم اسفند را نوعی اعتراض می‌دانم، چه کسانی که رای دادند و چه افرادی که رای ندادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که رای دادند اعتراضشان به نوع عملکرد دولت، مجلس دهم و جریان اصلاحات بود و کسانی که رای ندادند، به حل نشدن مشکلات، مدیریت‌ها و شعارهای عمل نشده اعتراض داشتند و پیامی داشتند مبنی بر اینکه ادامه روند کنونی به یاس و ناامیدی منجر می‌شود و بر این نظرند که حضورشان در صحنه انتخابات مشکلی را حل نمی‌کند.

وی درباره اینکه گفته می‌شود در این دوره از انتخابات رقابت برابر و عادلانه‌ای میان جناح‌های موجود کشور وجود نداشته است، خاطرنشان کرد: نبود تنوع ممکن است تاثیر گذاشته باشد، اما اصلاح‌طلبان حاضر نیستند واقعیات موجود در جامعه را بپذیرند.

این فعال اصولگرا عنوان کرد: مردم اعتراض مدیریتی جدی دارند و مسئولیت این امر تا حدودی بر عهده گرایش‌هایی است که تحت حمایت اصلاح‌طلبان بودند. در دوره‌های قبل هم، گزینش، شورای نگهبان و بررسی صلاحیت‌ها نزدیک به کیفیت امروزی وجود داشت ولی اصلاح‌طلبان رای می‌آوردند.

چالش مجلس بعدی با دولت خطرناک است

محبیان در مورد نحوه تعامل مجلس بعدی با دولت دوازدهم گفت: به نظرم مجلس یازدهم به سمت سطحی از چالش با دولت خواهد رفت و این می‌تواند بسیار خطرناک باشد. نه از این جهت که دولت نباید نقد شود، بلکه از این حیث که اگر در این فضا درگیری و چالش سیاسی ادامه یابد، مردم از اصولگرایان هم رویگردان می‌شوند.

وی با بیان اینکه همه مردمی که رای دادند و آنهایی که گلایه داشتند، اگر تغییری احساس نکنند، ناامید می‌شوند، اظهار کرد: آرا از سر عشق و علاقه جناحی نبوده است، بلکه مردم کلا به سیاست‌مداران انتقاد جدی دارند.

این فعال سیاسی خواستار این شد که مجلس جدید وظایف خود را به دقت، صراحت، صداقت و شفافیت انجام دهد و در ادامه افزود: مجلس یازدهم باید از برخورد سیاسی خودداری کرده و کارآمدی مدیران کشور را رصد و نظارت کند. مساله با فساد را در اولویت قرار دهد و به نحوی عمل کند که مردم احساس نکنند فضایی شعاری و بی‌برنامه بر مجلس حاکم شده است.

محبیان گفت: نمایندگان اصولگرایی که اکثریت مجلس یازدهم را در اختیار گرفته‌اند نباید به تعداد ناامیدان بیافزایند بلکه باید به مردم امید بدهند و دولت هم تلاش کند در تیررس برخی‌ها قرار نگیرد و از هر شرایطی برای افزایش کارآمدی بهره بگیرد. در شرایطی که در یک بحران‌ بهداشتی قرار داریم هنوز هلال احمر ما مسئول ندارد و بخش‌هایی که باید بحران‌ها را مدیریت کنند مورد انتقاد جدی مردم هستند. مردم احساس می‌کنند مسئولان کشور با پنهان‌کاری و عدم پاسخگویی عمل می‌کنند.

محبیان با بیان اینکه هیچ راهی جز صداقت وجود ندارد، اظهار کرد: پنهان‌کاری راه درستی برای مدیریت بحران نیست بلکه راهی پرشیب برای بردن کشور به سمت بحران است. در حال حاضر برای مردم مهم نیست اصولگرا یا اصلاح‌طلب فرمان مدیریت کشور را در دست داشته باشند، مردم می‌خواهند مشکلاتشان برطرف شود.

مردم به دستانشان نگاه می‌کنند نه به دهان مسوولان

محبیان با اشاره به اینکه مشکلات کشور با یک جناح حل نمی‌شود، اظهار کرد: مردم به دهان مسوولان نگاه نمی‌کنند، به دستانشان نگاه می‌کنند. این دستان می تواند گره‌ها را باز یا گره جدیدی بزنند. اگر دولت و مجلس آینده به سمت گشودن گره‌ها و رفع مشکلات نروند کشور با بحران‌ها و اعتراضات جدی روبرو خواهد شد. برای حل یک مشکل دور زدن آن بدترین تصمیم است، باید مشکل را شناخت و حل کرد. برچسب ها: محبیان ، مجلس یازدهم ، دولت روحانی ، چالش

منبع: خرداد

کلیدواژه: محبیان مجلس یازدهم دولت روحانی چالش مجلس بعدی با دولت مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

به گزارش «تابناک»، سید محمد حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که  در تهران 16 کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها  می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل  دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد